od neoriginalnej hudby, napalovanie CD , hry, programy ..flashovania mobilu..po grafity

urcite sa najde plno takych

ale neže ma zažalujete alebo niečo take

Moderátor: Moderators
myslis ze s tym tajfunom sa da prekrocit 40tka ??Jostobb napísal:Ja jazdím bez Tp , vodíčáku a bez poistky a aj bez značiek a bez iných volovín ktoré potrebujem na scoot...a čo sa týka rýchlosti tak to nie som tiež žiadny anielik .... lebo prekračujem rýchlosť kde sa len dá...a také veci ako napaľovanie nelegálnych vecí to je na dennom poriadku
![]()
...
urcite ano...ak ho mas na korbe na aviiFastHaly napísal:myslis ze s tym tajfunom sa da prekrocit 40tka ??Jostobb napísal:Ja jazdím bez Tp , vodíčáku a bez poistky a aj bez značiek a bez iných volovín ktoré potrebujem na scoot...a čo sa týka rýchlosti tak to nie som tiež žiadny anielik .... lebo prekračujem rýchlosť kde sa len dá...a také veci ako napaľovanie nelegálnych vecí to je na dennom poriadku
![]()
...
![]()
kde provozujes ty grafity?4BALL napísal:Ja ano![]()
od neoriginalnej hudby, napalovanie CD , hry, programy ..flashovania mobilu..po grafity![]()
urcite sa najde plno takych
ale neže ma zažalujete alebo niečo take
hehe byvam v bytovke, ale kamaratka chcela lebo mala tapety tak si chcela na nich nieco nakreslit lebo ich isli davat dole (tapety) ale nakoniec nic neboloXlukas.cz napísal:sak i doma muzes trenovat na baraku4BALL napísal:tak som skusal amatersky som mal este 12 ... mame tu take trhovisko a take budky