RIEJU TOREO- ŠPANIEL Z ČÍNY
Moderátor: Moderators
Máte niekto skúsenosti s týmto scootom?
A čo tak s 4T motorom 139QMB - vyrobeným podľa Hondy???
Rád by som otvoril diskusiu o skúsenostiach s týmto motorom...Ďakujem
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: RIEJU TOREO- ŠPANIEL Z ČÍNY
ja som pocul ze ten motor je vyrobeny podla kawasakicabinko napísal:RIEJU TOREO- ŠPANIEL Z ČÍNY
Motor je podla Hondy... používa aj KEEWAY... ja neviem ake ešte iné značky... RIEJU začal len teraz robiť skúty... ja jeden mám... po 500km je práve v servise a súpis vád bol dlhý... nič vážne, len také, že doštelovať brzdy, šlapka zo štartovacej páky vypadla...(resp. segerka), neblikaju smerovky, nefunguje palivomer...
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
je to cina predavana pod nazvom rieju a ten motor nema s hondou skoro nic spolocne (honda ho nikdy nevyrabala)...nakopavacku radsej nepouzivaj lebo sa na tychto motoroch uz aj take stalo ze chcel nakopnut a zlomilo sa cele veko varia... 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
najdi hondu ktora mala tento motor...pockaj ked ti scrat napise historiu ako to bolo...never vsetkemu co je napisane u cinanov...skratka ho vyvyjala honda ale nikdy ho nevyrobila lebo ho viacmenej ukradli cinania...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
No ved ja som ho uz kupil!
pokial je to tak, ze ho "ukradla" tak som spokojny... za cenu ciny mam hondu... no ale k veci. Ten scoot sa mi pacil, a za cenu 36000s prilbou a 4T motorom:.) mal som predtym pouzitu cinu a vydrzala mi 1tyzden! preto som radsej kupil novy, ku kt. je servis a vsetko potrebne... zatial ide 60, neviem ci su tam niake restrikcie, a aj keby ja to nebudem demontovat.... 60 je cool:)))
en.wikipedia.org/wiki/Honda_GY6_Engine
no a modely si najdi sam:)))
pokial je to tak, ze ho "ukradla" tak som spokojny... za cenu ciny mam hondu... no ale k veci. Ten scoot sa mi pacil, a za cenu 36000s prilbou a 4T motorom:.) mal som predtym pouzitu cinu a vydrzala mi 1tyzden! preto som radsej kupil novy, ku kt. je servis a vsetko potrebne... zatial ide 60, neviem ci su tam niake restrikcie, a aj keby ja to nebudem demontovat.... 60 je cool:)))
to myslis asi zo srandy mne bolo cool 80km/h ale len prvy pol rokcabinko napísal:No ved ja som ho uz kupil!

co myslis treba tam slahnut 80kovy piest? no ja to nebudem robit ani nic s motorom pokial mam na to zaruku, ak sa to dosaha, tak sa to vrati a to je cele... podlamna lepsie nove ako pouzite, no zial bohu som sa musel poucit na vlastnej chybe
focus ma 2-t motor, to asi nie je ta ista varianta, vsak!!!
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
a cas ukaze ci si neurobil chybu druhucabinko napísal:co myslis treba tam slahnut 80kovy piest? no ja to nebudem robit ani nic s motorom pokial mam na to zaruku, ak sa to dosaha, tak sa to vrati a to je cele... podlamna lepsie nove ako pouzite, no zial bohu som sa musel poucit na vlastnej chybe

