Vsetko o Honda PS 125i sem

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
janykaj

Vsetko o Honda PS 125i sem

#1 Príspevok od užívateľa janykaj » Ne Mar 11, 2007 4:17 pm

Každý kto vie o nejakej skúsenosti s týmto skutrom, nech prosím napíše. Budem mu velmi vdačný

yrex

Re: Vsetko o Honda PS 125i sem

#2 Príspevok od užívateľa yrex » Ne Mar 11, 2007 4:36 pm

janykaj napísal:Každý kto vie o nejakej skúsenosti s týmto skutrom, nech prosím napíše. Budem mu velmi vdačný
jaj na motoride.sk mas o nej tu mas http://autoweb.pravda.sk/test-honda-ps1 ... atesty_p21
mas o nej kopec len napis do googla. Hmm za tie love? Treba ti to? Kup si yamahu 400 :) za 70litrov radsej a este 10 usetris :)

janykaj

#3 Príspevok od užívateľa janykaj » Ne Mar 11, 2007 4:43 pm

yamahu za 70 babiek. To len tak z muzea

yrex

#4 Príspevok od užívateľa yrex » Ne Mar 11, 2007 4:47 pm

janykaj napísal:yamahu za 70 babiek. To len tak z muzea
j presne som sa sekol mal som na mysli Kawasaki ZXR 400 ale pohlave mi beha us dlho yamaha. :) NO ono mas zbytocne take ze co si mas kupit a tak, ajtak sa rozhodnes podla seba a tie nazory inych su pre teba len zavadzajuce a mozno ti tu pisu ze to a to je zle ale opak je iny a ty si kupis nieco co kazdy tvrdi ze je spica a bude to nakoniec shit.

janykaj

#5 Príspevok od užívateľa janykaj » Ne Mar 11, 2007 4:51 pm

Tak ja som zvedavý hlavne na skúsenosti

yrex

#6 Príspevok od užívateľa yrex » Ne Mar 11, 2007 4:57 pm

janykaj napísal:Tak ja som zvedavý hlavne na skúsenosti
Nemyslim si aby mal niekto zo znackou Honada zle skusenosti :)

janykaj

#7 Príspevok od užívateľa janykaj » Ne Mar 11, 2007 5:03 pm

A honada je nejaká filipínska značka :lol:

Užívateľov profilový obrázok
owwidius
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa owwidius » Ut Mar 13, 2007 10:33 pm

dnes som ho objednal, v piatok by som ho mal mat. clen kukolarik ho ma uz par mesiacov, spytaj sa jeho..
podpis som si este nenastavil

kukolarik
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
Skúter: nemam moto
Kontaktovať užívateľa:

sss

#9 Príspevok od užívateľa kukolarik » St Mar 14, 2007 12:39 am

pre uplnost informaci zverejnim jednu SS/janykaj, dufam nehnevas/:
JANYKAJ PISE:

Ahoj. Mam zaujem kupit takú istú motorku akú mas ty. Čo by si mi mohol povedat o tomto stroji. Akcelerácia, spolahlivost, spotreba, kvalita, pohodlie, komfort a či to nie su zbytočne vyhodené peniaze. Mam 193 cm a tak neviem ci mi nebude malý. ZA odpoved ti vopred dakujem

KUKOLARIK odpoveda:

Myslis teda Honda PS125i?

Akcelerácia
- vynikajuca, rozbeh na 45 fajn, potom mierny utlm a pri 60 zas taha odusu... na 80 sa dostanes razom...
Spolahlivost
- nemam co dodat, 1600km bez problemu, vzdy nastartovala, nikdy nic netieklo... bezudrzoby stav, este som ju ani len neumyl...
Spotreba
- uf tak to odmerane nemam, bezne na jednu plnu nadrz jazdim asi dva tyzdne a plnu davam za 200-200sk, ako sa podary... denne to mam 25km isto, ak inde neidem, len do prace. Akurat cakam na tankovanie a idem skusit tu spotrebu merat presne. Systemom, natankujem full, idem 100km a dotankujem full, co som dotankoval, to je spotreba. Ale ratam ze bude mala, cca 3L. Presne fakt neviem, dam vediet potom.
Kvalita
- neviem co mas presne na mysli teraz, plasty super, spracovanie celkove fajn, svetlo svieti odusu, motor ide, sedacka zapada presne... no mam namiekty na otvaranie sedacky, ked mas nastartovane, neide otvorit a ku spracovaniu prednej odkladacej schranky... mohlo to byt aj lepsie... Zrkadla su v malom uhle, neide ich vytocit natolko co by som potreboval, takze to sa bude menit, brzdy su super, CS citit slusne, pneumatiky kvalitne, ludia s china scootami len zavidia pirelly... skus dat presnu otazku co ta zaujima...

Pohodlie
- tak toto je, pruzenie je fantasticky mekucke, scoot doslova plava na ceste, jemne sa vlni na hrboloch ako autobus, je to super s kombinaciou 13" kolies. Sedadlo je krojene a delene teda nielen opticky, je fakt velke a aj s priatelkou sa pohodlne zmestime obaja, nik sa nestazuje. Miesta na anohy je dost, skoda ze sa nedaju vylozit vyssie, ako na Yuki Hawk, ale inak pohoda...

Komfort
- no asi myslis ovladania a jazdy. je to super, sedi na ceste, pruzenie som uz spominal, ovladanie lahucke, brzdy idealne, ako hovorim, tie zrkadla su pica, index na lavom palci fajn, ovladanie pravej rukovete krasne citlive... Troska ma velke, no ako sa to povie, proste ked sa chces otocit, velky kruh musis urobit a neda sa az tak klopit ako sportove scooty, nejak to tazisko je inde. Ale inak pohoda. Jaj a este podvozok to ma pod nohami dost nizko, teda na jazdu bezpecne vysoko, no nejaky vacsi chodnik, pokial je teda vysoky a schadzas, suchnes spodok, treba to vediet odhadnut. Ku komfortu chyba aj bocny stojan, ktory nie ze nie je,a le dokonca ani keby si dokupil, nie je ho kam uchytit, ale vraj sa to da vymysliet... a ku komfortu patry aj kvalitne svetlo, to je ozaj super a index krasne vidno aj za dna aj je elegantny...
Zbytočne vyhodené peniaze
tak to iste nie, za cenu 79900 dostanes ozaj super stroj, to priame vstrekovanie citit, jednak na spotrebe a co sme porovnavali aj na zrychleni aj maximalke. Ta maximalka je dakde pri 120km/h, prakticky cez BA beham okolo 80-100, cestovna rychlost na dlhsiu cestu je 100km/h a bezne na rovinkach, ak sa vyznas v BA tak po patronke je cca 110km/h. Do kopca v pohode 80 a to ho nesilim aj s priatelkou, 100vku to da so spolujazdcom do 80kg dost v pohode bez vacsich problemov...

Ci ti bude maly ci velky fakt neviem, skus si sadnut na Kymco Grand Dink/ten je velky/, potom na Keeway ARN/ten je podla mna maly/ a potom na tuto hondu/je taka stredna/. Ja mam 182 a je akurat, fakt toto neviem posudit.

Ak ti mozem poradit, kup striebornu, farba fakt ok, nevidno smuhy, cierny som videl, no az tak sa mi nepaci. A mam GIVI kufril najmensi staci a je to pohoda. Pod sedacku vleze jedna integrala, do kufra druha a aj par drobnosti.

No ked mas daake otazky kludne sa pytaj, rad pomozem, ak si BA ci okolie, donesiem ti dakedy ukazat, preveziem ta a tak...

