Následky činu

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

Následky činu

#1 Príspevok od užívateľa Jostobb » Pi Jún 29, 2007 11:29 am

Chcel by som sa spýtať že keď už mám vodičák a chcem ísť zajtra na scootri ...ale na scoot mám zatiaľ iba technický zatiaľ sa len robí potvrdenie o kúpe .... môžu mi zato zobrať policajti vodický že na tom budem jazdiť ? alebo čo mi môžu ? môžu mi zato zobrať aj scoot ? odpovedajte rýchlo lebo to potrebujem do zajtra !!! a prosím adminov aby nejaké hlúpe reči hneď mazali a nechali tu len to čo je k téme ...
podpis som si este nenastavil

momoo
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa momoo » Pi Jún 29, 2007 11:52 am

scoot ti urcite nemozu zobrat a ked bol scoot vyrobeny 2006 a nizsie tak ani spz nepotrebujes sa mi zda ... ale vodicak nezoberu urcite max pokuta ... ale ani nato by som sa nespoliehal si v skusobnej dobe

marko358
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm

Re: Následky činu

#3 Príspevok od užívateľa marko358 » Pi Jún 29, 2007 1:40 pm

Jostobb napísal:Chcel by som sa spýtať že keď už mám vodičák a chcem ísť zajtra na scootri ...ale na scoot mám zatiaľ iba technický zatiaľ sa len robí potvrdenie o kúpe .... môžu mi zato zobrať policajti vodický že na tom budem jazdiť ? alebo čo mi môžu ? môžu mi zato zobrať aj scoot ? odpovedajte rýchlo lebo to potrebujem do zajtra !!! a prosím adminov aby nejaké hlúpe reči hneď mazali a nechali tu len to čo je k téme ...
ked ta stretnu tak mi povedz ze to ides prihlasit a predajca ti donesie fakturu na policiu lebo ste nemali cas a potom je len na nich ci ti daju pokutu

marko358
st. skútrista
st. skútrista

#4 Príspevok od užívateľa marko358 » Pi Jún 29, 2007 1:50 pm

mPershing napísal:Marko to plati cez tyzden, v sobotu asi tazko ... :?
sorry to som si neuvedomyl

Jostobb
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa Jostobb » Pi Jún 29, 2007 1:53 pm

veru veru :D ale tak mňa napadlo to že napr im poviem že som to len predvčerom kúpil a že mali tam veľa vecí vybavovať tak mi povedali že sa mi ozvú a nech si prídem po potvrdenie a že zatiaľ mi dali len technický že vraj aj s tým môžem jazdiť :D ...že proste toto mi tvrdili tam kde som ho kupoval :)

FastHaly

#6 Príspevok od užívateľa FastHaly » Pi Jún 29, 2007 3:15 pm

Jostobb napísal:Chcel by som sa spýtať že keď už mám vodičák a chcem ísť zajtra na scootri ...ale na scoot mám zatiaľ iba technický zatiaľ sa len robí potvrdenie o kúpe .... môžu mi zato zobrať policajti vodický že na tom budem jazdiť ? alebo čo mi môžu ? môžu mi zato zobrať aj scoot ? odpovedajte rýchlo lebo to potrebujem do zajtra !!! a prosím adminov aby nejaké hlúpe reči hneď mazali a nechali tu len to čo je k téme ...
omg jazdil si bez vodicaka ale bez SPZ sa bojis ja nemam SPZ a jazdim v poho a aj budem

gogo
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Ut Mar 20, 2007 6:38 pm
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa gogo » Pi Jún 29, 2007 3:20 pm

tak isto aj ja nemam spz vodicky mam a beham kolko chcem..seru na mna policajti hlavne že mam prilbu to je ich heslo :D

