Zacinam so skutrom
Moderátor: Moderators
Zacinam so skutrom
Nazdar ,poradi mi niekto aku prilbu kupit na skuter za rozumnu cenu ,je lekarnicka povinna ?
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
na prilbe by som nesetril...ide o tvoju hlavu...pri prvom pade ocenis...kukni si temu o kusok nizise novinky na slovensku...a lekarnicka je tu tiez uz preberana 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- jeffo
- skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 07, 2006 9:47 pm
- Skúter: Honda PCX 150
aj vo vyklapackach fuci..nad 80km/h takmer vo vsetkych. fuci aj v airohach a tie nejsu lacne...kukolarik napísal:Lekarnicka je povinna, stoji od 200 do 300 sk - ako kde.
Na skuter sa hodi otvaracia helma - napr Probiker v Lujze je za 70euro, co je slusna cena. Ja mam rozoberaterlnu Airoh TR1.
Nekup lacnu, bude ti fucat do nej. Idealne je aj tienidlo pre oci, proti slnku...
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Tak tak minimálne integrálku ak nemáš scooter len na 4km cestu po meste 50kou.....a rána bývajú chladné....
nedaj na niekoho kto tvrdí že na scooter stačí otvorená...prídeš na to sám a už bude neskoro 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
presne vlady ja som niekedy chcel len na scoot takú otvorenú ale kúpil som si síce šit ale integrálku a od vtedy som mal možnosť si vyskúšať aj OPEN a je to dokopy na nič !!! fakt kúp si tú čo má alcatelko v ponuke
...síce som ju ešte neskúšal ale ako tvrdí je to najlepší pomer ceny a kvality 

podpis som si este nenastavil
- struter
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Mar 27, 2007 10:58 pm
- Kontaktovať užívateľa:
ta TR1 sa mi veľmi páči, aké máš z nej pocity?kukolarik napísal:Lekarnicka je povinna, stoji od 200 do 300 sk - ako kde.
Na skuter sa hodi otvaracia helma - napr Probiker v Lujze je za 70euro, co je slusna cena. Ja mam rozoberaterlnu Airoh TR1.
Nekup lacnu, bude ti fucat do nej. Idealne je aj tienidlo pre oci, proti slnku...
"Pujč mi ponožky, moje se zlomily." "Tak si je vem, stojí tamhle v rohu."struter napísal:ta TR1 sa mi veľmi páči, aké máš z nej pocity?kukolarik napísal:Lekarnicka je povinna, stoji od 200 do 300 sk - ako kde.
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ci sa nachytas...im povies ze podla vyhlasky nepotrebujes bla bla bla...a ked ti da pokutu chod sa stazovat...vytlac si vyhlasku a tu nos ako povinnu vybavu so zvyraznenymi pasazami o 50ccmFastHaly napísal:a preco ju potom odo mna pitali ???bbnation napísal:Na 50cm3 scooter lekarnicku nepotrebujes. Ja ju ale radsej mam.