Snad som ti pomohol...

a pre uplnost prikladam este vsetky recenzie co som na neho nasiel:

[/url]

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#10 Príspevok od užívateľa kukolarik » St Mar 14, 2007 12:45 am

a pre uplnost prikladam este vsetky recenzie co som na neho nasiel:

http://www.motorkari.cz/index.php?show= ... 3702&aks=1

http://www.motorkari.cz/index.php?show= ... 3702&aks=2

http://www.hondaitalia.com/moto/uff_sta ... ooter.html

a jedna fotecka na zaver... takato je realita

Obrázok

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#11 Príspevok od užívateľa dr.snake » St Mar 14, 2007 2:33 pm

neni to zly skuter ale mne sa nepaci

janykaj

#12 Príspevok od užívateľa janykaj » Pi Mar 30, 2007 2:31 pm

ten musim mať

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#13 Príspevok od užívateľa dr.snake » Pi Mar 30, 2007 3:18 pm

dr.snake napísal:neni to zly skuter ale mne sa nepaci
designe talianskych penzistov :D

janykaj

#14 Príspevok od užívateľa janykaj » Pi Mar 30, 2007 3:34 pm

viem že poznáš svojich penzistov

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#15 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Mar 30, 2007 5:14 pm

Samozrejme že taký RETRO dizajn každému nereže ani mne osobne moc nie ale ak je človek taký že mu to je jedno tak je určite lepší nový 4takt jak nejaký vyhonený 2takt o ktorom netušíš nič čo sa s ním dialo pred tým než si ho kúpil. A ver mi že na Sk je neštandartná situácia nie len prí predaji a kúpe ojazdených scootrov a moto ale aj áut. každý sa snaží len zarobiť a to tak že nakúpi staré vyhonené rárohy vonku za pár šupov a tu sa to snaží potom predať s minimálne 100%ným ziskom!!!! alebo také tie podvody zo stáčaním kilometrov na počítadlách!!!!! a pritom sú tak obmedzený že Ti dá k autu ktoré má 10 rokov a je na ňom vidieť že nemôže mať natočených tých 60000kilákov čo ukazuje tacháč kludne papier od STK kde je počet kilákov 150000 čo znamená že ich o tých 100000 stočili!!!!!A tak to je zo všetkým .takže ak by som už mal kúpiť dačo používané tak jedine ako od prvého majitela alebo známeho ale nikdy nič od nejakého kšeftára kde máš záruku po dvere a vlepšejšom prípade sa môže stať že prídu pekne jedného krásneho dňa k Tebe zelení a zoberú Ti ho pretože je kradnutý. čo na tom že je na papieroch ktoré vystavil ich kolega na DI z bakšiš.Stalo sa tak bratrancovi a vôbec do teraz nevidel ani korunu lebo vymožitelnosť práva na SK je taká aká je!
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

janykaj

#16 Príspevok od užívateľa janykaj » So Mar 31, 2007 11:31 am

pozeral som aj iné skúty 125-ky ale táto sa mi najviac zarezala do hlavy. Pomer cena kvalita a výkon u mna táto motorka vyhrala. Aj ked si ju nemožem vyskúšat lebo v Košiciach ju asi nikto nemá a u predajcu tiež nedajú odskúšat aj tak som sa pre nu rozhodol. Chcem sa vsetkým podakovat za ich názory a este raz Thanks.

focus
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
Skúter: yamaha tdm 900

#17 Príspevok od užívateľa focus » So Mar 31, 2007 9:10 pm

[quote="janykaj"]pozeral som aj iné skúty 125-ky ale táto sa mi najviac zarezala do hlavy. Pomer cena kvalita a výkon u mna táto motorka vyhrala. Aj ked si ju nemožem vyskúšat lebo v Košiciach ju asi nikto nemá a u predajcu tiež nedajú odskúšat aj tak som sa pre nu rozhodol. ja som sa vozil u predajcu,nemal problem,tak to skus ved nekupujes malickost.skusobna jazda by mala byt.bez nej nekupuj.

