outdoorova kamera SONY Action Cam (HDR-AS15)

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

outdoorova kamera SONY Action Cam (HDR-AS15)

#1 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » St Jún 26, 2013 8:04 pm

Už (fakt) dlhšiu dobu poškuľujem po nejakej kamere na maxíka, s ktorou by sa dali zachytiť nejaké tie výjazdy a tými si potom tíšiť absťáky v zimnom obdobi, keď je vonku pol metra snehu a fujavica. :D Áno, na trhu je líder GoPro Hero s už troma generáciami kamier, trebárs Hero 2 Motorsports Edition popisovaný Davidianom TU (diskusia TU), alebo Luquid Ego HD za ľudovejšiu cenu, no investovať toľko peňazí do Gopro sa mi nechce, a Liquid HD Ego zas neponúka až takú kvalitu, mám ten pocit z videí... Na trhu sa však objavil ďalší hráč, ktorý má ambície natrhnúť GoPročku prdel... :D

Je ním SONY Action Cam (označenie HDR-AS15), na Slovensku v čase písania príspevku od 255€ hore.

Obrázok

Obrázok
Sony_HDR-AS15_05.jpg

Zopár informácií z oficiálnej stránky:
Pripravené na extrémy

Získajte kamkordér odolný rovnako ako vy. Kamkordér Action Cam je ľahký a odolný a je pripravený nasnímať napätie a pravú akciu. Vložte ho do dodávaného vodeodolného puzdra a ponárajte sa s ním do hĺbky až 60 metrov. Pieskové duny? Žiadny problém. Dodávané puzdro ochráni kamkordér Action Cam pred špinou a prachom. Na výber máte mnoho príslušenstva, takže ste vždy pripravení na poriadnu akciu.

Už žiadne roztrasené zábery

Prechádzate skalnatým terénom? Nezáleží na tom, aké veľké sú otrasy, stabilizácia SteadyShot stabilizuje a ponúka plynulejšie zábery vo vysokom rozlíšení Full HD – roztrasené zábery patria minulosti. Môžete snímať v režime HD super-slow, ktorý sníma 120 záberov za sekundu, takže si záznam môžete prehrať 4x pomalšie – a vychutnať si presný moment skoku.

Zažite akciu znova vďaka rozhraniu Wi-Fi®

Pozrite si video takmer okamžite po nasnímaní, kým vám ešte v tele prúdi adrenalín. Pošlite ho do smartfónov alebo tabletov so systémom iOS® a Android™ pomocou aplikácie PlayMemories Mobile App a zabudovaného rozhrania Wi-Fi®. Potom svoje výkony ukážte priateľom – preneste zábery na lokality Facebook® alebo Twitter ™ priamo z ciest.

Snímajte úžasné videá

Nedotknutý prašan. Hučiace vlny. Ulice mesta. Zachyťte každý detail pomocou výkonného objektívu Carl Zeiss®. Sníma mimoriadne širokouhlé zábery s rozsahom až 170°, takže získate úplný obraz. Spolu s citlivým snímačom Exmor R™ CMOS budete snímať úchvatné videá vo vysokom rozlíšení vo dne i v noci.

V balení sa okrem kamery nachádza aj nalepovací držiak a vodotesný obal do 60m. Z dôležitých vlastností vypichnem:
  • - Exmor R™ CMOS obrazový čip zaisťujúci použiteľné zábery aj pri minimálnom osvetlení
    - Carl Zeiss objektív
    - 1080p/30fps (s novým FW2.00 vraj aj 60fps vo fullHD)
    - 720p/60fps a 120fps
    - 170° a 120° záber
    - pri 120° rozsahu záberu možnosť účinnej stabilizácie obrazu (viď video nižšie)
    - ovládanie cez WiFi a mobil s Androidom resp. iOS (spúšťanie nahrávania, real-time streamovanie scény bez oneskorenia, sťahovanie súborov do smartfónu a i.)
    - dokúpiteľná a vymeniteľná batéria
    - stereo mikrofón
Obrázok Obrázok

Zopár porovnávačiek s konkurentami (všetky videá odporúčam dať si na celú obrazovku a prepnúť do najvyššej kvality):

