V koľkých rokoch ??

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

V koľkých rokoch ??

#1 Príspevok od užívateľa Jostobb » Pi Jan 26, 2007 7:37 pm

V koľkých rokoch ste sa začali zaujímať o motorky alebo kedy ste mali prvý krát motorku alebo kedy ste sa prý krát vozili na nejakej motorke ?? :twisted:

No ja som sa prvý krát viezol na endure s mojím ujom a potom v nejakých 13 som sa s kamošom previezol na scoot a hneĎ som sa do moto zamiloval vždy som túžil mať nejakú moto a v 16 sa mi tento sen splnil :D
podpis som si este nenastavil

Speedfight
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 10:10 pm
Kontaktovať užívateľa:

.

#2 Príspevok od užívateľa Speedfight » Pi Jan 26, 2007 7:43 pm

ked som mal 13 tak otec kupil malaguti f12 a od vtedy jazdim na motorkach

scrat

#3 Príspevok od užívateľa scrat » Pi Jan 26, 2007 7:43 pm

he, pred 9mesiacmi

Jostobb
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa Jostobb » Pi Jan 26, 2007 7:50 pm

hhh scrat to si nejako rýchlo nabral toľko skúseností čo sa týka motoriek :)

scrat

#5 Príspevok od užívateľa scrat » Pi Jan 26, 2007 9:09 pm

Jostobb napísal:hhh scrat to si nejako rýchlo nabral toľko skúseností čo sa týka motoriek :)
sak hej, knižnice su pristupné komukolvek, na nete nájdeš všetko a ked máš dosť financii môžeš aj poznatky prakticky vyskušať. Všetko je to len o tom kolko času a penazí si ochotný do toho poznávania investovať. V robote sa vačšinou nudím, frajerka ma už moc nevzrušuje, tak všetok čas trávim na nete štúdiom :D

btw. do motoriek sa vôbec nevyznám, zaujímam sa iba o skutre a aj to iba 4T

Jostobb
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa Jostobb » Pi Jan 26, 2007 9:15 pm

Zmeň robotu a Frajerku :D ....a potom už nebudeš mať toľko času :lol: ...

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa alcatelko » Pi Jan 26, 2007 9:39 pm

moto ma zacali zaujmat v 14tich...dovtedy len auta asi od 8rokov...prva moto a prva jazda v 18ke :oops:
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

scrat

#8 Príspevok od užívateľa scrat » Pi Jan 26, 2007 9:45 pm

Jostobb napísal:Zmeň robotu a Frajerku :D ....a potom už nebudeš mať toľko času :lol: ...
frajerky nemenim, na to su občasné milenky a prečo by som mal meniť robotu pri ktorej sa nenarobím a zarobím...

Jostobb
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#9 Príspevok od užívateľa Jostobb » Pi Jan 26, 2007 9:49 pm

:D no to je tiež pravda že načo meniť robotu v ktorej sa nerobí :D ...ale kde si zohnal takú robotu aj ja chcem takú :lol:

scrat

#10 Príspevok od užívateľa scrat » Pi Jan 26, 2007 10:10 pm

Jostobb napísal::D no to je tiež pravda že načo meniť robotu v ktorej sa nerobí :D ...ale kde si zohnal takú robotu aj ja chcem takú :lol:
he, založ si vlastnu...

kika
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 6:12 pm
Skúter: Gilera Runner 125 ST

#11 Príspevok od užívateľa kika » Pi Jan 26, 2007 11:12 pm

ja som po motorkach poskulovala uz od malicka, vozila som sa na kolotococh na takych harleykach :D a ked som si v 18.robila vodicak na auto, zistila som ze auto ma nebavi, kamarat ma parkrat previezol na jeho motorke a hned som vedela ze jazda ma bavi ale len na dvoch kolesach, tak a bolo rozhodnute :P

G

#12 Príspevok od užívateľa G » So Jan 27, 2007 1:06 am

Na skutroch jazdim uz do 15. a pre mna to bola nejaka nahrada za auto, lebo v 14. som este nemohol jazdit legalne :D

Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm

#13 Príspevok od užívateľa Scarp » So Jan 27, 2007 10:00 am

No o moto sa zaujimam asi od 13 v 14tich prve jazdy na simsone v 15 oficialne jazdenie sa simsone od 16 do 18 jazdenie na okruhovej aprilii bez papierov a teraz scooter :)

Bacil-BA
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
Skúter: Už zasa žiadny

#14 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » So Jan 27, 2007 3:08 pm

Jáj, jáj, nostalgia, prvkrát v 13-nástich na Babete, okolo 15-tky to bola Jawa 23-Mustang (ešte bez VP :roll: ) A plnú, cca 7l nádrž, som natankoval za 14,-Kč. Pokiaľ som si urobil vodičák, už stál benzín nehoráznych 4,50,-Kč. Potom som ešte skúsil Stadion S11, Jawa 90Cross, Jawa 350-634,... :wink:
Tak už zasa nič.

JohnyBenelli
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: So Jan 14, 2006 10:53 pm
Skúter: Benelli 491 GT
Kontaktovať užívateľa:

heh..

#15 Príspevok od užívateľa JohnyBenelli » So Jan 27, 2007 3:09 pm

Moja prva jazda, :)

Bol som tretiak na zakladnej, mal som 9 rokov, a v pajte u starkej som tajne startoval babetu na stojane..Potom som ju aj vytiahol a vozil sa po dedine..Hehe. Niekedy kaslala, vynechavala.Ale to bola jazda..Maximalka 40 :D, Nakoniec si ju zobral starky na zahumienku, a padol s nou do jarku heheh..Pokrivena vydlica tak mi uz oco nedovolil nist a predala sa..skoda preskoda.. Potom som kupil Peklo Mustanga za 2litre heheh..No poslal som ho kade lahsie...hajtru staru..nechcela posluchat ..No a potom dlho dlho prestavka az v lete tomu budu 2 roky co mam Benelku a jazdim opat
Benelli 491 GT, AC , valec Motoforce + , Mallossi Multivar ( Alcatelko ), Hebo Performer (Shaman) , , Dunlop GT 301 a Runscoot

Jostobb
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#16 Príspevok od užívateľa Jostobb » Ne Jan 28, 2007 4:15 pm

ako tak pozerám tak väčšina začínala s moto okolo 13 :) aj ja som tak podobne :) ..a dúfam že mi to vydrží ešte veľa rokov :lol:

DUDE 007
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: Pi Feb 24, 2006 2:33 pm
Kontaktovať užívateľa:

#17 Príspevok od užívateľa DUDE 007 » Ne Jan 28, 2007 4:54 pm

Ja som bol odmala zataženy na auta :twisted: , ale motorky ma uchvatili až teraz :D Lepšie neskor ako vobec :P

scrat

#18 Príspevok od užívateľa scrat » Ne Jan 28, 2007 5:10 pm

no pravdupovediac možno by som začal aj skôr ale rodičia boli vždy proti. U nás doma platila vždy zásada, pokial sa o teba starame my alebo budeš bývať pod našou strechou, budeš robiť čo ti povieme. Takže som si najprv musel začať zarabať sám na seba a potom si kúpiť byt, až teraz si môžem robiť čo ja chcem.

Jostobb
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#19 Príspevok od užívateľa Jostobb » Ne Jan 28, 2007 7:59 pm

he scrat takto to bolo aj u nás ale ja s brachom som si trochu už rodičov vycvičil :lol: ..aj oni boli najskôr proti motorke ale ja som povedal že si to budem platiť sám a bolo po probléme a teraz im to vôbec nevadí že mám scooter a že sa na ňom vozím :) ale predtým bolá celá rodina proti

