Pady a zranenia
Moderátor: Moderators
- Plexxak
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Ut Aug 15, 2006 6:27 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Pady a zranenia
Inak na toto ma napada ze by mohla byt nejaka tema o vasich padoch a zraneniach... Mna by ako zacinajuceho skutristu, tato tema moc zaujimala, aby som vedel co mam cakat 

-
- cyklista
- Dátum registrácie: Ne Máj 28, 2006 5:17 pm
Kau to poznam .Sme isly kamosom v noci a bola zakruta ktoru poznam velmi dobre takze chcel som ja nabrat dost rychlo . V polovici zakruty som si uvedomil ze je tam az moc strku ktori den pred nim este tam nebol a jasne ze ide oproti mne TRAKTORKnight napísal:Ja som spravil 10 000km za sezonu a pol ... a padol som raz teraz pred tyzdnom ... bo daky kkt vysipal ktrk do zakruty a pri kolese som mal tolko strku ze by si ho do hrsti nabral .....![]()

podpis som si este nenastavil
to áno na Jave 350 som bol na zemi do mesiaca aj 6xAdrian 15 napísal:Ja mam zas taky nazor ze kto vela jazdi raz urcite padne . Nemusi to byt jeho vynou ale raz aj tak musi spadnutCrossbiker napísal:a kto padá jazdi nad svoje schopnosti

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
To je takisto ako napakovať dakde z autom niekto roztlčie za život aj niekolko autiakov a niekto má asi šťastie a ani jeden ale nejaký ten ťukanec sa pritrafí asi každému... Na scootri som zatial OK a dúfam že to tak velmo dlho aj ostane. :twisted:A radšej budem jazdiť pod svoje možnosti ako nejazdiť vôbec....
A si myslím že to skorej o tých možnostiach platí dakde na závodnej dráhe ako v bežnej premávke kde je kopec iných ludí okolo a treba dávať bacha aj na nich. 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

ja som raz kamarata suchol z boku lebo sme isli rychlo a on zabrzdil ja zanim brzdim ale neubrzdil som celkom ale nenatrepal som to donho dozadu len som mu trchu spetak oskrel a sebe motorku a raz som vosiel na kopku strju a skoro som spadol ale ucim sa schyb a uz viem ze najzdit rychlo prilepeny na niekom
ale myslim si ze na scootri sa da najviac dokalicit tak ze nejaky plechovkar si povie a co mala motorky a bum alebo ked sa niekto na cestach santi a sere na stopky a tak

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
ja som chcel frajersky zastat medzi plechovkami na križovatke a kolena som mal zasekle medzi riadidla a smerovky a skoro som sa zlozil,tak mi treba frajerovy,parkrat ma vytlacali plechovky ,ked som ich zrobil sprava a raz ma vytlačal bus,tak to bol ale riadny adrenalin,moja polka bola potom ticho 2hod.haha.zaverom:ak jazdis na hrane nieco sa stane,tak som bural na plechovke po 17rokoch bez nehody,lebo uz som bol najmudrejsi a za barakom som zrusil bok druhej plechovke. 

- Plexxak
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Ut Aug 15, 2006 6:27 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Dnesne rozhodnutie mojich nadriadenych znie... skuter nebude, lebo je strasne, strasne, strasne nebezpecny, lebo sa na nom zabijem a pretoze sa na nom vraj v Blave neda jazdit... argumentoval som touto temou, argumentoval som tym ze si ho kupim sam a pod. nemalo zmysel ...viete co, ja nemam slov, ja nemam silu presviedcat ich furt o niecom...
Ale nechapem,a to nikdy nepochopim naco som tych bastardskych 5 000korun "vyhodil" za vodicak
Zatial sa majte a budte radi ze aspon nieco mate.... ja vyuzivam a nadalej vyuzivat budem hlupu MHD, no tentokrat len zadarmo...
dik setkym co sa snazili...
Ale nechapem,a to nikdy nepochopim naco som tych bastardskych 5 000korun "vyhodil" za vodicak

Zatial sa majte a budte radi ze aspon nieco mate.... ja vyuzivam a nadalej vyuzivat budem hlupu MHD, no tentokrat len zadarmo...

dik setkym co sa snazili...

ja som sa zrubal asi vlastnou vinou... išiel som pomaly, doslova krokom z pošty - bolo krasne letne rano, tak som vychutnával "jazdu" . Bez prilby, iba kratasy a kratke tricko. Z vedlajsej cesty zrazu vybehlo auto - ale nevletelo mi do cesty. Ja som sa (asi) nalakal a zbrklo som zabrzdil prednou...na ceste bolo trochu strku, no a už to bolo...rozbité koleno, velká jazva na ruke doteraz (po cca 2 mesiacoch) rozbytá noha...radosť. Ale som o skúsenosť bohatší.
- kika
- skútrista
- Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 6:12 pm
- Skúter: Gilera Runner 125 ST
caute vsetci, tak dnes uz mam aj ja za sebou taku malu buracku.dnes ma zozadu tuklo auto, zevraj ma nevidel, no nastastie skuter som nepolozila, len mi zdeformoval blatnik a vyzera ze nieco bude s prevodovkou, mozno pripadne vzduchovym filtrom, lebo ta strana je malinko vychylena a skuter pri rozbiehani dost trha a nevladze tahat do kopcov
tak si davajte bacha na vase zivoty
ja som len rada ze sa mne ani spolujazdcovi nic nestalo, skuter snad opravia, no najhrosie budu tie opletacky s poistovnou 

tak si davajte bacha na vase zivoty