nad 16rokov a 125cm3?
Moderátor: Moderators
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Júl 03, 2006 8:57 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
nad 16rokov a 125cm3?
ahoj.. neviete ako to je s vodicakom typu ,,A,, ???
plati,ze moze mat moto do 125cm3 ak uz pacient dovrsil 16 rokov??
plati,ze moze mat moto do 125cm3 ak uz pacient dovrsil 16 rokov??
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
mas narok na A s obmedzenim do 25kW...a od 21 neobmedzene...ale musis ist zas do autoskoly... 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Kód: Vybrať všetko
http://www.autoskolakoren.sk/

-
- trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
...
ach jaj.. nevadi.. vymyslim.. alebo bude jazdit bez vodicaku na 125cm.. co ma zavru za mreze?
a ked bude uz problem,tak ich uprosim a urobim si ho..

- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: ...
tych 5 litrov co das za vodicak ked das 5 kilko co ta zastavia tak chodis pokial ti neodkapu kolena od reumyKokyno napísal:ach jaj.. nevadi.. vymyslim.. alebo bude jazdit bez vodicaku na 125cm.. co ma zavru za mreze?a ked bude uz problem,tak ich uprosim a urobim si ho..

Re: ...
jasne a jedneho dna ho zastavia nepodplatitelný a má 10litrov v správnom konaní a vrátenie sa do autoškoly na preskušanie. Popripade zákaz viesť motorove vozidlo na 1r.dr.snake napísal:tych 5 litrov co das za vodicak ked das 5 kilko co ta zastavia tak chodis pokial ti neodkapu kolena od reumyKokyno napísal:ach jaj.. nevadi.. vymyslim.. alebo bude jazdit bez vodicaku na 125cm.. co ma zavru za mreze?a ked bude uz problem,tak ich uprosim a urobim si ho..
-
- trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
pani mam uz 22 a byvam v BA.. tu sa da skoro kazdy uplatit..
aj s tym vodicakom sa daa.. ale este je mi vela davat +2 000sk ..
ale nemusim sa ani ukazat v autoskole (moto)..
musim to vymysliet..
kamos si daval robit new euro vodicak a v starom mal len A/50
a v novom uz mal vsetky okrem nad 25KW.. niekto sa pomilil,alebo sa to tak robi?

musim to vymysliet..
a v novom uz mal vsetky okrem nad 25KW.. niekto sa pomilil,alebo sa to tak robi?

niekto sa pomylil lebo ja mám vodičák už 11r a v novom euro mám zapísané iba AM. Na A1 alebo A musíš robiť alebo si zaplatiť zvláštKokyno napísal:pani mam uz 22 a byvam v BA.. tu sa da skoro kazdy uplatit..![]()
musim to vymysliet..
To chceš povedať, že ked mám 11r vodičák B tak nemám automaticky AM? Presne toto som hovoril debilom aj ja ale oni nepočuvali. Vodičák putoval do ich vačku a ja som si musel dať žiadosť a zaplatiť vydanie nového. Rozčulovať sa môžeš kolko chceš. Interný pripis policie hovorí, že s B máš automaticky aj AM ale zákon zas hovorí, že jazdiť môžeš iba na tom na čo máš povolenie, teda to čo máš zapísané! Inak je to jazda na vozidle na kt. nemáš oprávnenie.Jostobb napísal:scrat to akože chceš tým povedať že keď mám vodičák na A1 a nemám zapísané na Am tak my môžu zobrať vodičák? a idem na scootri s objemom 49.... a konštrukčnou rýchlosťou 45km/H ???
to je este v poho ale čo nasledovalo mesiac po to by ťa položilo. Zastavili ma a dalších dvoch na aute. Zobrali si doklady odkontrolovali najpr tých dvoch predo mnou a potom prišli ku mne, že pokuta za otáčanie bla bla. Odmietol som zaplatiť, vypisali mi šek a vracajú techničák. Pýtam sa a vodičák? Hups, vodičák sa im akosi stratil. Hladali ho po ceste ale nenašli. Tak mi robili sprievod až domov, že určite ho má niekto z tých predo mnou a oni mi ho donesu. Za dve hodinky prišli, že nemajú ale strčili mi do ruky dve kilá na nový a že na tu pokutu zabudneme. Ked som si isiel vybavovať stratu na oddelenie, nechceli mi veriť, že ho stratila policia, obvolavali šéfov smeny, nadavali si do k**tov a asi po 30min. mi vydali doklad, že žiadam vydanie new vodičáku z dôvodu poškodenia.Jostobb napísal:tak akože to sú riadny ......píp...... no ja by som tam asi od zlosti umrel![]()

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
každý má v papieroch ktoré sú na DI v evidencii akú skupinu kedy robil sú tam papiere o skúške podpísané skúšobným komisárom ( jedine že by ich dakto robil niekde v krčme za pivo a poldeci) a ak sa vydáva nový vodičák tak sa to odpisuje odtial asi..... takže ja to mám takto viď dole a pri každej kolonke je dátum kedy sa robila tá ktorá skupina, alebo kedy na ňu vznikol nárok pri zmene vyhlášky napr. podskupiny B1 , C1 alebo napr pri CE bolo potrebné mať najprv C určitú dobu a teda akože prax . a takisto ak dakto robil A1 do 125ccm tak mu to musia zapísať aj pri výmene VP. a okrem toho jeden čas sa tuším k B to AM nedávalo ale to neznamená že ak ho raz mám že mi ho môže dakto svojvolne zobrať!!!! len zato že mi vydáva nový VP napr. z dôvodu neplatnosti alebo straty. A takisto ak si idem dať spraviť nový tak predsa viem aké skupiny som mal na starom a si to skontrolujem ... ja viem že poliši majú dakdy problé správne odpísať meno alebo adresu pri vystavovaní nových dokladov ale tak už to chodí.... treba si vždy všetko skontrolovať . Ešte by to chcelo autobusíky, aby bola kompletka...

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.