SIP Scootershop
Moderátor: Moderators
- dreamer
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Feb 12, 2014 8:44 pm
- Skúter: Aprilia SR MAX 300
SIP Scootershop
Objednaval som dnes nejake drobnosti z tohto shopu ( www.sip-scootershop.com ) a sokovala ma rychlost s akou funguju. Objednavku som zadal o 19:15 a vyplatil cez PayPal. O 19:30 prisla sprava, ze sa zacalo balenie, o 20:35 prisla info, ze zasielka bola expedovana a o 21:45 uz prisiel tracking z UPS s cislom zasielky a datumom dorucenia o dva dni. Len pre ilustraciu, jeden z original Piaggio dielov, ktore som objednaval, mam objednany u autorizovaneho SK predajcu uz vyse mesiaca. Postovne ma stalo necelych 10€, takze ano, predrazi sa mi ten origo diel o postovne, ale kupil som aj ine veci, takze v pohode a za tu rychlost si kludne zaplatim aj nabuduce. A predajcovia na SK mozu dalej nariekat ako zle im ide business.
Aprilia SR MAX 300

ex: Honda XL 1000V Varadero | Suzuki DL650 V-Strom | Yamaha XS650 Midnight Special | Simson S50 | Jawa Babetta 207

ex: Honda XL 1000V Varadero | Suzuki DL650 V-Strom | Yamaha XS650 Midnight Special | Simson S50 | Jawa Babetta 207
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
Re: SIP Scootershop
Ako predražil?
Náš predajca ti to snáď ponúkol lacnejšie ako ten eshop vrátane poštovného?
To sa mi nechce veriť
Náš predajca ti to snáď ponúkol lacnejšie ako ten eshop vrátane poštovného?
To sa mi nechce veriť

- Look
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
Re: SIP Scootershop
SK importer ma vo vseobecnosti problem s dodavkou dielov, tohto roku to uz aj vyzeralo ze skutocne splnia deklarovanych 10dni ale vzdy sama voda, a dodavky boli aj cez 20-30dní niekedy aj viac, je zaujimave ze niekto kto sa hrdí niecim ako oficialny importer ma taky problem s dodavkou dielov, pricom cez nemecko tie diely pre zakaznikov stiahneme do 4-5dní. Toto su len diely, ale ludia co cakaju na objednany skuter celu sezonu a maju zaplatene zalohy tí su na tom este horsie