Po zime

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
FastHaly

Po zime

#1 Príspevok od užívateľa FastHaly » Po Apr 02, 2007 5:40 pm

Chcel by som sa spytat ze ci by som mal nieco menit po zime lebo pred zimou som nic neodpajal a nechal tak celu zimu v garazi ale nakopol som ju ale predsa mal by som vymenit baterku atd ....

PS:Uz pri kupe mi bolo povdane ze by som mal baterku vymenit no nechal som tak cize moze to mat nejaky negativny vplyv na moto ??

Užívateľov profilový obrázok
Imro
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Ne Máj 21, 2006 1:14 pm
Skúter: Derbi GP1 125

Re: Po zime

#2 Príspevok od užívateľa Imro » Po Apr 02, 2007 6:17 pm

No ja robim maximalne to ze na zimu vytiahnem baterku a po zime ju dolejem a nabijem to je vsetko

JohnyBenelli
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: So Jan 14, 2006 10:53 pm
Skúter: Benelli 491 GT
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa JohnyBenelli » Ut Apr 03, 2007 3:06 pm

Hojte seci...Tak som sa vratil z anglicka, a dnes som siel nakopnut tu moju beštiu.. kopol som 10 krat bez kluca.. potom som dal na klucik, a skusil starter..pocilo velmi pomaly, inak vsetka česť baterke, lebo som ju nemal na nabijačke ani nič.. A potom dvakrat do paky, a pohodka naskočil krasne. Juuj ani si neviete predstavit aky som mal super pocit z jazdy. Konečnee po dlhej dobe. Samozrejme že moja udržba nebola dobra viem.. Ale nabuduce nemusim mať toľko šťastia..tak zomna si neberte priklad :)
Benelli 491 GT, AC , valec Motoforce + , Mallossi Multivar ( Alcatelko ), Hebo Performer (Shaman) , , Dunlop GT 301 a Runscoot

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#4 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Apr 03, 2007 4:04 pm

Tak to je príkladná starostlivosť o baterku....celú zimu ju nechať na scootri pripojenú....potom sa tu všetci čudujú že im po dvoch rokoch skape....Sulfatácia ti nič nehovorí.... :roll:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

FastHaly

#5 Príspevok od užívateľa FastHaly » Ut Apr 03, 2007 4:28 pm

VLADY napísal:Tak to je príkladná starostlivosť o baterku....celú zimu ju nechať na scootri pripojenú....potom sa tu všetci čudujú že im po dvoch rokoch skape....Sulfatácia ti nič nehovorí.... :roll:
a co ze mi skape???baterka mne tu netreba hovorit ze som sa o to nestaral ja to viem preto sa pitam ci mam kupit novu baterku neni az taky problem cize mal by som ju kupit???

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
Skúter: neuvedený

#6 Príspevok od užívateľa aumirek » Ut Apr 03, 2007 5:07 pm

FastHaly napísal:
VLADY napísal:Tak to je príkladná starostlivosť o baterku....celú zimu ju nechať na scootri pripojenú....potom sa tu všetci čudujú že im po dvoch rokoch skape....Sulfatácia ti nič nehovorí.... :roll:
a co ze mi skape???baterka mne tu netreba hovorit ze som sa o to nestaral ja to viem preto sa pitam ci mam kupit novu baterku neni az taky problem cize mal by som ju kupit???
no to se ale nemusíš ptát bud v pohodě startuje a pak ji necháš nebo ji nabiješ a druhej den již nestartuje tak koupíš novou k tomu netřeba žádné rady jen selskej rozum

FastHaly

#7 Príspevok od užívateľa FastHaly » Ut Apr 03, 2007 6:52 pm

aumirek napísal:
FastHaly napísal:a co ze mi skape???baterka mne tu netreba hovorit ze som sa o to nestaral ja to viem preto sa pitam ci mam kupit novu baterku neni az taky problem cize mal by som ju kupit???
no to se ale nemusíš ptát bud v pohodě startuje a pak ji necháš nebo ji nabiješ a druhej den již nestartuje tak koupíš novou k tomu netřeba žádné rady jen selskej rozum
oka to som chcel pocut

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"