Aký alkohol pijete ?
Moderátor: Moderators
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Aký alkohol pijete ?
Kedže som túto debatu už začal s momom trochu v inej téme tak by som sa chcel spýtať že aký chlasť máte radi ? ja osobne mám rád pivko.....a fernet citrus 

podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
vsetko nad 30% len to obcas zle dopadne
inac good je citrus a po novej bani uz moc nemusim ceresnu,po jednej akcii este na skole slifku
tak ostava este marhulovica a hruskovica
doma uz 3/4 roka opatrujem canabisovy liker 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Asi somjediny abstinet spomedzi vas. Pijem kofolu, colu, caj, caffe...
No ked som na nejakej svatbe,aelbo tak , ze je ejaky pripitok, tak v zaujme veci pripitok dodrzim, ale tot vsjo...
Pijem jeden poharik rocne - na svoje vlastne narodky. Vtedy je to bud vodka, bud tequila alebo nieco taketo ciste, ziaden becher alebo nejake miesane napoje... To aby som bol zdravy a zachoval si jasnu mysel.
Kto so mnou nesuhlasi, je to jeho problem, mne nevadi ked niekto pije, vadia mi tie nasledky a opiteho kamarata nepoznam. Poznam len triezveho. Ale zas ked ideme na kofolu a niekto si da pivo, nemam problem, aj mu ho zaplatim, pohoda. Ale ked niekto chlasce tvrde, musi poznat mieru, ked ju nepozna, nech znasa nasledky. A samozrejme opity nech nesada na moto/auto.
Ja mam nerest tiez - fajcim. Vzdy, vsade, vela a s chutou... Tiez blbost,snad vacsia ako chlast, no kazdy sme nejaky...
Alkohol je metla ľudstva - tak zametajte, ja sa prejdem po vyzametanom a zapalim si
No ked som na nejakej svatbe,aelbo tak , ze je ejaky pripitok, tak v zaujme veci pripitok dodrzim, ale tot vsjo...
Pijem jeden poharik rocne - na svoje vlastne narodky. Vtedy je to bud vodka, bud tequila alebo nieco taketo ciste, ziaden becher alebo nejake miesane napoje... To aby som bol zdravy a zachoval si jasnu mysel.
Kto so mnou nesuhlasi, je to jeho problem, mne nevadi ked niekto pije, vadia mi tie nasledky a opiteho kamarata nepoznam. Poznam len triezveho. Ale zas ked ideme na kofolu a niekto si da pivo, nemam problem, aj mu ho zaplatim, pohoda. Ale ked niekto chlasce tvrde, musi poznat mieru, ked ju nepozna, nech znasa nasledky. A samozrejme opity nech nesada na moto/auto.
Ja mam nerest tiez - fajcim. Vzdy, vsade, vela a s chutou... Tiez blbost,snad vacsia ako chlast, no kazdy sme nejaky...
Alkohol je metla ľudstva - tak zametajte, ja sa prejdem po vyzametanom a zapalim si

- Anubis
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Máj 24, 2007 10:16 pm
- Skúter: cbr 600f
- Kontaktovať užívateľa:
hhh
ja pijem vsetko
ale na poslednej akcii mi to bolo osudne... ogrcal som si nohy a umyvadlo. :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
takze teraz pijem rajec :angel4:

ale na poslednej akcii mi to bolo osudne... ogrcal som si nohy a umyvadlo. :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
takze teraz pijem rajec :angel4:
yvanrT z kápulh
k c u r e h t
k c u r e h t
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
no na oslave inziniera som pil strik sampus s fernetom citrus...dobra kombinacia
dalsie si uz moc nepametam
a co tak fernetovy strik? citrus s normalnym

a co tak fernetovy strik? citrus s normalnym

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
poznate Stroho? 80percentny alpsky rum
pije sa to s citronom, cukrom a s ohnom
potom este rad pijem malibu, whisky cream je take fajbe babske pitie, sem tam pivko, sem tam vinko, ale kvalitne. Bavoraka mam rad a ribezlovy pushkin
... niektore veci ako borka, vodka a tequila uz nemusim
nevydalo :happy6: :smilebox: :puke:

- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Kontaktovať užívateľa:
ja poznám ale je to STROH a nie STROHO... a existuje 40. 60 a 80 %ný... a ríbezlový Puschkin? taký nepoznám.....ktorý myslíš Pink Star, Red Sky alebo Black Sun? ani v jednom niesu ríbezlematio napísal:poznate Stroho? 80percentny alpsky rumpije sa to s citronom, cukrom a s ohnom
potom este rad pijem malibu, whisky cream je take fajbe babske pitie, sem tam pivko, sem tam vinko, ale kvalitne. Bavoraka mam rad a ribezlovy pushkin
... niektore veci ako borka, vodka a tequila uz nemusim
nevydalo :happy6: :smilebox: :puke:

- matio
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
kua Lubo, vidno, ze sa vyznasqyxza napísal:ja poznám ale je to STROH a nie STROHO... a existuje 40. 60 a 80 %ný... a ríbezlový Puschkin? taký nepoznám.....ktorý myslíš Pink Star, Red Sky alebo Black Sun? ani v jednom niesu ríbezle

co si tym vlastne chcel povedat?mPershing napísal:I Don't drink drive!!!

- qyxza
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
si piš že sa vyznám čosi mám už odpité kamaráti majú coctail bary a diskotéku a vždy chcem vedieť čo pijem takže čo to o alkohole viem ...Black Sun je vodka s chuťou lesných plodov a sibírskeho koreňa. alkoholu je tam 16,6%. Takže také lepidielkomatio napísal:kua Lubo, vidno, ze sa vyznasqyxza napísal:ja poznám ale je to STROH a nie STROHO... a existuje 40. 60 a 80 %ný... a ríbezlový Puschkin? taký nepoznám.....ktorý myslíš Pink Star, Red Sky alebo Black Sun? ani v jednom niesu ríbezlemas pravdu ... je to STROH a ta 80ka je najlespia a nemal to byt ribezlovy pushkin, ale ten cucoriedkovy, ved vies ktory ... myslim, ze je to ta Black Sun

- qyxza
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
tak ani ja nepijem keď jazdím... ale v novej bani nevydalo... šlapať späť okolo jazera sa mi nechcelo... a vodič aj spolujazdec boli veselí a jazda bola dynamická len chýbala navigáciageetee napísal:ze za jazdy nepije, len pred jazdoumatio napísal: co si tym vlastne chcel povedat?vodic ma bit vesely a jazda dynamicka :gt1:

- matio
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
to mas pravdu, to je taka babska malinovka, ale dobre ti to chutiqyxza napísal: si piš že sa vyznám čosi mám už odpité kamaráti majú coctail bary a diskotéku a vždy chcem vedieť čo pijem takže čo to o alkohole viem ...Black Sun je vodka s chuťou lesných plodov a sibírskeho koreňa. alkoholu je tam 16,6%. Takže také lepidielko

- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
mesto na strednom slovensku co sa vola nova bana...vedla zarnovice...bol tam minuli rok fajn zraz (teda hlavne vecer po zraze...)
ostali sme tam viac menej len skalny...