HD kamera SJ 4000
Moderátor: Moderators
- mkari
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Máj 04, 2015 9:55 am
- Skúter: bez skutra :-)
HD kamera SJ 4000
nazdar priatelia.
máte niekto skusenosti s touto kamerou |http://www.sjcam.com/cameras/27-sjcam-s ... t-dvr.html|? je to alternatíva Go-PRO ale pohybuje sa v inej cenovej kategorii(bavíme sa o original SJ4000 nie o činskej napodobenine). na internete je toho veľa popísané ale rád by som vedel aké s vaše osobne skúsenosti. výdrž batérie, ovládanie či neovládanie, vodeodolnosť, narazuvzdornosť a kvalita videa. díky
máte niekto skusenosti s touto kamerou |http://www.sjcam.com/cameras/27-sjcam-s ... t-dvr.html|? je to alternatíva Go-PRO ale pohybuje sa v inej cenovej kategorii(bavíme sa o original SJ4000 nie o činskej napodobenine). na internete je toho veľa popísané ale rád by som vedel aké s vaše osobne skúsenosti. výdrž batérie, ovládanie či neovládanie, vodeodolnosť, narazuvzdornosť a kvalita videa. díky
še ušmej
Suzuki V-strom 650 , Yamaha Xmax 125
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
Re: HD kamera SJ 4000
Mám 2 kusy, jedna klasika, druhá s wifi.
Spokojnosť maximálna, vzhľadom k cene, nečakám obraz ako z Go PRO... Aj keď obraz je veľmi dobrý.
Video mám iba na YouTube, konvertované v PC plus youtube to ešte viac pokazí - takže tam moc kvalitu neposúdiš.
V jednej kamere mám 32gb kartu, v druhej 64gb.
Výdrž niečo cez hodinu, mám 6 batérií
.
Spokojnosť maximálna, vzhľadom k cene, nečakám obraz ako z Go PRO... Aj keď obraz je veľmi dobrý.
Video mám iba na YouTube, konvertované v PC plus youtube to ešte viac pokazí - takže tam moc kvalitu neposúdiš.
V jednej kamere mám 32gb kartu, v druhej 64gb.
Výdrž niečo cez hodinu, mám 6 batérií

- duky5
- motorkár
Ešte jedna vec, treba si dať pozor na kúpu originálu, sj4000 je veľmi často fake
keď stojí podozrivo málo.

- mkari
- st. kolobežkár
A kolko stoji batetia naviac? + ako dlho trva nabijanie? Mozes mi poslat link na video? Budem brat ohlad na to ze youtube ubera na kvalite 
Ps: v baliku su aj rozne uchytky na kadejake pripevnenia?

Ps: v baliku su aj rozne uchytky na kadejake pripevnenia?
še ušmej
- mkari
- st. kolobežkár
Ano viem ze nemam brat fakeovu
original stoji cca 100usd vsakze

še ušmej
- duky5
- motorkár
A ktorú chceš kúpiť? S wifi či bez?
Nepamätám si už čo koľko stálo, keď chceš pošlem ti link na kameru aj batérie kde som kupoval ja.
Nepamätám si už čo koľko stálo, keď chceš pošlem ti link na kameru aj batérie kde som kupoval ja.
- KRAES
- skútrista
- Dátum registrácie: Pi Feb 21, 2014 2:25 pm
- Skúter: KEEWAY SilverBlade 125EFI
- Kontaktovať užívateľa:
Tak zajtra mi má prijsť originálna kamera JSCAM JS4000 WIFI, za 128€ s DPH, napodobeniny som zavrhol, z dôvodu zlých skúseností tých, čo ich kúpili (nekvalitný obraz, nemožnosť upddate firmware,je bez stabilizácie obrazu, hardware vo vnútri ako by letoval učeň, ......). SJ4000wifi má aj české menu. Vyskúšáme a uvidíme, z tadiaľ som ju objednal: http://www.sjcamhd.sk/sjcam/sjcam-sj400 ... hd-kamera/
KEEWAY SilverBlade 125EFI - od 4/2014 = 21 950km; spotreba od 2,53l do 3,3l/100km; sviečka Denso Iridium Power; 12V zásuvka; variátor Polini Maxi Hi-Speed 6ROL; GSM ALARM; BLUE LED Backlight ;
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Rozdiel 10-20 E by za prípadnú dvojročnú záruku asi stál....
ale kupovať od SK (šmelinárov) teda pardon obchodníkov o 50E drahšie...
Osobne sa mi na E-bay ani raz nestalo, že ak bol tovar predávajúcim deklarovaný ako original že by mi došiel nejaký fejk...
Ale ak to aktívny colník zadrží tak plus DPH
Hovorí sa že risk je zisk, nie vždy to platí ....Ale je to na zváženie..
ale kupovať od SK (šmelinárov) teda pardon obchodníkov o 50E drahšie...

