#6Príspevokod užívateľa geetee » Ne Jún 10, 2007 5:41 pm
ved ma hidenaui do snehu, to jak keby si si dal zimne na auto a siel von tiez prekvapujuce, ale skus vist do snehu v letnych
inak ja som si uz raz drzkopad na lade urobil
Riešite tu nepodstatné veci či je to 2 alebo 4 takt...neni to jedno šak zapalko sa može pokašlať na oboch..... ale nie to som chcel...podla mna to je dakde v Amerike aspoň sa mi zdá podla značky na tom aute...A DDO je kadý z nás viac ak jazdí po SK cestách ako henten nešťastník..tomu môžu akurát odmrznúť určité orgány ale inak si myslím že mu nič vážnejšie nehrozí..a okrem toho ak padne do snehu tak padne do mäkkého na rozdiel od asfaltu...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
Ako no keď už načal túto tému ...tak pridám aj ja nejaký príspevok nech aj ja niečo naženiem neviem si predstaviť jazdiť na mojom po snehu kedže už po mokrom je to o držku takže čo potom musí byť sneh to ani pridať ani brzdiť
jo, trosku dost stara, ale trebars ja som si ju vdaka nemu otvoril teraz prvykrat (cim nechcem posväcovat otvaranie starych tem), a mimochodom ta fotka c.2 je kraaasna
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .
Podla nového cestného zákona je toto nereálne nakolko musí byť vozidlo vybavené zimnými pneumatikami keď je cesta pokrytá súvislou vrstvou snehu alebo ladu. Takže je to koledovanie si o poriadnu pokutu alebo nejaký pád.
Zimné gumy sa dajú kúpiť, mňa by na simsona vyšla 1 nejakych 20 eur, na skútre neviem ako je to so zimnými gumami, ale keď niečo veľmi chceš, zoženieš.