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QrGOFTNZgMc[/youtube]

Poľsky nahovorené video s veľmi užitočnými informáciami a následne názornými predvedeniami, aké funkcie ponúka:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hdj9KQ9yU90[/youtube]

Zapnutou stabilizáciou síce zábery trochu stratia na ostrosti, ale zasa výrazne získajú na stabilite, viď video:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3qa8mUWBXyk[/youtube]

Spomalené zábery 120fps (zvuk zaznamenaný inou kamerou, pretože pri nahrávaní do 120fps sa zvuk nezaznamenáva):

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sAQDVAtAiik[/youtube]

Ku kamere už existuje aj viacero príslušenstiev, zaujal ma trebárs obal s výklopným displejom (na Slovensku od 80€):

Obrázok Obrázok

Obrázok
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

Re: outdoorova kamera SONY Action Cam (HDR-AS15)

#2 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » St Jún 26, 2013 9:45 pm

česká recenzia s mnohými obrázkami a popismi, ešte som ju nečítal: ODKAZ

duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

#3 Príspevok od užívateľa duky5 » St Jún 26, 2013 9:55 pm

Spoiler: ukázať
V tom novom slove vám "s" chýba úmyselne pán učiteľ? :)

Iba rýpem, potom ma zmaž :)

### aha, tak preto to nepoznalo a podčiarkovalo :D, opravené, pri tej kope formátovania, odkazov a diakritiky, ktorú ináč nepoužívam, som si to nevšimol, dík za upozornenie - THeBaNDiT
Pekný kúsok :)
jazdim za Obrázok, dlhodoby priemer za cca 50 000 km
moje vylety na http://www.motoduky.blogspot.com

BrAtKo
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Mar 31, 2013 11:46 am
Skúter: Honda PCX 150

#4 Príspevok od užívateľa BrAtKo » St Jún 26, 2013 9:59 pm

A kukal si aj tu novu Abus kameru ? Najlepsie je to vsetko kupit cez net odskusat a ked tak do 7 dni vratit. Co sa tyka vratenia totalne bez problemu tak mam odskusany amazon.de postovne zadara ak zajdes na postu do Hainburgu.

SnoopyBA
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: St Máj 23, 2012 12:15 pm
Skúter: Honda Vision 110

#5 Príspevok od užívateľa SnoopyBA » St Jún 26, 2013 10:02 pm

Za mňa určite ANO!! Už som po nej poškuloval keď som kupoval Contour, no chcel som ušetriť a to sa podpísalo napr. na možnosti nastaviť kameru "na mieste", čo sa na SONY dá.. Takisto zvuk, by mohol byť trošku lepší. (u Contour). napr vodotesný obal.. na Contour 45€ na amazon.com 19 dolcov (btw. už je na ceste. resp. v lietadle.. :D ).. Ty ho máš v cene.. WiFi - ďalšia výhoda, čo ja nemám.. Ak by som chcel Contour s parametrami a možnosťami tejto Sony, tak zaplatím tak 400€, síce už aj s GPS ale nepovažujem za nevyhnutné.. Tá možnosť "spojiť" so smartfónom.. čo sa týka tých sýtosti farieb v porovnaní s GoPro na uvedených ukážkach, toho sa moc nechytaj, tie si sám nastavíš ako budeš chcieť.. U GoPro u mňa prehráva jej dizajn, sorry, proste mám taký názor.. Nieje o čom. takže ešte raz ANO!!