Osobne sa mi na E-bay ani raz nestalo, že ak bol tovar predávajúcim deklarovaný ako original že by mi došiel nejaký fejk...
Ale ak to aktívny colník zadrží tak plus DPH

Hovorí sa že risk je zisk, nie vždy to platí ....Ale je to na zváženie..
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- mkari
- st. kolobežkár
ja to mam v pláne kupovať priamo od výrobcu(respektíve prostredníctvom jeho stránky). lebo ako píše VLADY, že náš obchodník chce byť boháč zo dňa na deň tak to nie... ps: rovnako máš záruku a v cene napr za 103USD máš 3 batérie čo je fajn nie ? a samozrejme príslušenstvo... inak hovorím o kamere s Wajfaj
pravdupovediac ešte som si nenaštudoval ako to wifi využijem... každopádne Shipping -free takže niet čo riešiť.

še ušmej
- mkari
- st. kolobežkár
mimochodom aj keby som platil na colnici DPH tak stále je to lacnejšie.
o cca 20€

še ušmej
- KRAES
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Tak práve pri kupovaní inteligentných hodiniek SMART WATCH U8 na e-bay mi prišiel totálny, ale na druhú stranu funkčný fejk. Tak od tej doby si dávam pozor na to, čo kupujem.
Naposledy upravil/-a KRAES v Ut Júl 14, 2015 9:26 pm, upravené celkom 1 krát.
KEEWAY SilverBlade 125EFI - od 4/2014 = 21 950km; spotreba od 2,53l do 3,3l/100km; sviečka Denso Iridium Power; 12V zásuvka; variátor Polini Maxi Hi-Speed 6ROL; GSM ALARM; BLUE LED Backlight ;
- duky5
- motorkár
Wifi využiješ keď dáš kameru na helmu a skontroluješ záber
- KRAES
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
V prípade poruchy, ako sa bude riešiť záruka?mkari napísal:ja to mam v pláne kupovať priamo od výrobcu(respektíve prostredníctvom jeho stránky). lebo ako píše VLADY, že náš obchodník chce byť boháč zo dňa na deň tak to nie... ps: rovnako máš záruku a v cene napr za 103USD máš 3 batérie čo je fajn nie ? a samozrejme príslušenstvo... inak hovorím o kamere s Wajfajpravdupovediac ešte som si nenaštudoval ako to wifi využijem... každopádne Shipping -free takže niet čo riešiť.
- mkari
- st. kolobežkár
Kraes: naposledy keď som mal problém konkrétne s fotopascou sa to riešilo na začiatku emailovou komunikáciou ( opis problemu neskôr poslali firmware do fotopasce a neskor adresa kam to mam poslať/tú chybnú/. ) čiže žiaden problém. nová fotopasca dorazila a funguje do dnes. ale pri objednaní ďalšej fotopasce iný typ a iný predajca bol opäť problém(tentokrát čína lebo som sa ulakomil na cenu) fotopasca 2 fungovala ako mala ale neodosielala mms v automatickom režime. mal som ju poslať nas5 tak som ju poslal. oni mi vraj poslali novú, ale podla onlinetracking je zaregistrovaná na pošte od 12 decembra 2013 a stále je tam. predpokladám že ide o nejake fejkové číslo a čínska pošta neodpovedá na info o zásielke aj keď som príjemca. rovnako prestal komunikovať aj predajca.
čiže treba dávať bacha hlavne na to, od koho sa čo kupuje... a ak zo zahraničia tak čítať feedback-y a čo najviac... ale od seriozneho predajcu sa niet čoho báť. od čiňana si treba dať pozor a kedže som si práve všimol že adresa Firmy je registrovaná presne na tú istú adresu kde som posielal fotopascu č2 tak mam problém :/
