Prosba
Moderátor: Moderators
Prosba
Zdravim skútristi, som tu novy a hneď na začiatok by som vás chcel poprosiť o radu.Mam skuter Hondu X8r-x som s nim nad mieru spokojný, kupil som ho asi pred 3 rokmi v Nemecku kde ho vytunili (70ccm kit).Minulý rok na začiatku sezóny sa mi zadrel bo sa rozpadla zavlačka na pieste.Kúpil som nový malossi valec aj s piestom a zkompletizoval som to, len som nevedel doladiť zmes tak som skuter zaniesol od chalanov doporiučenemu chlapikovi čo sa tomu rozumie.Chlapik zmes nastavil, pridal viac mazania pre lepši zábeh a povedal aby som po 1000 km prišiel na úplné doladenie.Keď som doniesol skuter domov tak som na nom jazdil kilometre su už odjazdene.chcel som teda chlapikovi opäť zaniesť skuter ale vybila sa mi baterka tak som ju dával nabiť a pri davani dolu krytu baterie som zistil že chlapik mi rozbil polku prednej masky a lajicky to zazvaral.Teraz mam doma skuter ktorý treba doštelovat a neviem do akeho servisu ho zaniest, vedeli by ste mi dať nejaku radu?
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Prosba
Ake kvalitne informacie poskytnes taku radu dostanes. Mozem ti odporucit jeden super servis v Taliansku. To ze si so skutrom nadmieru spokojny a ze si ho mal zadrety, nijako nesuvisi s tym, ze zhanas servis. Stacilo napisat ze hladam servis v okoli mesta Trebisov.
Re: Prosba
Vďaka za typ inak našiel som jeden fajn servis v kolarove len ako si spominal som z okolia Prievidze a je to troku ďaleko pre mňa.tak ak nahodou by si vedel poradiť servis v okoli mojho spominaneho bydliska bol by som ti vdačný. Ale aj tak dik