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
heh lebo ja som vtedy nevedel ci ju treba ale uz ju mam keby nebolo treba SPZ to si hned vytlacim a nosim to hehalcatelko napísal:ci sa nachytas...im povies ze podla vyhlasky nepotrebujes bla bla bla...a ked ti da pokutu chod sa stazovat...vytlac si vyhlasku a tu nos ako povinnu vybavu so zvyraznenymi pasazami o 50ccmFastHaly napísal:a preco ju potom odo mna pitali ???
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
jakmile ti jednou dá pokutu mužěš si stěžovat jen na lampárně pokud ti ji dá musíš říct že nesouhlasíš a proč on je povinen to sepsat a pak se to řeší pokud to nesepíšeš znamená to že souhlasíš a pak platíš jen za to že to neznáš.No ale často to dopadne tak že ten papír roztrhá poněvadž si není jistej jak to je a nechce si udělat ostudu.alcatelko napísal:ci sa nachytas...im povies ze podla vyhlasky nepotrebujes bla bla bla...a ked ti da pokutu chod sa stazovat...vytlac si vyhlasku a tu nos ako povinnu vybavu so zvyraznenymi pasazami o 50ccmFastHaly napísal:a preco ju potom odo mna pitali ???
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
no já teda měl na mysli to sepsat pokud jsem jistej že mám pravdu pokud nemám tak to roztrhá jen v případě že je opravdu blbej a nezná to a nechci obhajovat poliše ale zas tak uplní blbci to také nejsou rozhodně ne všichnibbnation napísal:Presne tak. Ked raz zaplatis uz sa nikde pravdy nedomozes, lebo zaplatenim si uznal "svoju chybu". Moze to roztrhat, ale ak si da namahu a vypise to, tak ak sa neobhajis v spravnom konani, tak sumicka pekne narastie...
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
2 OPTIK + STRUTER:
Tak s TR1 som spokojny
Vyhody:
- Odnimatelna brada
- kvalitne plexi
- "slnecne okuliare"
- lahucka
- prijemne sedi na hlave
- vyberatelne futro
Nevyhody:
- dole v brade su dve dieri ako vetranie - nedaju sa zavret
- pri rychlosti 80+ dost hlucna
- zapinanie pod bradou je mierne nestastne vyriesene, je presne v strede,pomophlo by keby bolo v pravo alebo v lavo, takto si treba zvykat, zo zaciatku to dost drazdi kozu na krku.
Kupoval som ju za cenu 150 euro + 150 sk - striebornu - velkost XS
OWWIDIUS ju kupoval za 5300 sk - ciernu velkost M.
Odporucam, no nazval by som to letna prilba, na zimu by som kupil este jednu integralu. Uvidime az sa ochladi, co skor ako za pol roka nebude;)
Tak s TR1 som spokojny
Vyhody:
- Odnimatelna brada
- kvalitne plexi
- "slnecne okuliare"
- lahucka
- prijemne sedi na hlave
- vyberatelne futro
Nevyhody:
- dole v brade su dve dieri ako vetranie - nedaju sa zavret
- pri rychlosti 80+ dost hlucna
- zapinanie pod bradou je mierne nestastne vyriesene, je presne v strede,pomophlo by keby bolo v pravo alebo v lavo, takto si treba zvykat, zo zaciatku to dost drazdi kozu na krku.
Kupoval som ju za cenu 150 euro + 150 sk - striebornu - velkost XS
OWWIDIUS ju kupoval za 5300 sk - ciernu velkost M.
Odporucam, no nazval by som to letna prilba, na zimu by som kupil este jednu integralu. Uvidime az sa ochladi, co skor ako za pol roka nebude;)
- owwidius
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
- Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
- Kontaktovať užívateľa:
co sa tyka helmy, ja vsetko dorazne poprem 
JERO, uz som ti to tusim pisal aj na motoride-e. Skus nieco spravit aj sam, ako napr vyhladavat informacie.. To vsetko maju robit druhi ludia za teba?? Zacni viac citat a menej pisat. Vsetko co sa pytas, uz bolo minimalne raz niekde preberane.
len pre ilustraciu, na motoride zalozil Jero nasledovne temy>>
-ahoj,ma niekto skusenosti zo znackou CPI ? 10.05.07
-skutre znacky CPI 07.05.07
-ma niekto skuter znacky CPI ? 05.05.07
-Skuter ARAGON CPI 05.05.07
-SKUTER ARAGON CPI 05.05.07
alebo este>>
nazdar,poradi niekto webovu stranku ciste iba na skutre... 30.04.07
chcem kupit skuter poradi niekto? 23.04.07
a uplne naj podla mna>>
Potrebujem s niekym pokecat o motorkach 20.04.07

JERO, uz som ti to tusim pisal aj na motoride-e. Skus nieco spravit aj sam, ako napr vyhladavat informacie.. To vsetko maju robit druhi ludia za teba?? Zacni viac citat a menej pisat. Vsetko co sa pytas, uz bolo minimalne raz niekde preberane.
len pre ilustraciu, na motoride zalozil Jero nasledovne temy>>
-ahoj,ma niekto skusenosti zo znackou CPI ? 10.05.07
-skutre znacky CPI 07.05.07
-ma niekto skuter znacky CPI ? 05.05.07
-Skuter ARAGON CPI 05.05.07
-SKUTER ARAGON CPI 05.05.07
alebo este>>
nazdar,poradi niekto webovu stranku ciste iba na skutre... 30.04.07
chcem kupit skuter poradi niekto? 23.04.07
a uplne naj podla mna>>
Potrebujem s niekym pokecat o motorkach 20.04.07