čiže treba dávať bacha hlavne na to, od koho sa čo kupuje... a ak zo zahraničia tak čítať feedback-y a čo najviac... ale od seriozneho predajcu sa niet čoho báť. od čiňana si treba dať pozor a kedže som si práve všimol že adresa Firmy je registrovaná presne na tú istú adresu kde som posielal fotopascu č2 tak mam problém :/
še ušmej
- KRAES
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Mkari: - akurát riešim problém s PIR GSM MMS mini a zistil som, že nefunguje odosielanie MMS a odpoveďových SMS u operátorov ORANGE a O2. Pri T-COM-u nie je problém.
- mkari
- st. kolobežkár
počkaj ale o akom zariadení hovoríš ?
še ušmej
- KRAES
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Je to taká mini foto pasca, (fotí a odosiela MMS, pri narušení priestoru volá na zadané číslo, nahráva video) vo veľkosti krabičky od zápaliek.mkari napísal:počkaj ale o akom zariadení hovoríš ?
- mkari
- st. kolobežkár
myslel som si ale radšej sa pýtam..
vieš čo ono može byť problém že firmware nepozná iných operátorov. robila to aj moja fotopasca ale vedel som ju oblbnuť manuálnym nastavením.. mne robilo ale problém odosielanie v automatickom režime. v manuálnom mi to posielalo jednu fotku za druhou. no man. režim mi je na 2 veci... 
ps: ludia ako sa dá v PAYPALE zmeniť číslo karty ? mam novú kartu a zabudol som aj heslo. a prihlasiť sa neviem lebo chce to číslo visa karty. ale novu mi neberie a staré číslo neviem. na novo registrovať ma tiež nechce lebo emaily už sú registrované a z nejakého dovodu nechce zaregistrovať ani novu kartu. som v koncoch. takto nešťastne sa končí moje e-nakupovanie v zahraničí?

ps: ludia ako sa dá v PAYPALE zmeniť číslo karty ? mam novú kartu a zabudol som aj heslo. a prihlasiť sa neviem lebo chce to číslo visa karty. ale novu mi neberie a staré číslo neviem. na novo registrovať ma tiež nechce lebo emaily už sú registrované a z nejakého dovodu nechce zaregistrovať ani novu kartu. som v koncoch. takto nešťastne sa končí moje e-nakupovanie v zahraničí?

še ušmej
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
zmenit sa da tak ze sa prihlasis do konta a zmenis ho...ked nevies heslo tak jedine najst registracny email kde mas heslo 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer
Ale aj heslo by sa predsa malo dať nejak obnoviť cez mail nie?
V lepších spoločnostiach to nebýva problém....Na prihlasovacej stránke PAY PAL je možnosť obnovy hesla...."Forgot your email address or password?"
Aj ja budem prehlasovať novú kartu, lebo stará mi za dva týždne končí ...to bude zas hokej
Ale nebojím sa ja, prirodzená inteligencia plus posledný funkčný závit v hlave
a hlavne googletranslator to snáď nejak zmáknu.
PS: číslo starej karty možno zistíš z nejakého staršieho výpisu účtu ak si pozrieš transakcie , alebo možno na stránke banky cez nejakú infolinku...si skúšal .
Nemôže to byť až taký veľký a neriešiteľný problém. Isto niesi sám čo dačo také zabudol ....sú nás tisíce alebo isto celosvetovo aj milióny
.... Inak najlepšie mať doma debilníček a tam si všetko písať, heslá prístupové mená a také tie tajné veci.
V lepších spoločnostiach to nebýva problém....Na prihlasovacej stránke PAY PAL je možnosť obnovy hesla...."Forgot your email address or password?"
Aj ja budem prehlasovať novú kartu, lebo stará mi za dva týždne končí ...to bude zas hokej

