spinacia skrinka Honda Dylan
Moderátor: Moderators
- Matqo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 9:14 pm
- Skúter: Honda Dylan 125
spinacia skrinka Honda Dylan
Zdravím, potreboval by som poradiť. Mam skúter Honda Dylan 125, ale predvcerom mi odcudzili kluce aj s penazenkou ...
Chcem sa opýtať, musim kupovat novu spinaciu skrinku presne na moj typ skutra alebo da sa dat tam aj ina ? Alebo neda sa to nejako inak zrobit ?
Vdaka za rady a pripomienky
Chcem sa opýtať, musim kupovat novu spinaciu skrinku presne na moj typ skutra alebo da sa dat tam aj ina ? Alebo neda sa to nejako inak zrobit ?
Myslím, teda som.
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
Re: spinacia skrinka Honda Dylan
mozes si podla VIN cisla skusit objednat nahradne kluce
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja by som to neriskoval, ak nieje istota že zlodej si nemôže zistiť kam kľúče pasujú , Aby si kvôli ušetreným pár desať eurokorunám neriešil aj nový scooter za podstatne viac . Honda neviem za koľko ponúka nový set zámkov ale na Ebayi som našiel v UK čo zvykne byť za týždeň na SKhttp://www.ebay.com/itm/Honda-SES-Dylan ... 3f47e864e7
Tým nechcem povedať že scooter sa nedá ukradnúť aj bez kľúčov, ale ak má niekto kľúče príde naštartuje a veselo odfrčí bez problému a bez toho aby bol nápadný.
Tým nechcem povedať že scooter sa nedá ukradnúť aj bez kľúčov, ale ak má niekto kľúče príde naštartuje a veselo odfrčí bez problému a bez toho aby bol nápadný.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ked nema imobilizer tak pohoda vymena...ak ma imobilizer a prisiel o master kluc tak to je uz ina palka 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Som myslel že Honda to dávala až od PSka a novšie čo boli striekačky a že hento je ešte karbec a tam to nieje...ale zas pravda že nemusím vedieť všetko a modifikáciaa výbava je aj podľa trhu kde sa predáva. Samozrejme bloknúť sa dá aj len zapalovanie aj keď má ešte karbec.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- potapac
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Máj 15, 2014 11:35 am
- Skúter: Honda GW1800
Ani stiekačky nemajú všetky imobilizér .. u Hondy je HISS za príplatok...
SW-T 400 -
radšej stratiť 5 min. života čakaním,
ako stratiť život pre 5 min.
Relax, kľud, pohoda..
SW-T 400 -

Vyššie modely ho uz maju seriovo.
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
vymontujes spinacku alebo zamok z kufra a das si spravit kluce u miestneho kluciaraMatqo napísal:Zdravím, potreboval by som poradiť. Mam skúter Honda Dylan 125, ale predvcerom mi odcudzili kluce aj s penazenkou ...
potom pobehas po vrakoviskach a najdes nove zamky aj s klucom pripadne si zopakujes navstevu kluciara

- Matqo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 9:14 pm
- Skúter: Honda Dylan 125
theruck napísal:vymontujes spinacku alebo zamok z kufra a das si spravit kluce u miestneho kluciaraMatqo napísal:Zdravím, potreboval by som poradiť. Mam skúter Honda Dylan 125, ale predvcerom mi odcudzili kluce aj s penazenkou ...
potom pobehas po vrakoviskach a najdes nove zamky aj s klucom pripadne si zopakujes navstevu kluciara
Dikes, volal som mechanikovi jednemu tak mu mam doniest skuter, on mi vymontuje spinaciu tak jak si pisal aj zrobi kluc, bude ma to stat cca 30 € ...
Myslím, teda som.