Pady a zranenia

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Spadol si/mal si havariu?

Ano
62
46%
Ano viackrat
23
17%
Nie
51
38%

Celkom hlasov: 136

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Plexxak
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Ut Aug 15, 2006 6:27 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

Pady a zranenia

#1 Príspevok od užívateľa Plexxak » Po Sep 18, 2006 2:43 pm

Inak na toto ma napada ze by mohla byt nejaka tema o vasich padoch a zraneniach... Mna by ako zacinajuceho skutristu, tato tema moc zaujimala, aby som vedel co mam cakat :)

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Po Sep 18, 2006 3:21 pm

mne sa to este za tych 2000km (3 mesiace) neprihodilo, a dufam, ze ani neprihodi, aj ked sa uz blizi sychravejsie pocasie a nizsie teploty, co nie je prave najlepsi cas na vozenie sa...
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa theruck » Po Sep 18, 2006 3:26 pm

kto nepada jazdi pod svoje schopnosti

Plexxak
st. cyklista
st. cyklista
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa Plexxak » Po Sep 18, 2006 3:31 pm

No ja si skor myslim ze ked clovek na motorke/skutri nerobi blbosti tak by padnut nemal...

Len totiz vsetci z mojho okolia (hlavne rodina) ma presviedcaju ze mam kaslat na skutre, ze je to strasne nebezpecne a pod... Ja si to osobne nemyslim... :)

Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm

#5 Príspevok od užívateľa Scarp » Po Sep 18, 2006 3:45 pm

Plexxak
:D tebe hovoria ze si mas dat pozor na skutri vies so predstavit ake prihovory som mal ja ked som mal Apriliu 125 ,30 konovu stiahnutu z okruhu ktora slapala 170 ? Pre rodicov nebol krajsi pocit ako ked som ju predal teraz ked mam skuter su radi a ticho :wink:
podpis som si este nenastavil

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa theruck » Po Sep 18, 2006 3:56 pm

to si teda stupil z pekneho blata do svinskej kaluze :) skuter je rovnako nebezpecny ako bicygel a ako hociaka ina motorka

Tomek
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ut Sep 05, 2006 6:18 pm
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa Tomek » Po Sep 18, 2006 4:02 pm

skuter je rovnako nebezpecny ako bicygel a ako hociaka ina motorka
To vis ze jo !!! Ja som zo scootom spadol uz 3x este dobre ze to je len cinan !!!

ripper

#8 Príspevok od užívateľa ripper » Po Sep 18, 2006 4:03 pm

ja som zatial nespadol ( klepem, klepem ) ale uz viakrat som mal na male

Scarp
motorkár
motorkár

#9 Príspevok od užívateľa Scarp » Po Sep 18, 2006 4:30 pm

theruck
To si zrejme pisal mne co ? ano ja viem ze aj na skutri je to nebezpecne ale myslim si ze ovela menej :wink: ale nahodou ta okruhovka bola fajnaa ale bez TP a SPZ ale aj tak som na nej spravil asi 8000 km

Knight

#10 Príspevok od užívateľa Knight » Po Sep 18, 2006 5:38 pm

Ja som spravil 10 000km za sezonu a pol ... a padol som raz teraz pred tyzdnom ... bo daky kkt vysipal ktrk do zakruty a pri kolese som mal tolko strku ze by si ho do hrsti nabral ..... :) :twisted:

Adrian 15
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Ne Máj 28, 2006 5:17 pm

#11 Príspevok od užívateľa Adrian 15 » Po Sep 18, 2006 6:31 pm

Knight napísal:Ja som spravil 10 000km za sezonu a pol ... a padol som raz teraz pred tyzdnom ... bo daky kkt vysipal ktrk do zakruty a pri kolese som mal tolko strku ze by si ho do hrsti nabral ..... :) :twisted:
Kau to poznam .Sme isly kamosom v noci a bola zakruta ktoru poznam velmi dobre takze chcel som ja nabrat dost rychlo . V polovici zakruty som si uvedomil ze je tam az moc strku ktori den pred nim este tam nebol a jasne ze ide oproti mne TRAKTOR :twisted: tak som sa vysmikol a asi 4O cm od traktora . :roll: .ALe naštasie som prezil :D