Ale nebojím sa ja, prirodzená inteligencia plus posledný funkčný závit v hlave

PS: číslo starej karty možno zistíš z nejakého staršieho výpisu účtu ak si pozrieš transakcie , alebo možno na stránke banky cez nejakú infolinku...si skúšal .
Nemôže to byť až taký veľký a neriešiteľný problém. Isto niesi sám čo dačo také zabudol ....sú nás tisíce alebo isto celosvetovo aj milióny

- duky5
- motorkár
moja banka mi nastastie vydava nove karty s rovnakym cislo ake mala stara karta, meni sa len datum platnosti karty a zadny CV kod 

- mkari
- st. kolobežkár
alcatelko- vieš ten registračný mail som zmazal asi 8 rokov dozadu, ked som sa registroval ale inak pomohlo by mi to. díky
Vlady- emailovu adresu viem, no ak požiadam o zaslanie nového hesla tak ako bezpečnostne overenie pýta odo mna číslo mojej karty ( bez toho CV kodu... a toť ani búh neví .... aj e-banking ma číslo karty vyhviezdičkované ak si to pozrem cez net
Duky5- mne to slsp posielala tiež tak že rovnaké čislo karty. ale naposledy (pre poruchový bankomat) mi zhltlo kartu a dali mi novú a s novým číslom.. :/

Vlady- emailovu adresu viem, no ak požiadam o zaslanie nového hesla tak ako bezpečnostne overenie pýta odo mna číslo mojej karty ( bez toho CV kodu... a toť ani búh neví .... aj e-banking ma číslo karty vyhviezdičkované ak si to pozrem cez net
Duky5- mne to slsp posielala tiež tak že rovnaké čislo karty. ale naposledy (pre poruchový bankomat) mi zhltlo kartu a dali mi novú a s novým číslom.. :/
še ušmej
- VLADY
- spammer
Poradím Ti: nový účet v M-bank alebo ZUNO je zadara, sem tam si tam prešupneš niečo z hlavného účtu, aby si mal rezervu , a k tomu si spravíš novú Emajlovú schránku a založíš nový PAYPAL ...skrátka nová identita. Čo nepozerávaš USAcke filmy?
Inak osobne by som si na internetové platby nedával nikdy hlavný účet v banke...možno som paranoidný , ale lepšie prísť o stovku ako o full prachy aj keď teda zväčša to banka dokáže dať do poriadku ...ale poznám prípady že niekto zneužil kartu a prišla na to samotná banka ale blokla celý účet a než sa to vyšetrilo tak dva týždne bol chalaň bez peňazí.

Inak osobne by som si na internetové platby nedával nikdy hlavný účet v banke...možno som paranoidný , ale lepšie prísť o stovku ako o full prachy aj keď teda zväčša to banka dokáže dať do poriadku ...ale poznám prípady že niekto zneužil kartu a prišla na to samotná banka ale blokla celý účet a než sa to vyšetrilo tak dva týždne bol chalaň bez peňazí.