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » St Jún 26, 2013 10:05 pm

@ BrAtKo: no jo, ale na postu do Hainburgu to mam 460 kilometrov :D, ale i tak dik za radu, zide sa tym, co byvaju blizsie... :good:
SnoopyBA napísal:Ty ho máš v cene..
nemam, este som ju nekupil... ale zatial som spomedzi vsetkych tych kamier, ktore som kedy chcel, najblizsie ku kupe... :)

SnoopyBA
moderátor
moderátor

#7 Príspevok od užívateľa SnoopyBA » St Jún 26, 2013 10:05 pm

BrAtKo napísal:A kukal si aj tu novu Abus kameru ? .
Abus nech zostane radšej pri drahých zámkoch, ktoré sa btw dajú cvakať herkuleskami. :pardon: Myslím že tu porovnávať so Sony je trošku od veci.. (môj názor)

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Št Jún 27, 2013 11:48 pm

tak uzitocne video, v ktorom je prevedena uprava pre pripojenie externeho mikrofonu, danou za to je strata dokonalej vodotesnosti, ale odolnost voci pocasiu ostava... no co ma zaujalo viac, je sposob uchytenia k prilbe, tymto smerom by som sa zrejme uberal, ak by som do tejto kamery siel - 3M suchy zips a drzi to jak hluchy dvere! :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Yvtky1GA3Us[/youtube]

Davidian
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
Kontaktovať užívateľa:

#9 Príspevok od užívateľa Davidian » Pi Jún 28, 2013 3:39 am

Len nezabudni, ze Sony vs. prislusenstvo (cena, dostupnost) a zakaznicky servis je u nas na dost zlej urovni. Ale aspon ze to neni viazane cisto na tie MS karty.. som zvedavy ako budez spokojny, ak si ju kupis. Ta ovladacka a wifi v tom je plus..

K tomu GoPro, nenadarmo sa vsade pouziva GoPro, lebo to je kvalitne a osvedcene, je tam nekonecno prislusenstva, aj z dealextreme za par supiek, ktore sa na to da pouzit a to rybie oko a mnostvo filtrov, mountov, stativov atd. a neviemcoho mu stale privlastnuje velku ak nie najvacsiu verzatilitu a vsestrannost pouzitia. Nejde len o wifi a fps. Toto si treba premysliet, ci taka GoPro 2 nie je lepsia volba.. zalezi od toho co a ako casto chces filmovat..

(•ω•)(^v^)(•ω•)..Komu niet rady, tomu niet pomoci..(•ω•)(^v^)(•ω•)

SnoopyBA
moderátor
moderátor

#10 Príspevok od užívateľa SnoopyBA » Pi Jún 28, 2013 9:24 am

Ten case by som hentak urcite nenicil.. Inak nikde som zatial necital ci sa da otacat tym objektivom, alebo ako sa vlastne meni "uhol nahravania" (pri pootocenej kamere), neviem ako to presnejsie nazvat. Co sa tyka toho "sumu" z vetra, dalo by sa to riesit aj tymto http://www.deadcatdot.com/StreetStuff.html

Sent from my iPhone using Tapatalk

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#11 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Pi Jún 28, 2013 10:16 am

ako o to vrtanie ohladom externeho mikrofonu mi ani tak neslo, ale ako vidno, da sa to... skor ma mimoriadne zaujalo to jednoduche pripevnenie k prilbe :D

uhol natocenia objektivu sa menit neda, v tomto ma tato SONY kamerka medzery, standardne ponuka iba pevne uchytenie bez akehokolvek doladenia... na druhu stranu ponuka aj klasicky stativovy zavit, takze sa daju v podstate pouzit aj GoPro uchytenia pomocou neho...

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#12 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ut Júl 02, 2013 3:28 pm

Tu je zopar videi demonstrujucich kvality SONY HDR-AS15, odporucam sledovat na FullHD monitore/TV (idealne na 1080p plazme, pretoze na mojej 46-palcovej 1080p plazme vyzeraju omnoho lepsie nez na mojom 24-palcovom 1080p LCD monitore), nezabudnut poprepinat do maximalnej moznej kvality (vacsinou 1080p, niektore iba 720p).

