nalepky vyhotovil a dodal MOMOO

Moderátor: Moderators
Pekne,ja tiez pracujem vo firme co sa niecim takymto zaobera,uz si vyrabam nalepky na scooterlil_B napísal:tak totok je moje vozítko....
nalepky vyhotovil a dodal MOMOO
akoze kde tam vidis reklamu na T-Com??? ja na to hladim a nic nevidim, zase nejaka finta fnstruter napísal:vyzera to pjekne a ešte k tomu aj reklama :thumbright: ale dal by som potom dole tu nalepku na zadnych dverach pod www.s-t.sk, lebo ta mne zase trha oči
ako to mozes vidiet prvy krat, ked si to podla lil_B robil?momoo napísal:koksooo to vidiim prvy kraat![]()
podla mna to je ok nalepene, mozno tak 1cm do prava svacnute, ale to si beznym pohladom nikdy nevsimnes...geetee napísal:vzadu mas tu nalepku viac v pravo, trha mi to oci
kebyze opacne tak to nejak prehltnem, ale na pravo mas zavrete pismeno a na lavo otvorene, a este viacej to vidiet
ako nechapem o akom T-come to rozpravaš,ale v pohode....ak si myslel ten link čo som tam nahodil že: www.s-t.sk tak keby si trocha viac popremyšľal a hned nepisal tak by si pochopil že s-t.sk je skratka na scooter-tuning.sk.....peacematio napísal:akoze kde tam vidis reklamu na T-Com??? ja na to hladim a nic nevidim, zase nejaka finta fn
medzera napravo je jeden palec a medzera nalavo su dva palcematio napísal:podla mna to je ok nalepene, mozno tak 1cm do prava svacnute, ale to si beznym pohladom nikdy nevsimnes...geetee napísal:vzadu mas tu nalepku viac v pravo, trha mi to oci
kebyze opacne tak to nejak prehltnem, ale na pravo mas zavrete pismeno a na lavo otvorene, a este viacej to vidiet
jaj takto si to myslel, neviem, ci si skusal www.s-t.sk, ale to je www adresa slovenskeho T-Comu ....struter napísal:ako nechapem o akom T-come to rozpravaš,ale v pohode....ak si myslel ten link čo som tam nahodil že: www.s-t.sk tak keby si trocha viac popremyšľal a hned nepisal tak by si pochopil že s-t.sk je skratka na scooter-tuning.sk.....peacematio napísal:akoze kde tam vidis reklamu na T-Com??? ja na to hladim a nic nevidim, zase nejaka finta fn
no mas pravdugeetee napísal:medzera napravo je jeden palec a medzera nalavo su dva palcematio napísal: podla mna to je ok nalepene, mozno tak 1cm do prava svacnute, ale to si beznym pohladom nikdy nevsimnes...
fajn ale vies ako sa dobre gumuje na takych autach das si spiatocku plny koto rozbehnes prehodis na 1ku a plny kotol vydel som to na starsom bmw z prednim nahonomlil_B napísal:http://www.youtube.com/watch?v=yw17IW1-Hnc
ručna na tom aute nedrží, ked chcem prehodim z 1 do R alebo naopak tak si vždy musim oratať zuby a odčitať jeden...Scarp napísal:fajn ale vies ako sa dobre gumuje na takych autach das si spiatocku plny koto rozbehnes prehodis na 1ku a plny kotol vydel som to na starsom bmw z prednim nahonomlil_B napísal:http://www.youtube.com/watch?v=yw17IW1-Hnc
mne sa vo fave este stale sypu spoza palubovky spakylil_B napísal:to auto sa kupilo a boli v nom špačky. je ta ešte vela roboty...
a x-drive (4x4) si z prstu vycucali?VLADY napísal:To je teda fakt to sa robilo aj napríklad na žiguloch ..ale tie harabali dosť lahko....a BMW z predným náhonom ???to aké bolo? ja teda som mal vždy dojem že BMW robilo odjakživa len klasiku vpredu motor pozdlžne a dozadu kardan.....
vlady, pozor aby si nespamovalVLADY napísal:JA viem že teraz sa robí kadečo ale tu sa spomínal nejaký starý bavorák tak som mal dojem že volakedy dávno sa nič také nerobilo. prvá 4kolka bola predsa AUDINA. A vždy som si myslel že aj ak je 4X4 tak je trvalý zadok a pripája sa k nemu predok....