ja som dostal okrem ineho totok. je to znacka PROXXON vyzera to kvalitne

Moderátor: Moderators
a kde to bolo kupene ak to nieje tajne?Peter 218 napísal:No takže ja som dostal valec Airsal Racing 70,top racing kluku a SKF ložiská takže spokojnosť
ako 16 rocnemu ti je ten touran vies na coArea51 napísal:Ja som dostal pružinky na spojku voditka do multivaru nejake tie eurodukaty a VW TouranaA samozrejme ponožky
Vo všetkom čo si písal máš pravdu ale nieje 16ročný ako 16ročnýMartin_Atlantic napísal:nic proti tebe Area51 ale presne takto vznikaju problemy na cestach s vodicmi tohto zrna...hned bym dostanu kladu auto(mozno somna vravi aj zavist) a maju pocit ze su krali ciest a tak aj jazdia. myslia, rychle auto mam prednost. mozem parkovat jak cici_a pri obchodakoch jazdit bez smeroviek, mysicky.
nevravim ze ja som Fitipaldy alebo majter europy v soferovany, ale som svojim rodicom vdacny ze ma presvedcili aby som najprv si kupil Favorita r.v. 95, na tom sa naucil vsetko, parkovat, cuvat, jazdne vlastnosti auta. az teraz nedavno som postupil na daewoo nubiru combi.
a som aj rad ze mam take "slabe, obycajne auto". ako sa vravi....
Nie je pokušenia, nie je hriechu....a pri autach u mladých neskusenych vodicoch to plati 90X nasobne....
sorry, nechcel som nikoho urazit...
kazda minca ma 2 strany-preco sa ucit na niecom co sa neda ani autom nazvat? co nema vykon ani jazdne vlastnosti? skor sa naucis samym zlozvykom. na parkovanie mas parkovacie senzory namiesto spojky a hladania rychlosti mas automaticku prevodovku. namiesto citu s plynom mas ASR s brzdou ABS tak preco by sa mal niekto ucit na nejakom favorite dnes a nemal by si sadnut do poriadneho auta rovno? aj ked vw touran za poriadne auto nepovazujem ale urcite lepsie ako favoritMartin_Atlantic napísal: som svojim rodicom vdacny ze ma presvedcili aby som najprv si kupil Favorita r.v. 95, na tom sa naucil vsetko, parkovat, cuvat, jazdne vlastnosti auta. az teraz nedavno som postupil na daewoo nubiru combi.
a som aj rad ze mam take "slabe, obycajne auto". ako sa vravi....
Nie je pokušenia, nie je hriechu....a pri autach u mladých neskusenych vodicoch to plati 90X nasobne....
sorry, nechcel som nikoho urazit...