Moderátor: Moderators
tie urezane blatniky mi pripomenuli co raz kamos vravel...svistali nejakych 200 po dialnici a obehla ich skoda 100...geetee napísal:kusok vedla parkuje trapko, co ma supru MkII 3.0turbo, polepy NoFear,sachovnice, nejaka horiaca lebka..... velke kolesa (asi corka) kratke struny (na home kredyt, to neke ze 300 mesacne ci tak nejak to zobral), z blatnikov vzrezane aby sa vosli tie kola, vzadu hlinikove lizatko a hlovkami podsvietene.
To auto ked kupil vyzeralo milionkrat lepsie.
alcatelko napísal:tie urezane blatniky mi pripomenuli co raz kamos vravel...svistali nejakych 200 po dialnici a obehla ich skoda 100...geetee napísal:kusok vedla parkuje trapko, co ma supru MkII 3.0turbo, polepy NoFear,sachovnice, nejaka horiaca lebka..... velke kolesa (asi corka) kratke struny (na home kredyt, to neke ze 300 mesacne ci tak nejak to zobral), z blatnikov vzrezane aby sa vosli tie kola, vzadu hlinikove lizatko a hlovkami podsvietene.
To auto ked kupil vyzeralo milionkrat lepsie.ked ju zbadali potom na benzinke tak hned sli vyzvedat...motorcek 1.8 turbo z corrada a flexou urezane blatniky aby sa tem zmestili kola...vyblednuty stary lak...to bol tuning...a genialny tuzing mali typci co byvali vo vedlajsom panelaku este v bb...skoda 105...cierna strecha,zeleny lak robeny stetcom!!! (este kde tu chlp zo stetca
) na prednej kapote kridlo,dole na narazniku akoze spojler,hore vzadu na streche kridielko a vzadu na kapote spojler jak svina...jasne ze plna
prdel hmloviek...(vtedy este podsvietenie neletelo)...vsade kde to auto prislo sa okolo neho zastavovali ludia...a smiali saskratka nadhera...podarenych skodoviek je malo...ale zopar ich je...hlavne konverzie 110r na 130rs
(ale len ked maju siroke poloosy) a este je dobra ta blavacka 1000ka west mclaren look...motor z favorita,skodovacke zavodne elektrony atd
mam fotku anglickej rapidky co ma 6.5litrovu V8cku...to musi byt delo...a v jednom svete motorov bola fotka skodovky co mala V8 z bmw v kabine miesto vodicovho a spolujazdcovho sedadla...vodic sedel vzadu a volant bol predlzeny az dozadu...kruty dragster...a zvonku to bola hrdzava skodovkaScarp napísal:
Tie upravy tomu ver v BA na zraze boli asi 2 auta upravene jedna lada co mala asi 2L motor a jedna skodovka z 1,9 sila
uz viem aku 1000cku myslis, tiez som ju videl, teda dufamalcatelko napísal:blavacku skodu 1000mb v striebornej farbe ktora prechadza do cierna a ma cervene hokejky a la west mclaren mercedes...ale to je jedno...tuto skodovicku tiez poznam z videnia...mna najviac beru 1000ky hlavne so stojatymi motormi 1500 a 1600 alebo 130rs a 180/200rs...to boli dela...ktora 1300ka v 80tych rokoch jazdili 200km/h
kasna vypadá, že je z nejakeho Pontiaca, motor určite 8L HEMI a poriadne prekopaný. Samozrejme Skyline je beštia s max. výkonom 1000PS a Vmax. 328km/h ale len málo ludí na svete má tak prekopaný Skyline, takže myslím, že policajtom tento "macko" na stíhanie feferonov, porschatiek a iných vysávačov uplne stačí.4BALL napísal:Co to je zac ? aky ma to vykon... popis blizsie...
hey a ako si myslel ze by nepomohol