Aerox ´01
Moderátor: Moderators
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Aerox ´01
ci to startujek_o_nti napísal:Zdarte... uvažujem nad kúpou Aeroxa ročník 01, vedeli by ste mi poradiť, na čo si dať pozor pri kúpe?
ake to ma gumy
ako a kolko to ide
aky to ma zvuk
ci tomu svieti vsetko co tomu ma svietit
ci to brzdi
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
olej motorovy - a neni to nahodu 2takt?ripper napísal:caute chcem nadviazat na temu. Idem doniest roxa 99 a cem sa spytat co mam vsetko vymenit... zatial som dospel k nazoru ze olej motorovy, prevodovy, platnicky v brzdach, asi loziska v kolesach, ziarovky a neviem ci sa nieco robi aj s tlmicmi
prevodovy - dajme tomu - 10w40
platnicky - podla potreby to vidis
loziska - podla potreby ked pozres
ziarovky - zbytocne
tlmice - teoreticky ich mozes dat zrepasovat ale asi tiez zbytocne pokial nieje problem
- manasml
- cyklista
- Dátum registrácie: So Apr 15, 2006 12:03 pm
- Skúter: neuvedený
asi tak nejak!!jazdim v kuse, na zaciatku sezony som kupil liter oleja nalial tam kupujem benzin a hotovo!!dokial mi nezacne svietit kontrolka na olej tak nebudem spekulovat nad blbostami...theruck napísal:este to nemas a uz sa o to staras. je to pekne ale skutre existuju na to aby sa na ne sralo a jazdilo sa - s tym sa ratalo pri konstrukcii takze fakt si robis zbytocne starostiripper napísal:a este take veci ako vrtulka chladenia alebo hadisky a lanka.. alebo je nejaky sprej na osetrenie??
podpis som si este nenastavil
- konti
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
theruck-Ešte otázočka k tomu ako a koľko... koľko je bežné pre taký skúter (tachometrových)?theruck napísal:ci to startujek_o_nti napísal:Zdarte... uvažujem nad kúpou Aeroxa ročník 01, vedeli by ste mi poradiť, na čo si dať pozor pri kúpe?
ake to ma gumy
ako a kolko to ide
aky to ma zvuk
ci to brzdi
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
musis sa povrtat vo fore, sa to tu rozobera vsade fakt ... ale ako si ho budes sanovat, tolko ti vydrzi, odhad je 50tis kmk_o_nti napísal:theruck-Ešte otázočka k tomu ako a koľko... koľko je bežné pre taký skúter (tachometrových)?theruck napísal: ci to startuje
ake to ma gumy
ako a kolko to ide
aky to ma zvuk
ci to brzdi
- konti
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
uff
No chalani, ush ho mám doma... Má jednu malú závadu, keď sa rozbieham, tak pri nízkych otáčkach v ňom niečo búcha, a tak prerušovane ťahá... nestretli ste sa s tým niekto náhodou, čo by to mohlo byť? Problém je akurát v tom, že neviem dať dole veko variatora, lebo je nap...ču šrób v štartovačke, ešte netuším ako ju dám dole.... 

- konti
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
vario
Valčeky som vymenil, a tuším to už prestalo, ešte som to neskúšal na ceste, len tak na stojane...
Podľa vás, keď má skúter nalietaných 32.000 km je to moc nebezpečné? Na čo si dať pozor? Štartuje v pohode, žiadne podozrivé zvuky...
Podľa vás, keď má skúter nalietaných 32.000 km je to moc nebezpečné? Na čo si dať pozor? Štartuje v pohode, žiadne podozrivé zvuky...
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
Re: vario
ak mozem pre info, kolko ta nakoniec stal?? a ma to aj papiere?k_o_nti napísal:Valčeky som vymenil, a tuším to už prestalo, ešte som to neskúšal na ceste, len tak na stojane...
- konti
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
cena?
nakoniec som zaň dal 22 t., papiere budem vybavovať sám... (bol dovezený zo CH)... Nemal žiadnu závažnejšiu chybu (zatiaľ), bol pojazdný, bolo treba vymeniť valčeky, nesvieti vpredu svetlo, menil som tachometrové lanko, ešte pozrem ten palivomer, inak je v poho... Zdá sa ti to vela/málo?
- konti
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
papiere
Nooo... tak na to vybavovanie sa ush vopred teším
Ale tak... radšej ich mať a jazdiť v pohode, jak ich nemať a aby mi furt lepilo, ale to už je tu rozoberané inde, takže tak.. 

- konti
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
jj
Nooo... tak je to trošku viac jak by sa patrilo, ale v zime sa chystá nový valec, fuck, a asi aj kľuka... takže z pôvodného veľa aj tak neostane... len aby dovtedy vydržal
A fotky ponahadzujem niekam keď bude niečo pofotené, lebo zatiaľ je fotené len jak je nacucky...

- konti
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
ot
Ľudia mám takú otázku, takým obľúbeným štýlom... Niečo mi tam hrkoce, čo to je??????
A teraz... Keď skúter stojí na mieste, kolesá na zemi, pridám plyn, nehrkoce, pomaly sa rozbieham, a pri cca. 5.000 ot. keď sa pohýnam, začnú také tupé údery jak newem... napríklad jak drevom o kov keď búchate... ide to pravdepodobne z prevodovky, nestretol sa s tým niekto?
Alebo poprípade, čo môže v prevodovke búchať???
dr. snake: všetky bubny som dal zo scoota dole
(to len tak pomimo)

A teraz... Keď skúter stojí na mieste, kolesá na zemi, pridám plyn, nehrkoce, pomaly sa rozbieham, a pri cca. 5.000 ot. keď sa pohýnam, začnú také tupé údery jak newem... napríklad jak drevom o kov keď búchate... ide to pravdepodobne z prevodovky, nestretol sa s tým niekto?
Alebo poprípade, čo môže v prevodovke búchať???
dr. snake: všetky bubny som dal zo scoota dole