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa dr.snake » Pi Jún 29, 2007 3:23 pm

gogo napísal:tak isto aj ja nemam spz vodicky mam a beham kolko chcem..seru na mna policajti hlavne že mam prilbu to je ich heslo :D
tak prilbu a svetla a seru na teba :D

marko358
st. skútrista
st. skútrista

#9 Príspevok od užívateľa marko358 » Pi Jún 29, 2007 3:31 pm

Jostobb napísal:
veru veru :D ale tak mňa napadlo to že napr im poviem že som to len predvčerom kúpil a že mali tam veľa vecí vybavovať tak mi povedali že sa mi ozvú a nech si prídem po potvrdenie a že zatiaľ mi dali len technický že vraj aj s tým môžem jazdiť :D ...že proste toto mi tvrdili tam kde som ho kupoval :)
prestne toto povedz ale pochybujem ze ta budu zastavovat ked nespravis nejaky priestupok

ripper

#10 Príspevok od užívateľa ripper » Pi Jún 29, 2007 3:34 pm

inscene ma isiel pozret asi 30 km a to mu ani nesli zadne smerovky

marko358
st. skútrista
st. skútrista

#11 Príspevok od užívateľa marko358 » Pi Jún 29, 2007 3:37 pm

ripper napísal:inscene ma isiel pozret asi 30 km a to mu ani nesli zadne smerovky
dneska som sedel na sliderovi kde mu svieti iba predne svetlo a bez spetny ja som siel ako spolujazdec v siltovke a sli sme okolo fizlov a nic vobec sa im s tym nechcelo zaoberat :P

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#12 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Jún 29, 2007 3:45 pm

Ak máš od toho scootra nejaký papier teda jak píšeš že techničák alebo čo ..tak by to malo byť OK. aj keď to nieje na Teba prepísané a zastavia Ťa tak si maximálne overia či po tom scootri nieje pátranie ako že by bol ukradnutý a ideš dalej... ale vo všeobecnosti ak svietiš máš blembák a nerobíš chujiny tak si Ťa vôbec nevšimnú... to je môj postreh za cca 20rokov čo mám vodičák a jazdím...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

ripper

#13 Príspevok od užívateľa ripper » Pi Jún 29, 2007 3:48 pm

a este daj si poistku lebo ked naburas bmw za 20 melonov tak mozes si skocit :D

gogo
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Ut Mar 20, 2007 6:38 pm
Kontaktovať užívateľa:

#14 Príspevok od užívateľa gogo » Pi Jún 29, 2007 3:52 pm

ripper napísal:a este daj si poistku lebo ked naburas bmw za 20 melonov tak mozes si skocit :D
no 20 si prehnal

Jostobb
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#15 Príspevok od užívateľa Jostobb » Pi Jún 29, 2007 3:53 pm

Ježiš to šom štastný :lol: :lol: ... a poistka sa dá dať až keď budem mať nejaké potvrdenie o kúpe :).... takže zajtera hurá jazdiť
Naposledy upravil/-a Jostobb v So Jún 30, 2007 8:00 am, upravené celkom 1 krát.

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#16 Príspevok od užívateľa theruck » Pi Jún 29, 2007 3:59 pm

Jostobb napísal:Ježiš to šom štastný :lol: :lol: ... a poistka sa dá dať až keď budem mať nejaké potvrdenie o kúpe :).... takže zajtera hurá na čerín čačín tuning zraz
postka sa robi pdla vyrobneho cisla na technicaku lebo na prihlasenie musis ist uz s poistkou
20 melonov skodu sposobis raz-dva staci aby sa kvoli tebe vykotil nejaky kamion pripadne seria havari pripadne niekto kvoli tebe zbura nejaku cast budovy ktora bude museit dole kvoli nestabilite (taky komin to by bolo drahe :) )

VLADY
spammer
spammer

#17 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Jún 29, 2007 6:37 pm

PZP som bral ako samozrejmosť.... :roll:

Jostobb
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#18 Príspevok od užívateľa Jostobb » Po Júl 02, 2007 5:55 pm

takže dneská som sa bol previezť a chvalabohu že som zaplatil poistku na pošte pred jazdou :lol: ...lebo hneď prvý deň na scoote ma stopli policajti :roll: :roll: ...a to som nemal značky ...mal som len poistku vodičák a techničák :wink: ..a policajt bol celkom dobrý ....pozeral len poistku a pozrel vodičák a povedál aaaa čerstvý vodič ... :lol: dobre pokračujte v jazde a veľa štastných kilometrov...a to že som nemal značku ho vôbec netrápilo že nemám špz ...proste štastie :D

matio
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
Skúter: Motorro Polly 50
Kontaktovať užívateľa:

#19 Príspevok od užívateľa matio » Po Júl 02, 2007 10:29 pm

Jostobb napísal:takže dneská som sa bol previezť a chvalabohu že som zaplatil poistku na pošte pred jazdou :lol: ...lebo hneď prvý deň na scoote ma stopli policajti :roll: :roll: ...a to som nemal značky ...mal som len poistku vodičák a techničák :wink: ..a policajt bol celkom dobrý ....pozeral len poistku a pozrel vodičák a povedál aaaa čerstvý vodič ... :lol: dobre pokračujte v jazde a veľa štastných kilometrov...a to že som nemal značku ho vôbec netrápilo že nemám špz ...proste štastie :D
ty si si to proste asi az na tolko vsugeroval, ze sa ti to vyplnilo :D alebo sem xodia ujovia policajti citat, co vystrajame 8)

Jostobb
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#20 Príspevok od užívateľa Jostobb » Ut Júl 03, 2007 7:04 am

no ve´d ale to bolo ešte aj také čudné vieš lebo stopovali protismer a akurát idem ja a zrazu pozrel na mna a hneď mi stopku ukazoval :lol: ...Ale teraz vám fakt verím všetci čo ste písali že stačí mať svetlá a helmu . a že potom by na mňa srali ....no ako zisťujem tak BB policajti asi na scootre neserú :lol: :roll:

struter
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ut Mar 27, 2007 10:58 pm
Kontaktovať užívateľa:

#21 Príspevok od užívateľa struter » Ut Júl 03, 2007 10:56 am

je to individuálne...záleži na koho natrafiš...napr. u nas v SL čo som jazdil bez značiek,tak ma stopli jeden jediny krat a to aj kôli tomu že fizel čo ma stopol chcel vedieť nejake info o skutroch/ceny,ake značky by som mu odporučal,maximalku,jazda vo dvojici a podobne/ lebo prave chcel kupovať nejaky skúter dcére... :) tak sme pokecali,ani ma nepopytal doklady,vodicky,nič....a to som bol bez značiek,čiže u nas v SL by som si ja osobne nerobil ťažku hlavu so značkami.. 8)

VLADY
spammer
spammer

#22 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Júl 03, 2007 6:14 pm

Jostobb napísal:takže dneská som sa bol previezť a chvalabohu že som zaplatil poistku na pošte pred jazdou :lol: ...lebo hneď prvý deň na scoote ma stopli policajti :roll: :roll: ...a to som nemal značky ...mal som len poistku vodičák a techničák :wink: ..a policajt bol celkom dobrý ....pozeral len poistku a pozrel vodičák a povedál aaaa čerstvý vodič ... :lol: dobre pokračujte v jazde a veľa štastných kilometrov...a to že som nemal značku ho vôbec netrápilo že nemám špz ...proste štastie :D
Si mal všetko čo treba... tak čo mal z Tebou robiť....Aj poliši sú len ludia... väčšinou :D

Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm

#23 Príspevok od užívateľa Scarp » Ut Júl 03, 2007 6:20 pm

Skutre su pre nich vseobecne nezaujimave lebo ich jazdia vacsinou mlady chalani co im aj tak nezaplatia 2 litre pokutu vsak mna co naposledy stopli tiez ma odbavili za 2 minuty tiez utekal z druhej strany cesty

Lucas

#24 Príspevok od užívateľa Lucas » Ut Júl 03, 2007 9:35 pm

Mna stoply iba raz a chcely iba obciansky a vodicky :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"