- mkari
- st. kolobežkár
No neviem chcel som pôvodne zmeniť banku za e-banku ale tie e-banky niesu až tak bez poplatku ako to tvrdia... a mne to vychádzalo že za vedenie by som platil 5€ takže som to zavrhol.
no k tomu plateniu cez net. ja mam nastavené denne limity na platbu kartou do zahraničia. takže len do stanovenej výšky sa dá minúť. a samozrejme ak by sa niekomu podarilo ziskať údaje z mojej karty stále je tu možnosť reklamácie nad obratom na účte. a robiť nejaky pod-účet len kvôli platbe cez net mi príde zbytočné. ale proti gustu žiaden dišputát
ps: ako prešla téma od HD kamery k výberu banky
no k tomu plateniu cez net. ja mam nastavené denne limity na platbu kartou do zahraničia. takže len do stanovenej výšky sa dá minúť. a samozrejme ak by sa niekomu podarilo ziskať údaje z mojej karty stále je tu možnosť reklamácie nad obratom na účte. a robiť nejaky pod-účet len kvôli platbe cez net mi príde zbytočné. ale proti gustu žiaden dišputát

ps: ako prešla téma od HD kamery k výberu banky

še ušmej
- VLADY
- spammer
No sme od témy ale ako písať Ti to do SS sa mi nechcelo.
Základný účet a karta sú zdarma u Zuno len sa potom platí navyše ak chceš mať notifikácie cez SMS na všetky pohyby na účte a plus nejaké iné veci ...ja som to dopodrobna nezisťoval lebo to nepotrebujem kedže to mám len ako zálohu. V M-banke si teraz zaviedli za kartu mesačne 2E ak nespravíš obrat nad 20E do mesiaca. Takže to sa tiež ešte dá ošuliť, že občas ju použijem v obchode na nákup aby tam do mesiaca bolo tých 20E pohyb. A samozrejme som si aj jeden a druhý účet založil tiež aj preto že je to zadara, nič ma to nestojí, a aby som mal kartu nie len jednu z hlavného účtu a že išiel som napríklad na dovolenku, a stane sa že pri platení problém: neberú MAESTRO alebo MASTER CARD alebo VISU alebo problém s terminálom, alebo bankomat ju zhltne alebo terminál na mýtnej bráne ... ak mám len jednu hlavnú kartu a prídem o ňu tak už je problém. A hotovosť nosím najradšej len tak aby dačo bolo 20-30E.
Ak to bude finančne nerentabilné, že by som mal platiť aj len za vedenie účtu, tak to zruším a bude vybavené. Zatiaľ ale výhody prevyšujú. A aspoň si môžem cez IB z hlavného účtu presúvať peniaze a tváriť sa dôležito.
Základný účet a karta sú zdarma u Zuno len sa potom platí navyše ak chceš mať notifikácie cez SMS na všetky pohyby na účte a plus nejaké iné veci ...ja som to dopodrobna nezisťoval lebo to nepotrebujem kedže to mám len ako zálohu. V M-banke si teraz zaviedli za kartu mesačne 2E ak nespravíš obrat nad 20E do mesiaca. Takže to sa tiež ešte dá ošuliť, že občas ju použijem v obchode na nákup aby tam do mesiaca bolo tých 20E pohyb. A samozrejme som si aj jeden a druhý účet založil tiež aj preto že je to zadara, nič ma to nestojí, a aby som mal kartu nie len jednu z hlavného účtu a že išiel som napríklad na dovolenku, a stane sa že pri platení problém: neberú MAESTRO alebo MASTER CARD alebo VISU alebo problém s terminálom, alebo bankomat ju zhltne alebo terminál na mýtnej bráne ... ak mám len jednu hlavnú kartu a prídem o ňu tak už je problém. A hotovosť nosím najradšej len tak aby dačo bolo 20-30E.
Ak to bude finančne nerentabilné, že by som mal platiť aj len za vedenie účtu, tak to zruším a bude vybavené. Zatiaľ ale výhody prevyšujú. A aspoň si môžem cez IB z hlavného účtu presúvať peniaze a tváriť sa dôležito.