kamarat pride z USA na mesiac do Ba a bohuzial tu nieje moznost si od firmy prenajat skuter.
Viete pripadne poradit, resp. chce si niekto zarobit prenajmom svojho skutra ? urcite ich tu mate niekto aj viac
Kto normálny prenajme cudziemu človeku, ktorého bude vidieť prvý raz v živote scooter....Ja osobne by som do toho nešiel ani keby mi dal hneď 10E za deň a 5000E vratnú zálohu ....Alebo prenajmem scooter av rámci zákona o objektívnej zodpovednosti mi po mesiaci od vrátenia prídu domov zo dve tri fotky každá za stovku...To mu ich potom budem posielať do štátov s tým nech si ich zaplatí....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
Asi zaloha nebude 10E, okremtoho to musi byt poistene, podpisom s datumom a casom je zaistene ze sa vie kto jazdi zo skutrom tak ze pokuty napatis ty. Rizoko ze sa vrati s inymi dielmi tu je vzdy...
tak to potom pri kazdej pokute co ti pride mozes spisat z mluvu s neznamym americanom a pokuty neplatit... na to to ten kalinak nevymyslal aby si to takto lahko obisiel. je to tak z platis to ty a sumu si potom mozes vymahat u toho co to sposobil resp mozes si podrzat zalohu dlhsie pre taketo pripady