uz niekoho namerali polisi???
Moderátor: Moderators
- ondris
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Jún 05, 2007 9:55 pm
- Skúter: Honda Dominator 650
- Kontaktovať užívateľa:
uz niekoho namerali polisi???
mne sa to uz podarilo. normalne ma zacali prenasledovat, pustli hukacku, pozeram do spetaku komu sibe, pokracujem dalej,zase hukacka,otocim kotrbu a a skoro ma ......ze 81 v meste...ani sa nebavili a vypisoval predvolanie na DI... som zvedavy co budu chcet... nieco mi tam splietal o 7000 sk pokute
... uz to niekto zazil taketo nieco na skutry???

podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
A kde v BA to prosím ŤA bolo??? nebola tam ešte aj 40ka??? lebo to by potom bolo tak jak píšeš že sa ani nebavili s Tebou...že si to sekol nie o 21 ale 41!!! Aby som si dával vigyás!!!! a okrem toho minule som videl jak sa zastavili za stenou a chystali sa merať jak sa vychádza na Bajkalskej z podjazdu smerom k jazeru a tam som ich už ozaj dlho nevidel...Bolo im treba tie mobilné radare!!!!

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- citajuci
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: So Jún 09, 2007 11:10 am
- Skúter: neuvedený
tak to mali pravdu chalani...prekročenie rýchlosti o viac ako 20 km/h môžu trestat pokutou až do výšky 10.000,- sk Smola že dopraváci...lebo aj správkar je dopravák, takže pokuta ostáva"doma".. keby Ta chytili zelení...správkar je biely...vybavíš aj za 500,- , lebo "bieli" by s toho nemali ani korunu a "zeleným" kšefty nenadhadzujú... ale si na Slovensku, takže ako píšeš...známe lidi co znají lidi.... po známosti, podla mna liter
juj či si ty len chytrák. Ked spravíš priestupok vacsinou ti naparia 2000 pokutu, ak nemáš prachy podpišeš a vyfasuješ šekovu poukážku. Ak nepodpíšeš dostávaš predvolanie na DI a tam môžeš fasnuť aj 10.000,- a, že vacsinou aj vyssiu pokutu fasneš už len z principu aby si nabuduce nerobil frajeratomii napísal:nemal si nič podpísať.....NIKDY NIČ NEPODPISOVAŤ!!!! NIČ,NIKDY....
K téme, ano mna namerali. V mieste kde bola 40 namerali niečo cez 60. Ale kedže som bol slušný a skromný dostal som 500,-
- VLADY
- spammer
inak mna ešte necvakli ani raz ... teda raz áno tá fotobúdka na Bajkalskej keď ešte fungovala hnusne mi nablikala do xichtu som tade švihal na plechovke možno 100 po polnoci nikde nikoho...
inak smola a podla nového sa to sprísnilo ak sa prekročí nad 20... ale ak majú foto že 81 tak aj tam je nejaká tolerancia +- takže si mohol ísť kludne real aj o 19 viacej alebo nie? inak zapierať zapierať zapierať...že si nie si vedomí priestupku... ale čo to pomože netuším....
to je to, na scootri človek nemôže tolko kukať do špíglov čo sa deje za ním a už je to tu!!!!ináč ak by ma namerali tak tak som ochotný si zobrať šek a buď sa to vybaví alebo to zaplatím šak aj horšie sa môže stať ako 2litre pokuta ...

- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Kontaktovať užívateľa:
No tak ja prekračujem rýchlosť ...ale dávam si aj na to pozor že kde .... síce sa spolieham na to že nebude mobilný radar
... no ale tak snažím si všímať aj autá čo stoja popri ceste atď ..lebo napr: tu v meste je 40tka v radvani a tam stoja autá vždy popri ceste a niekedy tam merajú takže tam sa to oplatí dodržať
....alebo viem veľa miest tu v BB kde si vodiči aút dovolia ísť aj viac ako 80 a pri tom je tam 60 tka ...a dôvod ...spoliehajú sa na to že mobilný radar nepôjde a s každej strany je chodník a sú to viditeľné miesta jednie ak je pri kraji odstavené vozidlo tak vtedy idú ako majú .... treba si dávať pozor na to že ako ideme rýchlo a hlavne na miestach kde to nepoznáme 

