SIP Scootershop

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
dreamer
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Feb 12, 2014 8:44 pm
Skúter: Aprilia SR MAX 300

SIP Scootershop

#1 Príspevok od užívateľa dreamer » Po Júl 21, 2014 10:43 pm

Objednaval som dnes nejake drobnosti z tohto shopu ( www.sip-scootershop.com ) a sokovala ma rychlost s akou funguju. Objednavku som zadal o 19:15 a vyplatil cez PayPal. O 19:30 prisla sprava, ze sa zacalo balenie, o 20:35 prisla info, ze zasielka bola expedovana a o 21:45 uz prisiel tracking z UPS s cislom zasielky a datumom dorucenia o dva dni. Len pre ilustraciu, jeden z original Piaggio dielov, ktore som objednaval, mam objednany u autorizovaneho SK predajcu uz vyse mesiaca. Postovne ma stalo necelych 10€, takze ano, predrazi sa mi ten origo diel o postovne, ale kupil som aj ine veci, takze v pohode a za tu rychlost si kludne zaplatim aj nabuduce. A predajcovia na SK mozu dalej nariekat ako zle im ide business.
Aprilia SR MAX 300
Obrázok
ex: Honda XL 1000V Varadero | Suzuki DL650 V-Strom | Yamaha XS650 Midnight Special | Simson S50 | Jawa Babetta 207

duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

Re: SIP Scootershop

#2 Príspevok od užívateľa duky5 » Po Júl 21, 2014 10:54 pm

Ako predražil?
Náš predajca ti to snáď ponúkol lacnejšie ako ten eshop vrátane poštovného?
To sa mi nechce veriť :)
jazdim za Obrázok, dlhodoby priemer za cca 50 000 km
moje vylety na http://www.motoduky.blogspot.com

Look
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
Skúter: -TUNING.SK
Kontaktovať užívateľa:

Re: SIP Scootershop

#3 Príspevok od užívateľa Look » St Júl 30, 2014 12:17 am

SK importer ma vo vseobecnosti problem s dodavkou dielov, tohto roku to uz aj vyzeralo ze skutocne splnia deklarovanych 10dni ale vzdy sama voda, a dodavky boli aj cez 20-30dní niekedy aj viac, je zaujimave ze niekto kto sa hrdí niecim ako oficialny importer ma taky problem s dodavkou dielov, pricom cez nemecko tie diely pre zakaznikov stiahneme do 4-5dní. Toto su len diely, ale ludia co cakaju na objednany skuter celu sezonu a maju zaplatene zalohy tí su na tom este horsie

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"