CPI - zarucny servis v Braislave - kde? +prve drobne probs
Moderátor: Moderators
CPI - zarucny servis v Braislave - kde? +prve drobne probs
Zdravim.. kupil som CPI v Skalici a tam mi poradil, ze kvoli zarucnym prehliadkam a servisu si mam najst niekoho v Bratislave, nech nemusim chodit do Skalice. Dopadol som predbezne takto:
- vercajch centrum by som nerad - buduci rok s tym koncia a nie su zevraj kvalitny
- sport servis kociha v podunajskych biskupiciach - tam ma odmietli, ze CPI uz nerobia, ze si mam najst nieco ine
nejake navrhy pls?
diiik! mam najazdenych cca 300km, pri 1000km bude treba prvu prehliadku, ale teraz by uz trebalo:
- netrubi mi trubka
- dotiahnut lavu, zadnu brzdu - brzdi az takmer ked je rucka nadoraz
- ked je studeny a ako ho vytahujem z "garaze", tak hrozne pisti nieco v okoli predneho kotuca
- pri brzdeni prednou do vyssich rychlostiach nieco skaredo skripe - akoby plech o plech, ale taky divnejsi zvuk (taky chraplavy, ina nahle a potom prestane) - mohol by byt ohnuty kotuc nebodaj?
- vercajch centrum by som nerad - buduci rok s tym koncia a nie su zevraj kvalitny
- sport servis kociha v podunajskych biskupiciach - tam ma odmietli, ze CPI uz nerobia, ze si mam najst nieco ine
nejake navrhy pls?
diiik! mam najazdenych cca 300km, pri 1000km bude treba prvu prehliadku, ale teraz by uz trebalo:
- netrubi mi trubka
- dotiahnut lavu, zadnu brzdu - brzdi az takmer ked je rucka nadoraz
- ked je studeny a ako ho vytahujem z "garaze", tak hrozne pisti nieco v okoli predneho kotuca
- pri brzdeni prednou do vyssich rychlostiach nieco skaredo skripe - akoby plech o plech, ale taky divnejsi zvuk (taky chraplavy, ina nahle a potom prestane) - mohol by byt ohnuty kotuc nebodaj?
mno, do skalice to mam 100 km z konca bratislavy, takze 200km pri rychlosti 40kmh je 5 zabitych hodin.. to sa mi moc teda nece.theruck napísal:vsetky tieto problemy si odstranis asi aj sam ak si vies rozobrat bicykel tak to zvladnes. ak nie tak chod s tym do skalice predajcovi on ti musi pvoedat kam s tym mas ist ak ti to neurobi sam
ok, rad sa do toho pustim sam, len by som potreboval k tym jednotlivym bodom navod.. hm? dik za rady
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
tak na to si mal myslet predtym jak si usetril 14 korun za to ze si to kupil tak dalekoorgi napísal:mno, do skalice to mam 100 km z konca bratislavy, takze 200km pri rychlosti 40kmh je 5 zabitych hodin.. to sa mi moc teda nece.theruck napísal:vsetky tieto problemy si odstranis asi aj sam ak si vies rozobrat bicykel tak to zvladnes. ak nie tak chod s tym do skalice predajcovi on ti musi pvoedat kam s tym mas ist ak ti to neurobi sam
ok, rad sa do toho pustim sam, len by som potreboval k tym jednotlivym bodom navod.. hm? dik za rady
theruck.. ako beriem, ze v tom co robis, si dobry a vyznas sa v tom. beriem, ze si admin tohto fora. ale prosim ta, nie kazdy musi byt tak sikovny v tom, co robis ty.. pochop, su tu aj menej sikovnejsi, na taketo opravy prave schopni ludia. tak prosim ta, nechaj si reci.. za prve si nimi nic neporadil, za druhe - na tom, ze som to kupil tak daleko som usetril 7tis. a prosim ta, ked napises nejaku odpoved k tejto mojej poznamke, pls nech to je skor nieco prakticketheruck napísal:tak na to si mal myslet predtym jak si usetril 14 korun za to ze si to kupil tak dalekoorgi napísal: mno, do skalice to mam 100 km z konca bratislavy, takze 200km pri rychlosti 40kmh je 5 zabitych hodin.. to sa mi moc teda nece.
Tak na tomto mieste so zarucnym servisom na CPI skoncili.. Ale velmi ochotny clovek, dohodli sme sa, ze sa mi zatial aspon na skripanie prednej brzdy pozrie - prvy odhad - krivy kotuc (to by ale musel byt od vyroby), alebo vybrusenie dosticiek.scrat napísal:servis myslim, že Motoparts-sk, Pražská 33-oproti stani
nému muru, pán Srna
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
to akoze vsade skoncil servis pre CPI? to je co za znacka? sak to nikde neopravuju alebo co? ked ma blavak problem zo servisom, co taky z vychodu slovenskaorgi napísal:Tak na tomto mieste so zarucnym servisom na CPI skoncili.. Ale velmi ochotny clovek, dohodli sme sa, ze sa mi zatial aspon na skripanie prednej brzdy pozrie - prvy odhad - krivy kotuc (to by ale musel byt od vyroby), alebo vybrusenie dosticiek.scrat napísal:servis myslim, že Motoparts-sk, Pražská 33-oproti stani
nému muru, pán Srna

podpis som si este nenastavil
mno, tak to som zostal dost zaskoceny aj ja.. uvidime, poobvolavam zajtra co sa bude dat, a dam vediet, kde v blave sa do ba. este vyskusam ten STYX, co poradil Vlady...matio napísal:to akoze vsade skoncil servis pre CPI? to je co za znacka? sak to nikde neopravuju alebo co? ked ma blavak problem zo servisom, co taky z vychodu slovenskaorgi napísal: Tak na tomto mieste so zarucnym servisom na CPI skoncili.. Ale velmi ochotny clovek, dohodli sme sa, ze sa mi zatial aspon na skripanie prednej brzdy pozrie - prvy odhad - krivy kotuc (to by ale musel byt od vyroby), alebo vybrusenie dosticiek.
tak som navstivil Collard Design v Boldogu pri Senci.. pre majitelov CPI z okolia Bratislavy vrele odporucam, kedze priamo v Ba nic nie je, najblizsie bud toto alebo Motobike v Malackach. v Collarde je mily a velmi ochotny majitel a aj ked videl, ze sa v tom nevyznam, poradil, pokecal. takze u mna v poho...
to mas jedno, ked nema iporter okrem brzdovich pacok a smeroviek nic na sklade tak aj tak to moze okaslat a dat tam diely co pasuju, sak je to minareli, a daju sa urcite zohnat lacnejsie a rychlejsie ako priamo od CPI importera, sak su drahe jak K..., to ma clovek pezota za ne pomaliVLADY napísal:No šak...ono ani tak nejde ak je človek zručný o nejaký servis ale o štempel do bumašky pre istotu...čo ak sa dačo pototo a máš to bez záruky lebo nemáš štemplík...

CPI je akurat pekne ale o dalsi servis neni skoro vobec postarane a to je bieda