Prilba SCHUBERTH
Moderátor: Moderators
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Št Jún 19, 2014 7:26 pm
- Skúter: Ducati multistrada
Prilba SCHUBERTH
Prosím nemá niekto slovensky alebo český manuál k hand free SCHUBERT SRC kúpil som to z prilbou a neviem čo stým dík.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Re: Prilba SCHUBERTH
Pochybujem že tu dakto bude mať , ja len aby si zbytočne nezabil čas čakaním a napokon bude treba aj tak zohnať inde...Ja poznám veľmi málo človekov, čo majú vôbec takúto prilbu a origo komunikátor tam nemal nikto ....Stránky výrobcu prilby alebo výrobcu toho zázraku...by som skúsil popozerať, a vôbec treba poskúšať, pomačkať, možno na to prídeš aj sám prípadne stiahnuť ničo z dačoho podobného zväčša je to všetko na jedno kopyto to ovládanie.Spárovanie zvykne byť že držíš niektoré tlačítko dlhšiu dobu prípadne dve naraz ...skús nejaký postup z HF BT také to čo sa strká do ucha a pod...že držíš zapínacie tlačítko a k nemu hlasitosť buď + alebo - a na mobile nastavíš predtým hladanie zariadení
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
Re: Prilba SCHUBERTH
nasiel som v rychlosti iba nemecky manual.
predajca je f moto s.r.o na slovensku, skus ich konaktovat co ti neposlu pdfko aspon v cestine...
predajca je f moto s.r.o na slovensku, skus ich konaktovat co ti neposlu pdfko aspon v cestine...