No ja som sa prvý krát viezol na endure s mojím ujom a potom v nejakých 13 som sa s kamošom previezol na scoot a hneĎ som sa do moto zamiloval vždy som túžil mať nejakú moto a v 16 sa mi tento sen splnil

Moderátor: Moderators
sak hej, knižnice su pristupné komukolvek, na nete nájdeš všetko a ked máš dosť financii môžeš aj poznatky prakticky vyskušať. Všetko je to len o tom kolko času a penazí si ochotný do toho poznávania investovať. V robote sa vačšinou nudím, frajerka ma už moc nevzrušuje, tak všetok čas trávim na nete štúdiomJostobb napísal:hhh scrat to si nejako rýchlo nabral toľko skúseností čo sa týka motoriek
auta su pretechnizovane kraksne...FastHaly napísal:no ja som s tym asi zacal v 14 sme si s kamaratom kupili mustangaale viac sme opravovali ako sa vozili , no a ked som mal 15 spravil som si vodicak presviedcal rodicov nech mi kupia skuter a nakoniec som presvedcil A ku skutru ma dostala tato stranka ked som ju objavil po par precitanych clankov som chcel skuter inac dovtedy som len auta a tuning este teraz sa mi tu povaluje kopu tuning casopisov a zase ma zacinaju tahat auta