Zaujimave video porovnavajuce v delenom obraze vlastnosti GoPro Hero3 Black (aktualne najlepsi a najdrahsi model od GoPro) a SONY HDR-AS15 (stoji takmer iba polovicu), samotne obrazove testy fullscreen zacinaju od 0:33:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3xWYyvX5FcQ[/youtube]

Video zamerane na ucinnost stabilizacie v HDR-AS15, najma na zaberoch od 1:41 vidiet, ako digitalna stabilizacia pri 120-stupnovom rozsahu funguje, kamera je napevno prichytena k prilbe a napriek tomu sa prilba (slnecny stit) v lavom obraze pohybuje... :) V pravom obraze so 170-stupnovym rozsahom je stit nehybny, pohybuje sa cely obraz, pretoze v 170-stupnovom mode sa stabilizacia neda zapnut - na stabilizaciu vyuziva prave ten orez medzi 170 a 120 stupnami.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2MJggx1SgPM[/youtube]

Dalsie video poukazujuce na vyhodnost stabilizacie, porovnanie HDR-AS15 s Hero3 Silver, priame porovnanie od 0:54:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UUElpPJ03wo[/youtube]

V prvom prispevku som spominal, ze sa da zakupit obal, ktory premeni Sony HDR-AS15 na rucnu kameru s vyklapacim displejom, tu je dobra videorecenzia, ako to vyzera a ako to funguje:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y7C2G4fAA1U[/youtube]

Velmi dobre video s pohyblivym predelenim, porovnanie kresby HDR-AS15 a Hero3 Silver, zamerajte sa trebars na dlazobne kocky, na tehlicky budov alebo na konare stromov...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z09R4kfBXns[/youtube]

Ako prichytit HDR-AS15 k prilbe za pouzitia GoPro uchyteni:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O6XeA148h2A[/youtube]

Z tohto nemozem, taketo krasne ostre zabery som na GoPro nikde nenasiel:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=74v4B-TqOcQ[/youtube]

Perlicka na zaver, velke auto vo velkom snehu :D:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9XI6dkYH-qk[/youtube]

Stanleey
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ut Sep 11, 2012 4:29 pm
Skúter: Yamaha Aerox R YQ50 & Husqvarna SMR 511

#13 Príspevok od užívateľa Stanleey » Ut Júl 02, 2013 8:18 pm

Tieto "nezávislé" porovnávacie videa by som vôbec nebral vážne.
Ja som tak narazil na jedno, v ktorom bolo porovnávané GoPro Hero2 vs. Hero3.
Trojka v ňom vyhrala na plnej čiare a rozdiel v kvalite videa bol doslova ohromný, čo sa mne osobne nepozdávalo. Dohodol som sa kolegom (vlastní Hero2) a spolu s mojou Hero3-kou sme natočili vlastné porovnávacie video. Priznám sa, že moje video sa mi javilo o niečo kvalitnejšie, ale ani z ďaleka to nebol taký rozdiel, ako v spomínanom teste.

Nechcem týmto nijako naznačovať, že Hero3 je "THE BEST" a kupovať len to. Ale tieto nezávislé testy by sa mali brať s rezervou a radšej by sa mal každý sám na vlastné oči presvedčiť o kvalite toho či onoho. Nie každý test totižto musí byť 100% nezávislý. :wink:
Yamaha Aerox R YQ50
S6 Sport PRO vario
S6 Sport PRO spojka, S6 R/T zvon
S6 PRO Replica
Dellorto PHVB 22, S6 V-Force3, S6 OF

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#14 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ut Júl 02, 2013 8:54 pm

a nastavenia ste mali zhodne? Pretoze trebars u tejto SONY kamery zalezi dost na tom, ci je nastavenie 120 stupnov alebo 170 stupnov. Oba pripady su vystup 1080p 30fps, ale 170-stupnove video je o dost ostrejsie a detailnejsie...

Uz nejaku dobu sa mi nedari najst na NETe surove video z tej SONY kamery, aby som si ho pozrel tak, ako vylezie z kamery, a nie tak, ako ho kde kto upravi a ako ho skonvertuje youtube...

bezoadam
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Júl 10, 2010 6:13 pm
Skúter: Gilera runner sp50