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
přesně tak moje řeč každej jen nadává na korupci ale sám není lepší bohužel i já občas to využiji ale konkrétně na cestě jak mne čapnou a maj pravdu přiznám a zaplatímowwidius napísal:henten kontakty, tamten fotra dopravaka.. neviem o jakom sklbani hovoris. zaplat pokutu, posera. jazdis rychlo, ale niest zodpovednost uz nic??
btw, takito potom najviac nadavaju, ked nieco nevybavia, ze ako sa bez kontaktov nic v tejto krajine neda..
- ondris
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Jún 05, 2007 9:55 pm
- Skúter: Honda Dominator 650
- Kontaktovať užívateľa:
nestruhal som frajera pred polismy bol som slusny a o nejakom seku ani nechceli pocut. hovoril som im nech vypisu nejaky ze nemam chechtaky ale ani to snim nehlo uz len vypisoval jak zandar...uvydime co dojde dam vediet...a nechapem preco by som nemal vyuzit nejake znamosti ked oni vyuzivaju mna... bartrovy obchod,nieco ze nieco... nikto nebude na nikoho nadavat...
treba nosit tisicku na pokutu a potom treba zacvakat, a rychlo prec.
cez sek to byva 2tis a DI 10tis
inak si pitaj ze nech ti ukazu kde ta namerali alebo daky iny priestupok a ak nemaju foto alebo video tak ic nechaj vypisat papiere na DI a napis ze si urcite ziadny priestupok nespachal podpis a hotovo, mas to za 10min casu
cez sek to byva 2tis a DI 10tis
inak si pitaj ze nech ti ukazu kde ta namerali alebo daky iny priestupok a ak nemaju foto alebo video tak ic nechaj vypisat papiere na DI a napis ze si urcite ziadny priestupok nespachal podpis a hotovo, mas to za 10min casu
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
dobre hovoris priatelu... je tak jak vravis, ale vsak kazdy si chceme nejako pomoct, tak ked sa to da vybavit, treba riesit...owwidius napísal:henten kontakty, tamten fotra dopravaka.. neviem o jakom sklbani hovoris. zaplat pokutu, posera. jazdis rychlo, ale niest zodpovednost uz nic??
btw, takito potom najviac nadavaju, ked nieco nevybavia, ze ako sa bez kontaktov nic v tejto krajine neda..
Mna skor sere, ze robia zle meno a zda sa mi, ze doteraz si policajt mysli, ze skuter ide 40-50, takze to nemera, lenze ako sa casom zbadaju, ze behame 100km/h po meste (vsak sam vies ako jazdim aj ja) tak si viac na nas posvietia a budu ... za lekaren, vybavu, ziarovky...
Nie som svaty, pod 90km/h idem v meste malokedy, ale som si isty, ze ked ma nacapaju, daju foto a nie je cesta ina, tak zaplatim a idem dalej. Co uz...
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
ako Kukolarik, ked ty zrazis nejakeho chodca, tak boh ta ochranuj v tej tvojej 90 a viac ...kukolarik napísal: dobre hovoris priatelu... je tak jak vravis, ale vsak kazdy si chceme nejako pomoct, tak ked sa to da vybavit, treba riesit...
Mna skor sere, ze robia zle meno a zda sa mi, ze doteraz si policajt mysli, ze skuter ide 40-50, takze to nemera, lenze ako sa casom zbadaju, ze behame 100km/h po meste (vsak sam vies ako jazdim aj ja) tak si viac na nas posvietia a budu ... za lekaren, vybavu, ziarovky...
Nie som svaty, pod 90km/h idem v meste malokedy, ale som si isty, ze ked ma nacapaju, daju foto a nie je cesta ina, tak zaplatim a idem dalej. Co uz...
- VLADY
- spammer
Ale šak neber to tak že všade chodí po meste 90....ja tiež nechodím predpisovo a prekračujem ale samozrejme ak idem po uličkách medzi panelákmi tak idem aj 20-30 ak nieje rozhlad aj Kuko tak isto ale ak ideš po 4 prúdovej výpadovke ako napríklad Einsteinova , Dolnozemská je to rozmerovo ako dialnica kde Ti ozaj nemá kto odkial vybehnúť lebo máš prehlad šoroko daleko a ani premávka nieje žiadna tak sa tam predsa nebudeš vliecť 60kou aj keď je predpísaná!!!!! A o tom to je že tam onio najradšej merajú prečo nemerajú tam kde niečo hrozí???medzi panelákmi kopec odparkovaných aut odkial môže každú chvílku nejké decko vybehnúť aj tu pri mojom baráku a je tu aj 40ka a podaktorí lietajú fakt 80 a nič sa nedeje ešte som ich tu merať nevidel...ale na vedlajšej ružinovskej sú furt a to je prehladná 4prúdovka a v strede jazdia aj električky takže tam nehrozí že by dakto skočil pred auto z 10 metrov lebo ho z dialky vidíš!!!!