PRILBA
Moderátor: Moderators
- Jozefko
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: St Feb 08, 2006 2:06 am
- Skúter: neuvedený
Vemar, kevlar
Vaha: 1150 g
Farba: cierna matna
Farba plexi: priehladne
Cena: 6000 skk po zlave
Vaha: 1150 g
Farba: cierna matna
Farba plexi: priehladne
Cena: 6000 skk po zlave

- Prílohy
-
- prilba.jpg
- Zapotena, zasmradena, osuchana, dobita, cernokraska :)
- (83.39 KiB) 3395 stiahnutí
Naposledy upravil/-a Jozefko v Št Mar 16, 2006 11:51 pm, upravené celkom 2 krát.
podpis som si este nenastavil
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
jak nemas foto sak www.google.com images a uzaj davaj foto 

- Jozefko
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: St Feb 08, 2006 2:06 am
- Skúter: neuvedený
No na nete ten moj archaicky model uz neboltheruck napísal:jak nemas foto sak www.google.com images a uzaj davaj foto

podpis som si este nenastavil
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Najprv som poškuľoval po NOLANke, ale na temene bola kratšia ako MDS a to sa mi zdalo menej bezpečné a aj v predu mala o pár centi kratšie plexi. Nechcel som cediť mušky cez zuby.
V tej MDS-ke sú okolo uší dutiny akurát na komunikátor, alebo Bluetooth od telefónu. Vôbec to netlačilo, tak som na to BT slúchadlo vždy pri skladní helmy zbudol a zhodil som ho na zem.
Tento rok uvažujem ešte aj nad integrálou na tieto chladné dni, ale v lete len otvorenú JET-ku.

V tej MDS-ke sú okolo uší dutiny akurát na komunikátor, alebo Bluetooth od telefónu. Vôbec to netlačilo, tak som na to BT slúchadlo vždy pri skladní helmy zbudol a zhodil som ho na zem.
Tento rok uvažujem ešte aj nad integrálou na tieto chladné dni, ale v lete len otvorenú JET-ku.

- Prílohy
-
- m-p-kw617silver.jpg
- MAX KW617 pre spolujazdca modrá vo farbe moto.
- (26.42 KiB) 3336 stiahnutí
-
- MDS-Venus-e01060041.jpg
- MDS Venus Cruiser Open-Face Helmets =2.500,-Sk v Yamahe v BA pri Vojenskej nemocnici.
- (29.71 KiB) 3320 stiahnutí
Tak už zasa nič.
- XAWIER
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
- Skúter: Kymco XC 300i
XAWIER
Ja mam MAX 617 strieborna (na moj scooter staci)
cena: 1370.- Sk
vaha : 1350 g
Budem kupovat v LIDLI prilbu Square (na chladne pocasie)
cena : 1290.- Sk
vaha : 1620 (dost tazka)
cena: 1370.- Sk
vaha : 1350 g
Budem kupovat v LIDLI prilbu Square (na chladne pocasie)
cena : 1290.- Sk
vaha : 1620 (dost tazka)
- Prílohy
-
- 06_0704_b.jpg
- Square
- (29.18 KiB) 3293 stiahnutí
-
- 1.jpg
- MAX 617
- (14.79 KiB) 3295 stiahnutí
Kymco Xciting 300i
Keeway max 608-cena 3200 SK vyklapacia a chcem ju predat za 2000sk( 2 mesiace pouzivana,ziadne skrabance) a kupit krosovu
- Prílohy
-
- DSC03350.JPG
- (55.54 KiB) 3289 stiahnutí
ja mam Hebo HPC2 Montegi
vaha: netusim
cena: 4000 CZK
vaha: netusim
cena: 4000 CZK
- Prílohy
-
- HC3100R.jpg
- (48.06 KiB) 3200 stiahnutí
prilba
Ešte mi síce stále nedoviezli môj Yuki Space, ale objednal som prilbu Airoh TR 1 za nejakých 6000,-. Je to z odmontovatelnou bradou, takže integrál aj otvorená(podla počasia a nálady) a naviac má dve sklá. Jedno je klasické a druhé vo vnútri je nastavitelná slnečná clona. Na tej yukine budem vyzerať ako pilot čínskeho MIG-u 

- Prílohy
-
- 6103822.jpg
- (52.48 KiB) 3113 stiahnutí
TR1
Keby to bol čínsky šunt, asi by som sa o pevnosť bál,
ale je to značková helma a dúfam, že to majú prešpekulované. Čo sa týka ceny - ťažko povedať je to novinka, tých 6030,- je za tú farebnú variantu ako na obrázku. Majú aj dvojfarebné (veľmi pekné), ale cena bola o 1000,- vyššia. Tú prilbu som objednával v Trenčíne, ale skús www.ktm.sk je to v Ban. Bystrici, odtial ju objednával ten maník v TN.
to theruck: v tom je práve tá výhoda tento model rieši večnú dilemu "otvorená alebo integrál". Podla počasia, alebo nálady si dám prilbu akú potrebujem, taká "two in one" za jedny prachy.
Dodacia doba pri mojej veľkosti " koš na zemáky" ja asi 3-4 týždne. Hneď ako príde podelím sa s vami o skúsenosti.

to theruck: v tom je práve tá výhoda tento model rieši večnú dilemu "otvorená alebo integrál". Podla počasia, alebo nálady si dám prilbu akú potrebujem, taká "two in one" za jedny prachy.
Dodacia doba pri mojej veľkosti " koš na zemáky" ja asi 3-4 týždne. Hneď ako príde podelím sa s vami o skúsenosti.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
No ja mám integrálku ,ale asi budem kupovať vyklápačku a integrálku nechám žienke domácej. inak neviem ako to je na iných ale AIROH sa mi zdá že tie zámky čo to držia zaklapnuté sú len také plastové....neviem neviem???? ale ono čo by človek chcel za pár tisíc.Ale zas na druhú stranu ak je to schválené a má to homologáciu tak to asi aj testovali či to vydrží nejaký náraz alebo čo. a je síce pravda že v lete je v ntegrálke dosť teplo hlavne ak sa človek šuchce po meste ale je určite bezpečnejšia ako otvorená JETka.Ale ja som mal aj JETku doteraz a ak bolo vonku pod 10°C tak bola kosa na tlamu. a neviem si predstaviť si dať KUKLU a na to JETku???? to by človek vypadal dosť smiešne.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
tato prilba bol moj sen...desna imidzovka....
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
okolo 5000
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
pozri si www.ktm.sk na pravo odkaz airoh,cros enduro,tiger...ale nemaju tam ceny...ale v zime ju mavaju v akcii,hlavne ciernu...