SCOOTER -SUPER VEC
Moderátor: Moderators
- Speedfight
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 10:10 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
-
lol toto tu este nebolo
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Vieš čo choj sa s ňou previezť a ukáž jej rôzne štýli jazdy
to jest pomalú a opatrnú jazdu a potom jej ukáž rýchlu a športovú a možno ju niečo s toho zaujme a bude to chcieť skúsiť :)ale jej to poriadne vysvetli že ako sa čo robí ako sa má správať v zákrute a hlavne ju nauč nestláčať prednú brzdu v zákrute
....ako môj brat presne takto krstil 

podpis som si este nenastavil
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
a pytas sa preco?
chces si kupit skuter a ona nedovoli?
alebo ho chces pre nu?
ja taky problem nemam
http://video.google.com/videoplay?docid ... 1818&hl=en
chces si kupit skuter a ona nedovoli?
alebo ho chces pre nu?
ja taky problem nemam

http://video.google.com/videoplay?docid ... 1818&hl=en
- optik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
- Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
- Kontaktovať užívateľa:
hmmm, mna to stalo relativne vela, musel som jej zverit do "opatery" nase auto... ale nelutujem scoooter je super. Tak skus podobnu techniku :argue: ale radsej by som ju dopredu nevozil! pre istotu /co ak by nahodou bola zima.../.
To s tou prilbou by mohol byt dobry trik, ale kup ju najskor pre seba a potom budes doma argumentovat: "Nooo milacik prilbu uz mam /uz je aj zaprasena/, nemyslis nebolo by dobre prikupit aj scootra, aky ba sa Ti pacil?" Potom odporucam pozdvihnut vsetky vyhody o ktorych vieme svoje: nizka spotreba, flexibilita, bezpecnost, nizka rychlost, velky batozinovy priestor a podobne. Hlavne zamlcat vsetky nebezpecenstva!!! a je to v suchu - teda teoreticky. Vela stastia
a daj vediet ako to dopadlo...
To s tou prilbou by mohol byt dobry trik, ale kup ju najskor pre seba a potom budes doma argumentovat: "Nooo milacik prilbu uz mam /uz je aj zaprasena/, nemyslis nebolo by dobre prikupit aj scootra, aky ba sa Ti pacil?" Potom odporucam pozdvihnut vsetky vyhody o ktorych vieme svoje: nizka spotreba, flexibilita, bezpecnost, nizka rychlost, velky batozinovy priestor a podobne. Hlavne zamlcat vsetky nebezpecenstva!!! a je to v suchu - teda teoreticky. Vela stastia

- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
Gut tema :thumbleft: Frajerka bola tiez proti, vravela, ze to si nesmiem kupit, ze je to kravina a tak a to som este len rozmyslal o skutri. Tak som jej z taktickych dovodov zatajil jeho kupu
A az ked bol skuter uz v garazi, tak som jej povedal, ze som si ho kupil .... a ona na to: "ze ako xcem, ze nech si robim, co xcem, ze jej to jedno" .. no typicky zenska scenka a reakcia
a potom som za nou prisiel na nom, najprv sa tvarila, ze nie, to nie, ale videl som na nej, ze sa jej paci. Tak najprv len tak kukala a bola ticho. Ked som dosiel druhy raz, tak uz hned: "a mozem si sadnut?"
Na treti raz som ju aj odviezol, sice pistala jako najata, ale pacilo sa jej to a to sme sli len po parkovisku. Daval som jej aj potom neskor samej skusit, ale to nexce, boji sa a nedociahne z neho na zem
Ale nakoniec je spokojna, ze ho mam, tod moj pribeh 

- kika
- skútrista
- Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 6:12 pm
- Skúter: Gilera Runner 125 ST
tak suhlasim s tym ze tvoja manzelka by mala mat v sebe kusok dusicky motorkarky
a tu ked v nej prebudis, tak potom bude na nom jazdit castejsie ako ty.hlavne jej normalne vysvetli ze je to super vec, dostanes sa vsade, ziadne zapchy a problemy s parkovanim.verim ze sa zlomi a spolocne vyberiete pekny skutrik 

