Cawte zhanam rukavice na skuter hladam nieco taketo :
viem ze tieto su drahsie ale viem ze na nete som uz aj vydel taketo podobne okolo 400 Sk hladam nejaku predajnu v okolo ZC napr zvolen alebo nieco take . Dik
tak to nas je viac, ja zhanam take iste, cenova hladina do tych 500sk, bohuzial zatial som take videla len v e-shopoch ale ja by som si ich rada aj vyskusala predtym nez kupim
Ja mám podobné ako na obrázku a stáli cca 400-450 ale sú skorej na leto lebo treraz je v nich už kosa. na zimu treba fest zateplené a hrubé. Ja mám na zimu Lidlové tie kožené čo boli za 599, celkom good za tú cenu .
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
ja mam polednik lizard a nemozem vynachvalit...su pevne a maju aj protektory...asi najlepsie offroad rukavice do 1000sk...stali 800sk...a najhorsie su polednik panzer...fuuj..ked stlacis packu tak protektory sa ti zaryju do hanok az do krvi
su super... ale ja by som predsa do tych 1000 investoval niekedy som rukavice vobec nenosil a rano som si normalne musel rozcvicovat prsty aby som sa aspon najedol