ja som napriklad snival o motorkach od mala, vzdy som tuzil po kroske alebo neskor supermote ale ku skutrom ma paradoxne doviedol film Taxi a uvodna scena

Moderátor: Moderators
Takže Ja som mal scoter skorej ??? No teda! A síce poldeco ale vrčalo to a jazdilo tiež...Bacil-BA napísal:V marci 2005 som bol na výstave v Inchebe .......
a jeho slavny runner nakoniec skoncil u mna...s krasnym zadretym valcom a roztrhnutym nahonom cerpadiel...moj prvy skuter, na nom som sa vsetko ucilLook napísal:odchytávať podobných pacientov ako sme my, za zmienku stojí taký Pipe, ktorý mal vtedy čínú a vyhlásil čo sa dá take túniť na skútri, pochopil keď sa previezil na SRke, a par týždňov na to už kúpil Runnera
top prispevok celej temy - o tom, ako to začínalo pred fórom a ako sa nám vykľul administrátorLook napísal:Ked som mal 10-12 tak sme mali s kamarátom prvé skúsenosti so simsonom, on elektrik a ja za zase bratov enduro. Vtej dobe mi chcel otec kupit skuter, pamatam sa, ze jeden clovek to dovazal do BB .Aj sme to boli kuknut ale zvacsa to boli stare herky a pytal od 12-30tisic sk, ten vyber bol taka z nudze cnost no ja som po tom skutri tak túžil...a ako by každy očakával, nakoniec sme nekupili žiadny a ja som zase dáky ten čas dral bratovho simsona po poliach a dedine u starkej. Simson sa neskôr predal, ja som mal 15-16 a nebolo do čoho pichnúť, vtedy prišla mamina o zamestnanie a z časti odstupného mi zafinancovala moj prvý skuter Apriliu SR mina. , a dokonča už v tuningu. Keďže ta SR bola takmer bez výfuku pozeral som sa po inom a tak som došiel k slovu tuning. Súčasne s tou SR bol dovezený aj kamarátov NEOS a tak sme bez vodičských a neskôr s vodičskými ale bez značiek začali brázdiť BB a odchytávať podobných pacientov ako sme my, za zmienku stojí taký Pipe, ktorý mal vtedy čínú a vyhlásil čo sa dá take túniť na skútri, pochopil keď sa previezil na SRke, a par týždňov na to už kúpil Runnera . Bola to skvelá doba, spravili sme si ,,klub" Scooter tuning BB, a boli vňom takmer všetci skútristi v BB, všetci štyria. Na túto dobu mám veľa dobrých príhod s policajtami.
Potom prišla myšlienka čo tak rozšíriť povedomie skútristov po celom Slovensku. A vznikla doména scooter-tuning.sk . Shop vlastne ani neexistoval a ozval sa prvý zákazník THERUCK, pamätám si nadšeného típka z Trnavy, ktorý chcel kúpiť výfuk pre svoju Suzuki Katana, a jeho radosť že to môže spraviť aj cez internet, pamätám sa ako mi ešte dodal že už si aj uzavrel poistku PZP cez internet! Áno to bola doba , písal sa rok 2006?.