STK kazdy rok ??
Moderátor: Moderators
- viper
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
STK kazdy rok ??
Takze ak prejde tato chobotina aj u nas v parlamente budeme chodit na STK kazdy rok pokial je vozidlo starsie ako 6 rokov.
http://ekonomika.sme.sk/c/6456924/stars ... y-rok.html
DAKUJEME !
http://ekonomika.sme.sk/c/6456924/stars ... y-rok.html
DAKUJEME !
Kawasaki Versys Touring Edition

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: STK kazdy rok ??
európsky parlament to ešte neschválil, ale je to riadna chobotina, to bez pochýb... obyčajný vyťahovač peňazí od ľudí 

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Ja by som naopak STK aj EK zrušil, pretože to absolútne k ničomu nepomáha. Tý čo majú známosť prejdú aj bez toho aby tam išli a tý čo nemajú si to vedia za kamerou kúpiť, takže pre mňa
Naposledy čo som bol na kontrole išiel predomnou totálne hrdzavý nákladiak LIAZ čo sa tam ledva dotrmácal a dýmil viac ako parná lokomotíva. Prešiel cez vstupnú bránu, chvíľu okolo neho behali a pekne dostal nálepky

Naposledy čo som bol na kontrole išiel predomnou totálne hrdzavý nákladiak LIAZ čo sa tam ledva dotrmácal a dýmil viac ako parná lokomotíva. Prešiel cez vstupnú bránu, chvíľu okolo neho behali a pekne dostal nálepky

Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- mucow
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 19, 2010 9:13 am
- Skúter: Aprilia Leonardo 150; Suzuki DR 600 S
- Kontaktovať užívateľa:
Toto je konečná...Najlepšie ťahať peniaze od obyčajných ľudí....

Spoiler: ukázať
- Look
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
ADAC sa uz buri, takze dufajme ze to neprejde. Ja si stou fiatkou 126 prejdem stale, ale grckat za to 50e rocne, staci mi ze emisnu musim robit kazdy rok, clovek im da vsimne aby tie hodnoty sedeli ako mali, a potom je svedkom vyrokov ako .... ,,zasuň tu sondu hlbšie, nech to zase nemá hodnoty ako tatranský vzduch"
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
By som chcel vidieť štatistiku...že ozaj reálne sa koľko DN sa stane vinou TS vozidla...ozaj to bude mizivé percento...možno že aj len nejaké promile...Samozrejme v EU...Dementi sú všade...nie len na SK . Nevedia a nevedeli nikdy nič poriadne robiť , a vedia len vymýšľať sprostosti ,ako vyťahovať z ľudí chechtáky...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
...keby si radsej zobrali k uzakoneniu to co idu bratia cesi uzakonit...
...ze rozsiria pre B vodicak moznost jazdit aj na 125ccm skutroch nie len na 50kach.
...udajne je to tiez podla europskej leg. takze neviem preco to aj tu nie je. ked sme tak europsky hlavne v cenach
sme teda najeuropskejsi
...ze rozsiria pre B vodicak moznost jazdit aj na 125ccm skutroch nie len na 50kach.
...udajne je to tiez podla europskej leg. takze neviem preco to aj tu nie je. ked sme tak europsky hlavne v cenach
sme teda najeuropskejsi
podpis som si este nenastavil
- raplik
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 14, 2008 1:54 pm
- Skúter: PIAGGIO X9 EVO 500
- Kontaktovať užívateľa:
ja osobne by som s Bckom nedaval ziadny vodicak na motorku.... cloveku co v zivote na motorke nesedel a ani na nej nemal jazdu a ani skusky.... alebo potom do kurzu k jazdam pridat aj jazdky na motorke
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
podla mna by mali ludia, co nieco take chcu, byt na to osloveni este pocas autoskoly a standardne by sa robil vodicak len na auto. a samozrejme od 15 klasicke aj na scoot a pod.
..odoslané, odosladké..
..odoslané, odosladké..
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
Tým adac argumentuje. Najviac nehôd je z nepozornosti, nedodržanej vzdialenosti, rýchlosti atď...technický stav má na tom naozaj malý podiel.VLADY napísal:By som chcel vidieť štatistiku...že ozaj reálne sa koľko DN sa stane vinou TS vozidla...ozaj to bude mizivé percento...možno že aj len nejaké promile...Samozrejme v EU...Dementi sú všade...nie len na SK . Nevedia a nevedeli nikdy nič poriadne robiť , a vedia len vymýšľať sprostosti ,ako vyťahovať z ľudí chechtáky...
Ale čo môže vedieť tupý euroúradník zo svojej dobre platenej stoličky...
Kedysi sa k autu robili aj jazdy na malej motorke. Keď to berieš takto, ja by som u nás nedával ani to B. Keď sa zamyslíš nad kvalitou výuky v autoškole...raplik napísal:ja osobne by som s Bckom nedaval ziadny vodicak na motorku.... cloveku co v zivote na motorke nesedel a ani na nej nemal jazdu a ani skusky.... alebo potom do kurzu k jazdam pridat aj jazdky na motorke
Ale trend je taký, odbremeniť dopravu od áut v meste a je menšie zlo 1 človek na skútri ako 1 človek v inak prázdnom aute..
Nehovoriac o výhodách malých motocyklov, ktoré dostávajú vo vyspelom zahraničí...parkovisko pre motorky, niekde môžeš ísť dokonca v jednosmerke v protismere ako bicykel....na svetelných križovatkách máš na prvom “mieste “ vyhradené miesto, kam sa prederú skútre, aby mohli preletieť križovatkou ako prvé a mnoho iného, čo u nás nebude ani za 20 rokov...
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
toto na Slovesku nebude nikdy, lebo my sme iná mentalitaduky5 napísal:....na svetelných križovatkách máš na prvom “mieste “ vyhradené miesto, kam sa prederú skútre, aby mohli preletieť križovatkou ako prvé a mnoho iného, čo u nás nebude ani za 20 rokov...

Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Áno...presne : SK dmencia, aj keď teda zažívam to občas , že mi auto aj uhlo ak ma šofér videl v zrkadle...
Ale isto niekto reaguje aj tak že: kam sa pchá dopredu zasran na scootri... že sa nabudúce postavím tak aby sa tam neprepchal, prípadne si pootvorím dvere.... alebo ho aspoň obstriekam
..... lebo práve teraz mám špinavé okno. 
Ale isto niekto reaguje aj tak že: kam sa pchá dopredu zasran na scootri... že sa nabudúce postavím tak aby sa tam neprepchal, prípadne si pootvorím dvere.... alebo ho aspoň obstriekam

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
V nemecku sa stalo cca 163 000 nehôd z toho bolo 36 pre zly TS, asi tolko ku statistikeVLADY napísal:By som chcel vidieť štatistiku...že ozaj reálne sa koľko DN sa stane vinou TS vozidla...ozaj to bude mizivé percento...možno že aj len nejaké promile...