Moderátor: Moderators
novy dobry za 15000 si myslim ze v blizkej dobe nieodo napísal:Caute.idem kupovat noveho scootra.takze potrebujem poradit.pozeral som na nete vydel som tam nieco takeho ze ADLY co vravite na tu znacku ja to nepoznam to je niaky cinan??dostanem na to veci tuning???tu budem pisat vsetko co sa potrebujem spitat aby som nezakladal vela tem....a poradte ze ci dostanem niaky dobry scooter bez tuningu do 15000SK+- 3000..diki
![]()
![]()
![]()
to nove som myslel tak ze ako pre mna noveho nie ze noveho z obchodu...FastHaly napísal:novy dobry za 15000 si myslim ze v blizkej dobe nieodo napísal:Caute.idem kupovat noveho scootra.takze potrebujem poradit.pozeral som na nete vydel som tam nieco takeho ze ADLY co vravite na tu znacku ja to nepoznam to je niaky cinan??dostanem na to veci tuning???tu budem pisat vsetko co sa potrebujem spitat aby som nezakladal vela tem....a poradte ze ci dostanem niaky dobry scooter bez tuningu do 15000SK+- 3000..diki
![]()
![]()
![]()
za 15000 dobry pouzity je problem zohnat
za 15tis.dobry scoot asi len bez papierov...odo napísal:Caute.idem kupovat noveho scootra.takze potrebujem poradit.pozeral som na nete vydel som tam nieco takeho ze ADLY co vravite na tu znacku ja to nepoznam to je niaky cinan??dostanem na to veci tuning???tu budem pisat vsetko co sa potrebujem spitat aby som nezakladal vela tem....a poradte ze ci dostanem niaky dobry scooter bez tuningu do 15000SK+- 3000..diki
![]()
![]()
![]()
a do 20 000sk sa uz da neco s papiermy???struter napísal:za 15tis.dobry scoot asi len bez papierov...odo napísal:Caute.idem kupovat noveho scootra.takze potrebujem poradit.pozeral som na nete vydel som tam nieco takeho ze ADLY co vravite na tu znacku ja to nepoznam to je niaky cinan??dostanem na to veci tuning???tu budem pisat vsetko co sa potrebujem spitat aby som nezakladal vela tem....a poradte ze ci dostanem niaky dobry scooter bez tuningu do 15000SK+- 3000..diki
![]()
![]()
![]()
http://www.google.com/search?hl=en&q=in ... tnG=Searchodo napísal:porad mi prosim ta niake dobre stranky lebo ja som pozeral a zatial nic...theruck napísal:pozri si inzerciu
ADLY nempoznám ale mám bezpečnostné dvere ADLO....odo napísal:Caute.idem kupovat noveho scootra.takze potrebujem poradit.pozeral som na nete vydel som tam nieco takeho ze ADLY co vravite na tu znacku ja to nepoznam to je niaky cinan??dostanem na to veci tuning???tu budem pisat vsetko co sa potrebujem spitat aby som nezakladal vela tem....a poradte ze ci dostanem niaky dobry scooter bez tuningu do 15000SK+- 3000..diki
![]()
![]()
![]()