#15 Príspevok od užívateľa bezoadam » Ut Júl 02, 2013 8:55 pm

som fanúšik GOPRO a teraz má výjsť dalšia edícia a pre mna je GOPRO numero uno a radšej by som chcel gopro 1, ktoru mam aj teraz ako nejake takéto iné kamery.. ide aj o dizajn, spôsob uchytenia, jednoduchost, praktickosť a tak.. mne GOPRO vyhovuje a síce mam 1ku ale kvalita je podla mna na dosť dobrej úrovni... hawk :)
giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#16 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ut Júl 02, 2013 9:13 pm

mne sa nepaci, ked vyrobca miesto jednej aktualnej kamery vyda hned 3 kusky... rovnako je to u mobilov, miesto jedneho topmodelu vyda dve (resp. tri) varianty, narazam teraz na Samsung Galaxy S 4 (4-jadrovy vs. 8-jadrovy, a odolna varianta)

Trebars u Applu to funguje mimoriadne dobre s jednym aktualnym smartfonom, u GoPro to tiez fungovalo s Hero1 a Hero2, tak nevidim dovod, preco Hero3 boli hned tri varianty... som zvedavy, ci aj Hero4 bude vo viacerych variantach...

Viac modelov prinasa akurat zmatok... trebars u grafickych kariet od ATI boli v tretej generaci 3850 a 3870 (topmodel), potom stvrta generacia zacala rovnako 4850 a 4870 (topmodel), a potom uz ATI zacalo blut modely a modely, ze sa v nich ani svaty nevyzna, ktora je aka vykonna v porovnani s ktorou... proste zmatok.

Ale nevedel som, ze sa uz coskoro chysta Hero4, mas nejaky odkaz? :)

BrAtKo
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Mar 31, 2013 11:46 am
Skúter: Honda PCX 150

#17 Príspevok od užívateľa BrAtKo » Ut Júl 02, 2013 9:15 pm

Bezoadam mozno ti uslo ze je uz gopro3 vonku :)

Stanleey
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ut Sep 11, 2012 4:29 pm
Skúter: Yamaha Aerox R YQ50 & Husqvarna SMR 511

#18 Príspevok od užívateľa Stanleey » Ut Júl 02, 2013 9:37 pm

THeBaNDiT napísal:a nastavenia ste mali zhodne?
Samozrejme sme zvolili identické nastavenie.
Yamaha Aerox R YQ50
S6 Sport PRO vario
S6 Sport PRO spojka, S6 R/T zvon
S6 PRO Replica
Dellorto PHVB 22, S6 V-Force3, S6 OF

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#19 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Júl 02, 2013 10:06 pm

Tých modelov je toľko, lebo ľudí treba popliesť a zamestnať ab sledovali furt nejaké recenzie a hodnotenie a nemali čas myslieť na iné viac podstatné veci. A asi , že sa to ozaj vyplatí robiť takto aj kvôli finačnej stránke, a veľa ľudí si kúpi možno na začiatok ten lacnejší model a ak s ním nieje spokojných tak po pár mesiacoch kúpia následne aj ten drahší a výrobca má väčší odbyt.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

bezoadam
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Júl 10, 2010 6:13 pm
Skúter: Gilera runner sp50

#20 Príspevok od užívateľa bezoadam » Ut Júl 02, 2013 10:13 pm

BrAtKo napísal:Bezoadam mozno ti uslo ze je uz gopro3 vonku :)
neušlo, ja hovorím o gopro hd hero 4 :)
a niekde na officialnej gopro stranke som videl ako písali o 4ke.. samozrejme ešte nič neviem ale typujem že čoskoro bude, však aj 3ka prišla po roku od 2ky.. :)
giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO

Luthar
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
Skúter: Derbi GP1i 250

#21 Príspevok od užívateľa Luthar » St Júl 03, 2013 12:22 am

A ajtak naco vam su tie kamery ? To vas bavi pozerat ako ide skuter po ceste ? :-D. Nic nudnejsie nepoznam. Keby niekto z vas robil extremne sporty, alebo cokolvek zaujimave tak ok inak totalne zbytocna vec... Tolko co chcem natocim aj mobilom ktory ma porivnatelnu kvalitu ako tieto mini kamery.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

#22 Príspevok od užívateľa duky5 » St Júl 03, 2013 12:34 am

Tak záleží ako sa také video urobí a postrihá.

