Palivomer
Moderátor: Moderators
- konti
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Palivomer
Nazdar! Neviete náhodou niekto, či na scoote funguje palivomer, aj keď neni zapojená baterka??? (keď naštartujem, prístrojovka sa podsvieti, ale palivomer neukazuje)
Skúste prosím poradiť, kde by ste hľadali chybu...
P.s. Je to yamaha aerox...
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Palivomer
ja by som to najskor typoval na zaseknuty plavak v nadrzik_o_nti napísal:Nazdar! Neviete náhodou niekto, či na scoote funguje palivomer, aj keď neni zapojená baterka??? (keď naštartujem, prístrojovka sa podsvieti, ale palivomer neukazuje)
podpis som si este nenastavil
- konti
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
plavak
Nooo.... tak teraz sa posunieme trošken ďalej, keďže by to mal/mohol byť ten plavák.... ako ho dostať von z nádrže??? našiel som miesto, kde asi je, len neviem ako to vyšrobovať... Niekto by vedel poradiť? Keď to vyšrobujem, čo tam bude treba porobiť?
- konti
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
šuppa
Díkky Tomek, niečo presne takéto som potreboval... Aj u mňa je to podobné, len tam sú len také plastové kolíky, za ktoré to bude treba povoliť, a radšej som to nexcel moc siliť, lebo to vyzera tak trošku poslabšie, ale tak hadam to vydrží 
++Keď naštartuješ (a nieje zapojená baterka) asi by palivomer mal ukazovať stav, však?

++Keď naštartuješ (a nieje zapojená baterka) asi by palivomer mal ukazovať stav, však?

- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
Re: šuppa
a baterku nemas? ja si tiez myslim, ze by to malo ukazovat aj bez baterky, ked ti ostatne fungujek_o_nti napísal:Díkky Tomek, niečo presne takéto som potreboval... Aj u mňa je to podobné, len tam sú len také plastové kolíky, za ktoré to bude treba povoliť, a radšej som to nexcel moc siliť, lebo to vyzera tak trošku poslabšie, ale tak hadam to vydrží
podpis som si este nenastavil
- konti
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
ooops
Nooo... tak baterku ešte zatiaľ nemám, som zohnal jednu gelovu, ale tá sa mi nesprace do scootra... tak asi budem museť kúpiť dajakú inú... Ale zas keď to u vás fungovalo bez baterky, tak aj u mňa by mohlo, ne?
Dík za pomoc chlapci, večer keď dojdem z roboty, to skúsim kuknúť, zajtra informujem širokú verejnosť 

- konti
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
to matio
neber si to zle, len som srandoval
Ja prakticky nemám nič proti tým skútrom (niektorým) Zopár kusov sa našlo čo sa mi páčili, ale nakoniec som radšej kúpil jazdeného aeroxa
(bol za lepšie peniaze)

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
presne na tajfune sa to stava ze sa pri nakopavani zlomi kryt varia... 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- konti
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
yess
Nooo.. chlapci neuveríííte, ale závada je asi odstránená... je tam málo benzínu
Ale na to som došiel až keď som rozobral ten plavák, čož nevylučuje možnosť, že bol zaseknutý.... možnosť že som kkt som vylúčil sám
Ale aj tak ďakujem všetkým za rady, fotky a ochotu... Keby to tu dakto hľadal do budúcna, tak má hádam aký-taký základ