servis PR TEAM, spol. s r.o. v BA na Patronke
Moderátor: Moderators
- automatak
- chodec
- Dátum registrácie: St Máj 20, 2009 10:58 am
- Skúter: Yamaha Majesty 125 r.v.2004
servis PR TEAM, spol. s r.o. v BA na Patronke
Zaujímalo by ma: kto a aké máte skúsenosti s nimi a výsledkami ich práce. Vopred ďakujem za vaše odpovede!
Viktor Valentíny, jazdím pri teplotách nad 15° C
"Pamätaj: na skútri - nikdy nie si na hlavnej!!! "

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: servis PR TEAM, spol. s r.o. v BA na Patronke
kupil som tam svoju prvu prilbu Airoh mathise basic. Asi 8-9 rokov dozadu. To uz budu asi nerelevantne data ale predavajuci bol ochotny.
- automatak
- chodec
- Dátum registrácie: St Máj 20, 2009 10:58 am
- Skúter: Yamaha Majesty 125 r.v.2004
Re: servis PR TEAM, spol. s r.o. v BA na Patronke
Moja správa o službách PR TEAM sro, servisu pre Yamaha:
Zveril som im moje približovadlo v predajni - búdke čo majú pri vojenskej nemocnici v piatok popoludní. Požadoval som otvoriť strojovňu a skontrolovať stav spojky, variátoru, remeňa a všetkého čo s tým súvisí. Ešte som chcel vymeniť brzdovú kvapalinu a olejové náplne.
V utorok som sa bol informovať čo zistili.
Oznámili mi, že spojka, valčeky i remeň sú v poriadku a že sa ešte na nich dlho povozím. Vymenili náplne ale nemali aktuálne filter do skrine variátoru tak som musel čakať ešte dva dni.
Keď to bolo zkompletované, moje približovadlo ma čakalo tam kde som ho odvzdal aj s faktúrou na 89€.
S prístupom personálu som bol spokojný lebo chlapík čo ma obsluhoval bol ústretový, milý a do ničoho ma nenútil a neponúkal blbosti ako to poniektorí predajcovia zvyknú. Ešte mi aj dobyl batériu v čase keď sa čakalo na môj príchod pre približovadlo. Jedine čo ma sklamalo, že si nedali tú námahu a neočistili plasty od prachu a nevyleštili mašinku pred sezónou, ale je faktom, že to nebolo predmetom objednávky
Takže asi toľko.....
MAREC 2014
Zveril som im moje približovadlo v predajni - búdke čo majú pri vojenskej nemocnici v piatok popoludní. Požadoval som otvoriť strojovňu a skontrolovať stav spojky, variátoru, remeňa a všetkého čo s tým súvisí. Ešte som chcel vymeniť brzdovú kvapalinu a olejové náplne.
V utorok som sa bol informovať čo zistili.
Oznámili mi, že spojka, valčeky i remeň sú v poriadku a že sa ešte na nich dlho povozím. Vymenili náplne ale nemali aktuálne filter do skrine variátoru tak som musel čakať ešte dva dni.
Keď to bolo zkompletované, moje približovadlo ma čakalo tam kde som ho odvzdal aj s faktúrou na 89€.
S prístupom personálu som bol spokojný lebo chlapík čo ma obsluhoval bol ústretový, milý a do ničoho ma nenútil a neponúkal blbosti ako to poniektorí predajcovia zvyknú. Ešte mi aj dobyl batériu v čase keď sa čakalo na môj príchod pre približovadlo. Jedine čo ma sklamalo, že si nedali tú námahu a neočistili plasty od prachu a nevyleštili mašinku pred sezónou, ale je faktom, že to nebolo predmetom objednávky

Takže asi toľko.....
MAREC 2014
Viktor Valentíny, jazdím pri teplotách nad 15° C