Ale už som pozeral aj video bez strihu, proste čistá jazda cez gg, zima je sviňa :)

Áno také video urobíš aj mobilom, ale pri tej kamere nemusíš riešiť že prší, máš iný "zorný" uhol atď...no a keď už ju máš, tak ju použiješ aj pri nejakých akčných športoch :)

A keby si to bral tak ako hovoríš, tak 99% ľudí si tú kameru kúpilo iba kvôli super marketingovým akčným videám, ale vlastná činnosť stojí za prd a kúpili to zbytočne :)

Poznám človeka, ktorý si k tej kamere kúpil ešte aj vrtuľník, aby vedel urobiť aj letecké zábery :)
jazdim za Obrázok, dlhodoby priemer za cca 50 000 km
moje vylety na http://www.motoduky.blogspot.com

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#23 Príspevok od užívateľa Davidian » St Júl 03, 2013 8:00 am

Luthar napísal:A ajtak naco vam su tie kamery ? To vas bavi pozerat ako ide skuter po ceste ? :-D. Nic nudnejsie nepoznam. Keby niekto z vas robil extremne sporty, alebo cokolvek zaujimave tak ok inak totalne zbytocna vec... Tolko co chcem natocim aj mobilom ktory ma porivnatelnu kvalitu ako tieto mini kamery.

Ty uz si okrem iPhone5, Derbi GP1, Gilery Runner a Prahy uz aj nieco neofrflal?! :-D :-D

@Bandit: Ty si jak buduci kupec cinskeho skutra, ktoreho vsetci presviedcaju, ze si ho nema kupit, a stale caka na niekoho, kto mu to odobri, resp. nech si pise kto chce, co chce..aj tak si ho kupi, hehehe..

Ti vravim, Sony nieee... fotak by si si kupil sony?!

(•ω•)(^v^)(•ω•)..Komu niet rady, tomu niet pomoci..(•ω•)(^v^)(•ω•)

Luthar
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ut Aug 03, 2010 11:11 pm
Skúter: Derbi GP1i 250

#24 Príspevok od užívateľa Luthar » St Júl 03, 2013 9:42 am

Nepochopils

Davidian
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#25 Príspevok od užívateľa Davidian » St Júl 03, 2013 9:52 am

jaj, tys mysleus jako ze ide niekto teraz 20 km na skutri 60 km/h a nataca ako ide monotonne dopredu?

4 Bandit:

PROS
Inexpensive. Rugged build. Good battery life.
CONS
Cumbersome controls. Struggles in low-light situations. Loses finer details.
BOTTOM LINE
The Sony Action Cam is one of the most affordable action cameras you can get, and while it's capable of shooting decent looking video at 1080p60, its video quality just isn't on the same level as some competitors.

The Sony Action Cam, at $199.99 or $269.99 (list) for built-in Wi-Fi, is one of the more affordable action cameras available that still offers features like 1080p60 recording. Unfortunately, its video performance is just not up to snuff when compared with superlative offerings like the Editors' Choice GoPro Hero3 Black Edition. The Sony Action Cam will capture your extreme moments on the cheap, but serious videographers should look elsewhere.

Comparison: GoPro Hero 3 vs Sony Actioncam vs Isaw A2 ACE

Conclusion

The GoPro Hero 3 Black Edition shoots the best video, allround. The footage looks a bit soft perhaps, but the sharpness is sufficient. The video quality is the most neutral out of the three. The Isaw shoots the sharpest footage, but that's because software-based sharpening is applied. That's great if you want to upload your video right-away, but less so if you plan on doing your own video processing. The same holds true for the contrast. Straight from the camera Isaw has the best contrast, except that shadows are a bit dark. The GoPro is the most neutral.

When we take the rest into considering, the Isaw A2 ACE provides the best value for your money. The quality of the video is very good, it's the cheapest out of the three cameras and it comes complete with many accessories. The GoPro Hero 3 Black Edition has the best specs and features and has the most neutral video quality. So which one's best depends on how you plan on using the camera and what you do with the footage afterwards.

The lack of WiFi on the Isaw is a significant drawback, unless you never use this feature of course. The same could be said for the GoPro Hero 3 Black. It has the best specs and set of features, but will you really take advantage of all of it?

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"