Burgman 400 či K8-ka, alebo K5-ka , alebo K4-ka ,, keď ich postavím na hlavný stojan,, a odmerám vzdialenosť medzi zemou a predným plastom, ktorý je pod chladičom (ten spodný) , tak meter ukazuje zhruba 16-18cm výšku (na hlavnom stojane),, moja výška je okolo 176 cm a hmotnosť zhruba 73kg

,, a keď je moto na stojane,, v pohode dosiahnem na zem.

,, a ako vravia aj ostatn
ý,, keď už sa s tým rozbehneš,, tak potom už s tým problém nieje.. potom už ostala iba jedna otázka: ako si natom s kondičkou

,,, lebo manévrovateľnosť Burgera (nenaštarovaného) závisí od šikovnosti

,, aspoň umňa. keď s ním prídem na dvor, otočím ho,,, jednou rukou držím volant, a druhou rukou sa naťahujem po drievko, aby som neoškrel dlažbu (predsa 220-230kg) nieje málo

no a potom zase.. jednou rukou držim motorku, a druhou podkladám drievko.. potom nasadnem/presadnem na druhú stranu,, držím a podložím, a potom už iba postavím na hlavný stojan

.. Ale... čo som mal skúsenosť zo 650-kou Burgmanom.. tak to už je fakt že veľká krava

(sorry BOBO

) ,, napríklad tú je ľahšie postaviť na stojan, ako 400-ku,, neviem či to vysvetľujem dobre,, ale asi preto, lebo to ma v celku nižší stojan.. no a s tou motorkou sa otočiť pri nenaštarovanom motore,,, tak to chce fakt že silu, alebo dobrú zručnosť