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#20 Príspevok od užívateľa theruck » Ne Jan 28, 2007 9:41 pm

ja asi v 12-13tich na kamosovho tatka pionieri po dedine na tajnaka lebo tatkovia by nas zabili. ked som hodil trojku tak som sa bal ze odletim jak ideme rychlo
inak potom dlho nic az do 25 kedy som si kupil skutra a malo to taky spad jak u scrat-a no a po roku skutrovania som kupil velku moto ale skutra som nechal lebo je to super vec

FastHaly

#21 Príspevok od užívateľa FastHaly » Ne Jan 28, 2007 10:41 pm

no ja som s tym asi zacal v 14 sme si s kamaratom kupili mustanga :lol: ale viac sme opravovali ako sa vozili , no a ked som mal 15 spravil som si vodicak presviedcal rodicov nech mi kupia skuter a nakoniec som presvedcil A ku skutru ma dostala tato stranka ked som ju objavil po par precitanych clankov som chcel skuter inac dovtedy som len auta a tuning este teraz sa mi tu povaluje kopu tuning casopisov a zase ma zacinaju tahat auta :?

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#22 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ne Jan 28, 2007 11:17 pm

FastHaly napísal:no ja som s tym asi zacal v 14 sme si s kamaratom kupili mustanga :lol: ale viac sme opravovali ako sa vozili , no a ked som mal 15 spravil som si vodicak presviedcal rodicov nech mi kupia skuter a nakoniec som presvedcil A ku skutru ma dostala tato stranka ked som ju objavil po par precitanych clankov som chcel skuter inac dovtedy som len auta a tuning este teraz sa mi tu povaluje kopu tuning casopisov a zase ma zacinaju tahat auta :?
auta su pretechnizovane kraksne... :lol: kedysi som aj ja bol cisto na auta...ale potom zacal kamos basnit o motorkach a kedze ma bavila technika som zistil ze moto su genialne...z primitivneho motora dostanu maximalne vykony o com sa autam moze iba zdat...v prvom rade ma zaujalo to high tech na moto a ked sa k tomu prida ten genialny pocit z jazdy tak je to neprekonatelne...auta su skoro vsetky na jedno kopyto(cest vynimkam) ale moto su rozne aj ked teraz sa to zacina uberat smerom akym sa vydali auta...ale to je uz od veci...kvalitne tuningove auta su super ale moto su uplne iny zivotny styl :D
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

dano

#23 Príspevok od užívateľa dano » So Feb 03, 2007 12:19 pm

no ja som sa zacal zaujimat o motorky v tych 12r.ked som sa prvykrat vozil na simsone.potom stale len simson az do 14r.ked som kupil scooter Hondu dio ZX ktoru som zacal kus upravovat a mam ju dodnes a som s nou spokojny.

Jostobb
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#24 Príspevok od užívateľa Jostobb » Ne Feb 04, 2007 1:12 pm

Tak akože mňa stále ešte bavia autá ....ale je iné sedieť v bedni ako sa viesť a ofukuje ťa vietor pekne si klopíš zákruty atď ..veď asi každý vie o čom rozprávam :wink: ....... no a teraz späť k autám :lol: ...ja jediné auto ktoré by som chcel je Peugeot 406 coupe 3.0 HDi 140 Kw :wink: to je proste stroj s ktorým by som sa asi v semafórových závodoch nestratil :D :lol: ...kým som mladý tak by mi to stačilo ale keď už budem starší tak budem uvažovať asi inak :) ...

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm

#25 Príspevok od užívateľa aumirek » Ne Feb 04, 2007 2:26 pm

[quote="mPershing"]Nuz ja si uz na rok nespominam :D , ale bol to bratov Stadion 22, moped s dvojstupnovou manualnou prevodovkou (aj s pedalmi), rychlosti sa radili tusim pootocenim lavej rukovate, som bol malinky frajer, ked som prisiel na benzinku, vypytal som si kandlu s pumpou na rozmiesanie mixu a za krasnych 15 korun s 2 litrami v nadrzi som mopedoval...

Obrázok[
/quote]

no na podobném mopedu jsem také začínal akorát za ty dva litříky jsem platil 4kč teda kčs

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"