Crossbiker

#12 Príspevok od užívateľa Crossbiker » Po Sep 18, 2006 6:32 pm

theruck napísal:kto nepada jazdi pod svoje schopnosti
a kto padá jazdi nad svoje schopnosti 8)

Adrian 15
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Ne Máj 28, 2006 5:17 pm

#13 Príspevok od užívateľa Adrian 15 » Po Sep 18, 2006 6:34 pm

Crossbiker napísal:
theruck napísal:kto nepada jazdi pod svoje schopnosti
a kto padá jazdi nad svoje schopnosti 8)
Ja mam zas taky nazor ze kto vela jazdi raz urcite padne . Nemusi to byt jeho vynou ale raz aj tak musi spadnut :)

Crossbiker

#14 Príspevok od užívateľa Crossbiker » Po Sep 18, 2006 6:57 pm

Adrian 15 napísal:
Crossbiker napísal:a kto padá jazdi nad svoje schopnosti 8)
Ja mam zas taky nazor ze kto vela jazdi raz urcite padne . Nemusi to byt jeho vynou ale raz aj tak musi spadnut :)
to áno na Jave 350 som bol na zemi do mesiaca aj 6x :wink: mi nestíhala dorastať koža na rukách a kolenách ale aspoň mala mototechna kšeft vždy so menil padáky. Neskôr som ich už len vyrovnával... :D

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#15 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Sep 18, 2006 7:01 pm

To je takisto ako napakovať dakde z autom niekto roztlčie za život aj niekolko autiakov a niekto má asi šťastie a ani jeden ale nejaký ten ťukanec sa pritrafí asi každému... Na scootri som zatial OK a dúfam že to tak velmo dlho aj ostane. :twisted:A radšej budem jazdiť pod svoje možnosti ako nejazdiť vôbec.... :evil: A si myslím že to skorej o tých možnostiach platí dakde na závodnej dráhe ako v bežnej premávke kde je kopec iných ludí okolo a treba dávať bacha aj na nich. :shock:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

kika
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 6:12 pm
Skúter: Gilera Runner 125 ST

#16 Príspevok od užívateľa kika » Po Sep 18, 2006 7:09 pm

tak mna uz raz smyklo na zem, ale nastastie sa nic nestalo, skor to berem ako take upozornenie, takze radsej jazdim opatrne :)

lil_b
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
Kontaktovať užívateľa:

#17 Príspevok od užívateľa lil_b » Po Sep 18, 2006 7:21 pm

som bol dole na speede (krabička džúsu v zákrute), mal som ho cca prvých 300KM, na pravú stranu.
iba plasty a výfuk odretý. no a ruka a noha to dostala, ale inak nič, mal som prilbu

FastHaly

#18 Príspevok od užívateľa FastHaly » Po Sep 18, 2006 7:58 pm

ja som raz kamarata suchol z boku lebo sme isli rychlo a on zabrzdil ja zanim brzdim ale neubrzdil som celkom ale nenatrepal som to donho dozadu len som mu trchu spetak oskrel a sebe motorku a raz som vosiel na kopku strju a skoro som spadol ale ucim sa schyb a uz viem ze najzdit rychlo prilepeny na niekom :wink: ale myslim si ze na scootri sa da najviac dokalicit tak ze nejaky plechovkar si povie a co mala motorky a bum alebo ked sa niekto na cestach santi a sere na stopky a tak

driverX88

#19 Príspevok od užívateľa driverX88 » Po Sep 18, 2006 9:35 pm

Som padol len raz aj to pre to ze sa mi zasekol plyn v zakrute, a ja brzdy, kedze bolo mokro ma to zviezlo a ja na zemi. Som sa pozbieral a dotlacil motorku radsej domov. Mne sa nestalo nic vazne len okreta ruka a bol som trochu dobiti. Motorka z boku doskrabana a rozbita smerovka :(

focus
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
Skúter: yamaha tdm 900

