Po zime
Moderátor: Moderators
Po zime
Chcel by som sa spytat ze ci by som mal nieco menit po zime lebo pred zimou som nic neodpajal a nechal tak celu zimu v garazi ale nakopol som ju ale predsa mal by som vymenit baterku atd ....
PS:Uz pri kupe mi bolo povdane ze by som mal baterku vymenit no nechal som tak cize moze to mat nejaky negativny vplyv na moto ??
PS:Uz pri kupe mi bolo povdane ze by som mal baterku vymenit no nechal som tak cize moze to mat nejaky negativny vplyv na moto ??
Re: Po zime
No ja robim maximalne to ze na zimu vytiahnem baterku a po zime ju dolejem a nabijem to je vsetko
- JohnyBenelli
- trojkolkár
- Dátum registrácie: So Jan 14, 2006 10:53 pm
- Skúter: Benelli 491 GT
- Kontaktovať užívateľa:
Hojte seci...Tak som sa vratil z anglicka, a dnes som siel nakopnut tu moju beštiu.. kopol som 10 krat bez kluca.. potom som dal na klucik, a skusil starter..pocilo velmi pomaly, inak vsetka česť baterke, lebo som ju nemal na nabijačke ani nič.. A potom dvakrat do paky, a pohodka naskočil krasne. Juuj ani si neviete predstavit aky som mal super pocit z jazdy. Konečnee po dlhej dobe. Samozrejme že moja udržba nebola dobra viem.. Ale nabuduce nemusim mať toľko šťastia..tak zomna si neberte priklad 

Benelli 491 GT, AC , valec Motoforce + , Mallossi Multivar ( Alcatelko ), Hebo Performer (Shaman) , , Dunlop GT 301 a Runscoot
a co ze mi skape???baterka mne tu netreba hovorit ze som sa o to nestaral ja to viem preto sa pitam ci mam kupit novu baterku neni az taky problem cize mal by som ju kupit???VLADY napísal:Tak to je príkladná starostlivosť o baterku....celú zimu ju nechať na scootri pripojenú....potom sa tu všetci čudujú že im po dvoch rokoch skape....Sulfatácia ti nič nehovorí....
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
no to se ale nemusíš ptát bud v pohodě startuje a pak ji necháš nebo ji nabiješ a druhej den již nestartuje tak koupíš novou k tomu netřeba žádné rady jen selskej rozumFastHaly napísal:a co ze mi skape???baterka mne tu netreba hovorit ze som sa o to nestaral ja to viem preto sa pitam ci mam kupit novu baterku neni az taky problem cize mal by som ju kupit???VLADY napísal:Tak to je príkladná starostlivosť o baterku....celú zimu ju nechať na scootri pripojenú....potom sa tu všetci čudujú že im po dvoch rokoch skape....Sulfatácia ti nič nehovorí....
oka to som chcel pocutaumirek napísal:no to se ale nemusíš ptát bud v pohodě startuje a pak ji necháš nebo ji nabiješ a druhej den již nestartuje tak koupíš novou k tomu netřeba žádné rady jen selskej rozumFastHaly napísal:a co ze mi skape???baterka mne tu netreba hovorit ze som sa o to nestaral ja to viem preto sa pitam ci mam kupit novu baterku neni az taky problem cize mal by som ju kupit???