- matio
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
no taaaak, neurazaj nam nasu jemnu polovicku obyvatelstva :gt2: :gt2: :gt2: ale pripustam tu tu moznost mensej obratnosti nasich krehkych zien, cest vynimkam :gt1:VLADY napísal:Základ je podla mnňa vedieť sa dobre bicyklovať....ak zvláda bicykel tak zvládne aj scooter.Ale dobre mám na mysli naozaj dobre nie to čo vidím občas predvádzať podaktoré na bicykloch....![]()
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
Zlaty voci...
Najprv ze ee a potom ze daj,ved jazdis na plechovke a mne viac pristane!
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Chalani, ja mam troska iny nazor.
V prvom rade musim poznamenat, ze ked som setril na scooter love, tak priatelka mi pomahala a plne ma podporovala.
Teraz je na mieste otazka, ktora padla hned v uvode.
Chces aby jazdila? Alebo len aby respektovala tvoje jazdenie?
Ak to prve, ja to nechavam na slobodne rozhodnutie a den co den jej klepem o hlavu pripomienky typu:
- vidis, keby si mala scoot
- vidis, ako by sa ti hodil
- nepovedz teraz, ze by si sa nepreviezla
nakoniec povie, vies co? Daj sem, ja to skusima potom uvidim! A vyhrate, lebo scoot je fakt fajn vec.
Ked chces aby ta len "respektovala" pasivne, tak to by som neriesil, je to proste tvoje hoby, styl zivota, sposob dopravy, proste cokolvek tvoje, tak ak ta lubi, musi to brat, ked nie a bude hadka na takejto banalite, tak je o com uvazovat, co sa tyka perspektivnosti vztahu...
Ja mam problem len s rodicmi, no kedze zijem samostatne, tak to moc neriesim, len si vypocujem, z enie som normalny, ze s azabijem a tak...
V prvom rade musim poznamenat, ze ked som setril na scooter love, tak priatelka mi pomahala a plne ma podporovala.
Teraz je na mieste otazka, ktora padla hned v uvode.
Chces aby jazdila? Alebo len aby respektovala tvoje jazdenie?
Ak to prve, ja to nechavam na slobodne rozhodnutie a den co den jej klepem o hlavu pripomienky typu:
- vidis, keby si mala scoot
- vidis, ako by sa ti hodil
- nepovedz teraz, ze by si sa nepreviezla
nakoniec povie, vies co? Daj sem, ja to skusima potom uvidim! A vyhrate, lebo scoot je fakt fajn vec.
Ked chces aby ta len "respektovala" pasivne, tak to by som neriesil, je to proste tvoje hoby, styl zivota, sposob dopravy, proste cokolvek tvoje, tak ak ta lubi, musi to brat, ked nie a bude hadka na takejto banalite, tak je o com uvazovat, co sa tyka perspektivnosti vztahu...
Ja mam problem len s rodicmi, no kedze zijem samostatne, tak to moc neriesim, len si vypocujem, z enie som normalny, ze s azabijem a tak...
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Matio: no ja to povazujem takto za spravne... rodicia, priatelka, manzelka je okolie, dolezite je tvoje vedomie. Ked si si kua isty, ze je to spravne, bud ta podporia, alebo uhnu z cesty
Jostobb: Pre tvoju orientaciu. Moji rodicia uz viac rokov dochodcovia. Myslis ze mamka moja rozozna jogurta, nahaca, choopra ci enduro od scoota? Motor ma? Prilbu mas? Jedna stopa? Da sa spadnut? a si tam isto...
Jostobb: Pre tvoju orientaciu. Moji rodicia uz viac rokov dochodcovia. Myslis ze mamka moja rozozna jogurta, nahaca, choopra ci enduro od scoota? Motor ma? Prilbu mas? Jedna stopa? Da sa spadnut? a si tam isto...
- konti
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
noo
Tak moja holka o tom nexcela ani počuť, že je to nebezpečné, a že sa o mňa bojí... a Včera som ju prichytil jak na ňom sedí, drží sa volantu a hovorí, že taký by sa hodil aj jej do školy
No nieje to náhoda?

- struter
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Mar 27, 2007 10:58 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: noo
no do prdele!!!!ja by som sa už začínal báť....hmmmk_o_nti napísal:Tak moja holka o tom nexcela ani počuť, že je to nebezpečné, a že sa o mňa bojí... a Včera som ju prichytil jak na ňom sedí, drží sa volantu a hovorí, že taký by sa hodil aj jej do školyNo nieje to náhoda?

- matio
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Re: noo
daj si bacha na frajerku, lebo prides o scootk_o_nti napísal:Tak moja holka o tom nexcela ani počuť, že je to nebezpečné, a že sa o mňa bojí... a Včera som ju prichytil jak na ňom sedí, drží sa volantu a hovorí, že taký by sa hodil aj jej do školyNo nieje to náhoda?