Mal som dost ked som to vydel dobre doj... tych chalanov je to pravda aj co policajt vravel ale ta ich minibrzda ze scoot na nej dosiahne 125 km /h je pekne ale ako chalan hovoril v premavke nemozne ten jeho ,ak to pride k nam bude prdel

Moderátor: Moderators
kym to prideScarp napísal:http://www.youtube.com/watch?v=dJgIfmlZ0fc&NR
Mal som dost ked som to vydel dobre doj... tych chalanov je to pravda aj co policajt vravel ale ta ich minibrzda ze scoot na nej dosiahne 125 km /h je pekne ale ako chalan hovoril v premavke nemozne ten jeho ,ak to pride k nam bude prdel
souhlasím že si musí na sebe zarobit takže o duvod více aby ho používali denně.Ale toto mne nechává lhostejným neb biagini žádné restrikce neměl nic jsem netunil tudíž mi to muže bejt jedno 70 mi jede a to mi stačí.A pokud by nestačilo koupím silnější.VLADY napísal:Podla mňa každé také zariadenie si musí na seba zarobiť a kedže SK je malé a scootrov ešte menej takže by to bolo nerentabilné a v podstate polišom chýbajú peniaze aj na potrebnejšie veci ako na niečo takôto. Ja sa zatial skorej obávam ručných radarov... som zvedavý kedy sa objavia u nás a pritom vo svete to je uplne bežná vec.dúfam že to tak skoro nebude
este dobre ze nemam SPZ-kuVLADY napísal:Podla mňa každé také zariadenie si musí na seba zarobiť a kedže SK je malé a scootrov ešte menej takže by to bolo nerentabilné a v podstate polišom chýbajú peniaze aj na potrebnejšie veci ako na niečo takôto. Ja sa zatial skorej obávam ručných radarov... som zvedavý kedy sa objavia u nás a pritom vo svete to je uplne bežná vec.dúfam že to tak skoro nebude
co není muže bejt takovejch sebevědomej znám dost a ted brečej a nemusí to bejt ani tvá vina stačí jak někdo bouchne do tebedr.snake napísal:to by ma museli naprv chytit pani
no dá sa spoliehať na interný prikaz pre PMJ, že nemaju prenasledovať motorkárov nakolko hrozí, že pri stíhani narobí viac škody alebo sa chudak niekde zabije. Ak ti vojde do cesty s terčikom ukazujucim aby si zastavil a ty ho obideš a zdrhneš, tak ked ťa chytia tak ti okamžite naparia este aj trestný čin útoku na verejného činiteladr.snake napísal:to by ma museli naprv chytit pani
netrep sprostosti....neviem ktori policajt by zacal strielat na nejaky maly skutrik kde je skoro na sto percent jasne ze sedi na nom 15-16 rocny chlapecscrat napísal:no tej strelby by som sa najviac obával. Síce na slovensku policajti moc nestrielaju ale ak už sa nejaký ten našiel tak ak si dobre pamatám vždy to končilo smrtou (vid. napr. Fiala)
pred cca. 5r zahučal 18r. Pritom tiež na začiatku islo iba o nezastavenie a tiež bolo každemu jasne, že su to iba fagani kt. boli na diskoteke...dr.snake napísal:netrep sprostosti....neviem ktori policajt by zacal strielat na nejaky maly skutrik kde je skoro na sto percent jasne ze sedi na nom 15-16 rocny chlapecscrat napísal:no tej strelby by som sa najviac obával. Síce na slovensku policajti moc nestrielaju ale ak už sa nejaký ten našiel tak ak si dobre pamatám vždy to končilo smrtou (vid. napr. Fiala)
tak řeknu ti jedno pokud bych byl na místě toho policajta a tys místo zastavení najel do mne nebo kolegy neváhal bych ani chvíli a je to přesně jak říká scart začíná to nezastavením a končí přejetím neviného a ujetím od nehodydr.snake napísal:netrep sprostosti....neviem ktori policajt by zacal strielat na nejaky maly skutrik kde je skoro na sto percent jasne ze sedi na nom 15-16 rocny chlapecscrat napísal:no tej strelby by som sa najviac obával. Síce na slovensku policajti moc nestrielaju ale ak už sa nejaký ten našiel tak ak si dobre pamatám vždy to končilo smrtou (vid. napr. Fiala)