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#18 Príspevok od užívateľa kukolarik » So Mar 31, 2007 9:31 pm

jankyjaj ten tvoj predajca sa mi zda dost namysleny. Nic k tomu neda, ja om za 5 minut dosiahol Givi kufrik + vybavenie znaciek...
So skusobnou jazdou nie ze nemal problem, ale sam mi ju navrhol...
Vies co? ja by som skocil do druheho salonu honda a skusil daco zjednat. Nie spustenie z ceny, ale nech da k tomu daco...
Ked nie chod do tretieho, ked ani tam, musis sa zmierit s tym, ze asi budu vychodniary uz raz taky... bez urazky.

Inak Focus ma pravdu, nekupujes rohliky, z ktorych ti nedaju ochutnat. Kupujes stroj, od ktoreho zavisy tvoj zivot, tvoje pohodlie a tvoja spokojnost a musis byt presvedceny, ze tvojer peniaze budu dobre investovane. Predajca ta nema presviedcat, ale dat ti moznost presvedcit sa samemu. Ja ta tiez nechcem presviedcat, ja hovorim, ze som spokojny, nohy maju malo miesta,nedaju sa opret tak ako na inych /Kymco GD,Yuki Hawk.../, co si v meste nevsimnes, no po 80km jazdy uz to chyba... spotreba aj vykon je super, je asi najvacsi s pomedzi 125,mohol mat plexi, aspon ako dokupitelne prislusentstvo a inak riesenu spinaciu skrinku. Ale celkovo som spokojny, dizaj sadne kazdemu inak, mne sa paci. Spolahlivost 101% zatial klop klop klop

Bacil-BA
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
Skúter: Už zasa žiadny

#19 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » So Mar 31, 2007 9:49 pm

janykaj napísal:pozeral som aj iné skúty 125-ky ale táto sa mi najviac zarezala do hlavy. Pomer cena kvalita a výkon u mna táto motorka vyhrala. Aj ked si ju nemožem vyskúšat ...
Súhlasím s Tebou iba čiastočne. Takto teoreticky to sedí aj mne, že dobrý pomer cena, kvalita, výkon, značka,... ale keď som si na to sadol, zakrútil som hlavou, že eee, to ako že néé. Totálne mi na tom nesedí posed ako si predstavujem na nejakú dlhšiu pohodlnú jazdu. Do mesta je to OK, ale na dlhšie ten posed s nohami po sebou, ako keď na WC-ku sedíš, vyslovene neznášam... :shock: Takže praktická skúška pred kúpu je určite dôležitá. :wink:
Tak už zasa nič.

janykaj

#20 Príspevok od užívateľa janykaj » Ne Apr 01, 2007 9:34 am

musim nanho pritvrdit inak to ani nejde lebo penazi je to dost pokope a mne sa zdá ako keby mi ponukal mačku vo vreci. Jednoducho ked nedá skúš. jazdu tak sa nanho vyseriem lebo takýmto sposobom by nepredal ani rohlík hajzel jeden.

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#21 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ne Apr 01, 2007 9:39 am

jasne...sak ty kupujes..ak neda vyskusat nech si strci tu PS-ku do zadku...volantom do predu :D

janykaj

#22 Príspevok od užívateľa janykaj » Ne Apr 01, 2007 9:51 am

:D

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#23 Príspevok od užívateľa kukolarik » Št Okt 04, 2007 6:09 pm

JANYKAJ tak si kupil nakoniec? ci ako skoncila tato cela dilema???

Bacil-BA
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
Skúter: Už zasa žiadny

#24 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » Št Okt 04, 2007 6:26 pm

kukolarik napísal:JANYKAJ tak si kupil nakoniec? ci ako skoncila tato cela dilema???
Čak kukaj dolu, néé:
Yamaha NXC CYGNUS X 125 2007, 8kW motor striekačka,... :D
Tak už zasa nič.

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#25 Príspevok od užívateľa kukolarik » Št Okt 04, 2007 6:29 pm

Aha, kukam kukam, nevsimol som...

a kukam a tebe dole

uz teda nevymyslis vela, len Madisona...

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"