#20 Príspevok od užívateľa focus » St Sep 20, 2006 6:33 pm

ja som chcel frajersky zastat medzi plechovkami na križovatke a kolena som mal zasekle medzi riadidla a smerovky a skoro som sa zlozil,tak mi treba frajerovy,parkrat ma vytlacali plechovky ,ked som ich zrobil sprava a raz ma vytlačal bus,tak to bol ale riadny adrenalin,moja polka bola potom ticho 2hod.haha.zaverom:ak jazdis na hrane nieco sa stane,tak som bural na plechovke po 17rokoch bez nehody,lebo uz som bol najmudrejsi a za barakom som zrusil bok druhej plechovke. :wink:

Plexxak
st. cyklista
st. cyklista
Kontaktovať užívateľa:

#21 Príspevok od užívateľa Plexxak » St Sep 20, 2006 8:56 pm

Dnesne rozhodnutie mojich nadriadenych znie... skuter nebude, lebo je strasne, strasne, strasne nebezpecny, lebo sa na nom zabijem a pretoze sa na nom vraj v Blave neda jazdit... argumentoval som touto temou, argumentoval som tym ze si ho kupim sam a pod. nemalo zmysel ...viete co, ja nemam slov, ja nemam silu presviedcat ich furt o niecom...

Ale nechapem,a to nikdy nepochopim naco som tych bastardskych 5 000korun "vyhodil" za vodicak :evil: :evil: :evil: :evil:

Zatial sa majte a budte radi ze aspon nieco mate.... ja vyuzivam a nadalej vyuzivat budem hlupu MHD, no tentokrat len zadarmo... :evil:

dik setkym co sa snazili... :(

Scarp
motorkár
motorkár

#22 Príspevok od užívateľa Scarp » St Sep 20, 2006 9:18 pm

Plexxak
MOj nazor ja svojim detom zakazovat mto nebudem ak budu chciet nech si zarobia a ja im nieco prispejem pretoze ak im to budem zakazovat v 18 ma poslu kade lahsie kupia si 600ku a zabiju sa radsej nech sa ucia od mlada na malych moto

Plexxak
st. cyklista
st. cyklista
Kontaktovať užívateľa:

#23 Príspevok od užívateľa Plexxak » St Sep 20, 2006 9:27 pm

Scarp... presne tak ja spravim to iste... pekne nejaka poriadna Yamaha 600vka a ide sa... :)

A ak dozijem tak v 40tke bude chopper...

Vlado

#24 Príspevok od užívateľa Vlado » Št Sep 21, 2006 11:51 pm

ja som sa zrubal asi vlastnou vinou... išiel som pomaly, doslova krokom z pošty - bolo krasne letne rano, tak som vychutnával "jazdu" . Bez prilby, iba kratasy a kratke tricko. Z vedlajsej cesty zrazu vybehlo auto - ale nevletelo mi do cesty. Ja som sa (asi) nalakal a zbrklo som zabrzdil prednou...na ceste bolo trochu strku, no a už to bolo...rozbité koleno, velká jazva na ruke doteraz (po cca 2 mesiacoch) rozbytá noha...radosť. Ale som o skúsenosť bohatší.

kika
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 6:12 pm
Skúter: Gilera Runner 125 ST

#25 Príspevok od užívateľa kika » Po Okt 30, 2006 7:52 pm

caute vsetci, tak dnes uz mam aj ja za sebou taku malu buracku.dnes ma zozadu tuklo auto, zevraj ma nevidel, no nastastie skuter som nepolozila, len mi zdeformoval blatnik a vyzera ze nieco bude s prevodovkou, mozno pripadne vzduchovym filtrom, lebo ta strana je malinko vychylena a skuter pri rozbiehani dost trha a nevladze tahat do kopcov :cry:
tak si davajte bacha na vase zivoty :) ja som len rada ze sa mne ani spolujazdcovi nic nestalo, skuter snad opravia, no najhrosie budu tie opletacky s poistovnou :?

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"