nieje vyhoda ze mas skuter v zaruke a opravia ti ho ale je vyhoda ked sa ti nepokazi lebo ked sa ti nepokazi v zaruke tak sa nebude tak casto kazit ani po zaruke a naopak
Keeway taky prd nepouziva ani nahodou, ale zato mas repliku plastov Focus(F-act) az na ten prekrasny predok :gt1:cabinko napísal:Motor je podla Hondy... používa aj KEEWAY... ja neviem ake ešte iné značky... RIEJU začal len teraz robiť skúty... ja jeden mám... po 500km je práve v servise a súpis vád bol dlhý... nič vážne, len také, že doštelovať brzdy, šlapka zo štartovacej páky vypadla...(resp. segerka), neblikaju smerovky, nefunguje palivomer...
je to skor juki-adams trieda, cize si tym znacka riechu podpilila konar sama pod sebou
inak priserny je ten predok, a ten bull na bokoch jak pre skolkarov
riechu je stara znacka, ale mne sa zda ze to krachlo, kupil nejaky cinan znacku a predava kvalitne scoot pod starou znackucabinko napísal:Motor je podla Hondy... používa aj KEEWAY... ja neviem ake ešte iné značky... RIEJU začal len teraz robiť skúty... ja jeden mám... po 500km je práve v servise a súpis vád bol dlhý... nič vážne, len také, že doštelovať brzdy, šlapka zo štartovacej páky vypadla...(resp. segerka), neblikaju smerovky, nefunguje palivomer...
sory ze sa opakujem, ale tebe sa paci ten predok, vyzera jak keby mal dizajn na starosti slepy
nehovoriac o tych uzkych diskoch
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
ale jo já s tebou souhlasím názor muže mít každej jinej a přeci budou mít oba pravdu pkkud si mladej synek koupí na pokud možno sportovni jízdu a ještě daleké projíždky občas ve 2 je blbost koupit čínu pokud si starší člověk jako moje manželka kkoupí na dojíždění do práce asi 2 km denně a nejezdí více jak 50 km/hod byla by blbec pokud by koupila značkovej za 90 vždy jsem tvrdil že nekupuji podle značky ale podle zpusobu využití.A to snad musí souhlasit každej rozumnej člověk.A jak tady čtu i některým mladým stačí ta rychlost 60 i když teda tuším že za chvíli změněj názor a bude jim to máloripper napísal:neviem preco robi kazdy na zaciatku chybu ako aj ja a kopa inych.toto forum by malo byt napisane asi vsade kde je napis moto shop aby sa najprv zakaznik informoval.cabinko ak mas rad adrenalin a rychlu jazdu bude tvoja rieja ci ak sa tio pise do pol roka na avize(moj nazor oznam hlavne pre aumirka)
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
já vždy tvrdil že dobrej je každej skutr co se libí a je s ním spokojenej majitel kupuji to pro sebe a ne pro okolícabinko napísal:no tak keby som chcel nieco kvoly rychlosti, tak neberiem skuter 50ccm, ale asi nieco ine, vsak?! Rieju je stará spanielska znacka, ja sa jej nezastavam, hoci mam od nich skut..
A ten predok je namakany!!!! aj cela motorka je pekna aj s BULL-om
na rozdiel od keewy huricane
keeway hurican je o triedu mensi scoot, toto je kategoria focus, ale toto ma uzke disky, lemra motor a desny predok (ak sa ti paci tvoja vec, pre mna je priserny) a aj sedadlo je "pekne"cabinko napísal:no tak keby som chcel nieco kvoly rychlosti, tak neberiem skuter 50ccm, ale asi nieco ine, vsak?! Rieju je stará spanielska znacka, ja sa jej nezastavam, hoci mam od nich skut..
A ten predok je namakany!!!! aj cela motorka je pekna aj s BULL-om
na rozdiel od keewy huricane
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
zase riesite chunaciny, kazdy si predsa kupi, co sa jemu paci a ako jemu vyhovuje, radsej keby ste riesili nieco k veci, napriklad nejaky zraz spravili alebo poradili ako sa starat o skuter a pod....
alebo sme ho tu mali pekne privitat, vitaj cabinko medzi skutristami. Len s jednou vecou nesuhlasim, ze scooter je viac ako motorka... scooter je predsa motorka
ps: najprv si sprav zabeh a potom skusaj maximalku a setri trochu ten motor, ak nexces on prist ... tolko k veci
alebo sme ho tu mali pekne privitat, vitaj cabinko medzi skutristami. Len s jednou vecou nesuhlasim, ze scooter je viac ako motorka... scooter je predsa motorka

ps: najprv si sprav zabeh a potom skusaj maximalku a setri trochu ten motor, ak nexces on prist ... tolko k veci
podpis som si este nenastavil