MOTO PRILBA JIX
Moderátor: Moderators
MOTO PRILBA JIX
Ahoj všetci nema nahodou niekto tuto značku ? chcel by som vedieť či sa ju oplatí kupiť ,skratka či je dobra.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Hento vôbec nepoznám ale mám skúsenosť že tie z LIDLA neboli nič moc ...aspoň mne teda nesedeli do jednej som nevliezol a o číslo väčšia už mi lietala na hlave... kup si radšej niečo značkové... vieš hlava je len jedna . kto to vlastne predáva??? ja som to ešte nepočul ale možno že je to nejaká novinka a je to super prilba. vždy treba porovnať cenu k celkovej vypracovanosti tej ktorej prilby. ak je prilba čo ja viem za 1000-1500 skk tak asi to nebude tak pohodlné na hlave jak nejaká čo je za 2krát tolko. Proste cena je úmerná aj hmotnosti a čím ťažšia prilba tým je menej pohodlnná.Napríklad moja je OK ale len tak hodinu na hlave po tom ma začne dosť tlačiť na uši a nieje to moc príjemné. A to je zas taká vec čo v obchode za 5-10 minút čo si skúšaš nezistíš.Ale zas niekomu stačí aj taká . ale na scooter čo jazdí trebarz len 60-70 už treba dačo normálne... to nie jak na babetu. po čase ak chytíš do čela dvoch troch väčších hmyzákov zistíš že otvorená nieje nič moc.Ak by si sem dal foto alebo čo tak by sme vedeli lepšie poradiť alebo ofrflať 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
prilby pod 3000 su v 90% smejdy v ktorych sa len potis a nesedia na hlave...ale kym neskusis lepsiu a mas ju na hlave max pol hodku denne tak sa to da prezit
ale na dlhsie trasy a caste nosenie je lepsie si priplatit za kvalitu 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov