novy scooter
Moderátor: Moderators
-
odo
- st. skútrista

- Dátum registrácie: So Apr 14, 2007 8:27 am
- Skúter: Yamaha BWs
- Kontaktovať užívateľa:
novy scooter
Caute.idem kupovat noveho scootra.takze potrebujem poradit.pozeral som na nete vydel som tam nieco takeho ze ADLY co vravite na tu znacku ja to nepoznam to je niaky cinan??dostanem na to veci tuning???tu budem pisat vsetko co sa potrebujem spitat aby som nezakladal vela tem....a poradte ze ci dostanem niaky dobry scooter bez tuningu do 15000SK+- 3000..diki

podpis som si este nenastavil
-
FastHaly
Re: novy scooter
novy dobry za 15000 si myslim ze v blizkej dobe nieodo napísal:Caute.idem kupovat noveho scootra.takze potrebujem poradit.pozeral som na nete vydel som tam nieco takeho ze ADLY co vravite na tu znacku ja to nepoznam to je niaky cinan??dostanem na to veci tuning???tu budem pisat vsetko co sa potrebujem spitat aby som nezakladal vela tem....a poradte ze ci dostanem niaky dobry scooter bez tuningu do 15000SK+- 3000..diki
![]()
![]()
![]()
-
odo
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
to nove som myslel tak ze ako pre mna noveho nie ze noveho z obchodu...FastHaly napísal:novy dobry za 15000 si myslim ze v blizkej dobe nieodo napísal:Caute.idem kupovat noveho scootra.takze potrebujem poradit.pozeral som na nete vydel som tam nieco takeho ze ADLY co vravite na tu znacku ja to nepoznam to je niaky cinan??dostanem na to veci tuning???tu budem pisat vsetko co sa potrebujem spitat aby som nezakladal vela tem....a poradte ze ci dostanem niaky dobry scooter bez tuningu do 15000SK+- 3000..diki
![]()
![]()
![]()
za 15000 dobry pouzity je problem zohnat
- struter
- skútrista

- Dátum registrácie: Ut Mar 27, 2007 10:58 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
za 15tis.dobry scoot asi len bez papierov...odo napísal:Caute.idem kupovat noveho scootra.takze potrebujem poradit.pozeral som na nete vydel som tam nieco takeho ze ADLY co vravite na tu znacku ja to nepoznam to je niaky cinan??dostanem na to veci tuning???tu budem pisat vsetko co sa potrebujem spitat aby som nezakladal vela tem....a poradte ze ci dostanem niaky dobry scooter bez tuningu do 15000SK+- 3000..diki
![]()
![]()
![]()
-
odo
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
a do 20 000sk sa uz da neco s papiermy???struter napísal:za 15tis.dobry scoot asi len bez papierov...odo napísal:Caute.idem kupovat noveho scootra.takze potrebujem poradit.pozeral som na nete vydel som tam nieco takeho ze ADLY co vravite na tu znacku ja to nepoznam to je niaky cinan??dostanem na to veci tuning???tu budem pisat vsetko co sa potrebujem spitat aby som nezakladal vela tem....a poradte ze ci dostanem niaky dobry scooter bez tuningu do 15000SK+- 3000..diki
![]()
![]()
![]()
- theruck
- Site Admin

- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
http://www.google.com/search?hl=en&q=in ... tnG=Searchodo napísal:porad mi prosim ta niake dobre stranky lebo ja som pozeral a zatial nic...theruck napísal:pozri si inzerciu
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
ADLY nempoznám ale mám bezpečnostné dvere ADLO....odo napísal:Caute.idem kupovat noveho scootra.takze potrebujem poradit.pozeral som na nete vydel som tam nieco takeho ze ADLY co vravite na tu znacku ja to nepoznam to je niaky cinan??dostanem na to veci tuning???tu budem pisat vsetko co sa potrebujem spitat aby som nezakladal vela tem....a poradte ze ci dostanem niaky dobry scooter bez tuningu do 15000SK+- 3000..diki
![]()
![]()
![]()
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
adly? to su prve cinske skutre co sa k nam zacali dovazat...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov