Spokojnost Nemcov so znackou
Moderátor: Moderators
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Spokojnost Nemcov so znackou
Vsetci dobre sledujte, jak ma tu iste individua roznesu, ale dostal som to mailom, tak postupujem...
http://www.hondaclub.cz/default.asp?wha ... 373&s_id=9
http://www.hondaclub.cz/default.asp?wha ... 373&s_id=9
podpis som si este nenastavil
- ferencciko
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Pi Jún 01, 2007 11:14 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
- ferencciko
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Pi Jún 01, 2007 11:14 pm
- Kontaktovať užívateľa:
to mas jak pegot auta a pegot scootre, su to dve na sebe nezavisle firmy, spolocne maju len logokukolarik napísal:ja som v prispevku nespomenu nic o Honda Moto, ale o znacke...
tak potom tiez nechapeem preco sem strkas auta
uz som myslel ze si prestal s tym ze v kazdom prispevku sa budes modlit k tej komercnej znacke, co stoji za hovno
- kukolarik
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
sak to vie asi kazdy, aj to ze peugeot a citroen su dcerske spolocnostigeetee napísal: to mas jak pegot auta a pegot scootre, su to dve na sebe nezavisle firmy, spolocne maju len logo
lebo je to volna diskusia, proti hre POKER si nenadaval...geetee napísal: tak potom tiez nechapeem preco sem strkas auta
ja sa modlim len k Bohu... dostal som zaujimavu vec na mail, tak som to sem hodil, co ked zaujme niekoho ineho. A moc nemysli... Vies ludia by nemali robit to co nevedia robit poriadne...geetee napísal: uz som myslel ze si prestal s tym ze v kazdom prispevku sa budes modlit k tej komercnej znacke, co stoji za hovno
dojdi na zraz a kukni moje trikoduky5 napísal:lolgeetee napísal:komercnej znacke
antikomercaci este nevymreli ?
ty mas trisko nike? fuj ty komercak, ja mam nekomercne tricko, mas tenisky adidas? fuj ty komercak, ja mam nekomercne. fuj ty pocuvas komercnu hudbu, ja pocuvam riťmusa
loool

a ritmusa osobne ani trochu nemusim spolu s ovalom a jeho hl6
ja si vyberam vyrobky podl toho ci sa mi pacia a nie ze na bilborde je vedla toho odfoteny slovensky supersar alebo je to oblubene auto nemcov, nech sa nemci pos eru s hondy, ale ja mam svoj vlastny nazor
ved necmi su v nemecku mensina, akurat mohli robit tak prieskum a araboch,turkoch a inych pristahovalcoch.kukolarik napísal:Vacsina Nemcov, tych preciznych ludi, ktorych uznava cely svet a pocas komunizmu sme im hovorili zapadniari a oni mali vsetko naj... proste vacsina tych ludi povedal asvoj nazor, takze tvoj neodborny je dolezity asi ako kemntar mojho fotra ku slovenskemu hokeju...
a strieborne vozidlo si moze kupit len clovek bez nazoru, teraz sa to postupne zacina menit a farba pre trtkov je v takych zemitych odtienoch
ty co riesis, sak kuko odbornik ti to tu vysvetlil, aj ty si podstatny ako jeho foter pri hokeji :gt2:theruck napísal:takze samsung chladnicka je tak isto kvalitna ako samsung cd medium?kukolarik napísal:ja som v prispevku nespomenu nic o Honda Moto, ale o znacke...
audi bicygel je tak isto kvalitny jak audi a8?
daewoo auto je tak isto kvalitne ako daewoo mikrovlnka?
skoda ze sa to nalepilo aj na syna :gt1:
- kukolarik
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Sefe, neviem kto tu o moto hovori, ja stale o autach a ked Honda auto je super, moto moze byt hnoj...theruck napísal: takze samsung chladnicka je tak isto kvalitna ako samsung cd medium?
audi bicygel je tak isto kvalitny jak audi a8?
daewoo auto je tak isto kvalitne ako daewoo mikrovlnka?
Dal som to sem ako zaujimavost, aj keby som mal Yamahu, tak to sem dam... nehladaj ziaden suvis, staci ze GT a qyxza ho hladaju vzdy a vsade...
Dobre sa vyserem vecer a co povedia? Ze urcite tym chvalim sedadlo Hondy, lebo keby sa pohodlne nesedelo, tak sa dobre nevyseres...
akurat hnacku dostanes s toho sedadlakukolarik napísal:Sefe, neviem kto tu o moto hovori, ja stale o autach a ked Honda auto je super, moto moze byt hnoj...
Dal som to sem ako zaujimavost, aj keby som mal Yamahu, tak to sem dam... nehladaj ziaden suvis, staci ze GT a qyxza ho hladaju vzdy a vsade...
Dobre sa vyserem vecer a co povedia? Ze urcite tym chvalim sedadlo Hondy, lebo keby sa pohodlne nesedelo, tak sa dobre nevyseres...
tomu ver ze to je hnoj

lebo pises len o tom a stale dookola? naco si sem ... taku kravinu, ked si to udajne myslel len tak o autach(cista nahoda ze to tiez honda :gt1: ) ked chcem taku kravinu tak kuknem bleskovky, toto je forum o scootroch, si to mylis s bulvarom, ale to je zrejme profesionalna deformacia s prace
to je daka zaluba a preto je vo volnej diskusii, ale kuko tu nema pomali ine prispevky len reklama na hondu, sak hodil to sem pre zaujmavost, co nenahadzal aj ine prieskumi kde honda nedopadla na prvom mieste, len tak pre zaujmavostjeffo napísal:tak co tu robi poker a ine zahlcovace miesta???kukolarik napísal:[/i]... toto je forum o scootroch, si to mylis s bulvarom, ale to je zrejme profesionalna deformacia s prace...[/i]
a kolko je tu potencialnych hracov online pokru? a mozu si privirobit aj na tuning lbo 15r studenti nemaju moc inych moznosti
a na co je nastrocnym(90%fora) ze honda auta rajcuju nemcov? aj ked by mal dostat teraz dake auto tak bud to bude BMW (alebo podobne) alebo nema moc na vyber a bude to daky favorit
najblizsie az mi dojde spam na mail tak sem hodim link, aby ste si mohli vytrepat tiez, hlavne chodi reklama na lacne tabletky
- jeffo
- skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 07, 2006 9:47 pm
- Skúter: Honda PCX 150
...mozno mu islo len o reklamu ale ta vyhovorka s tym pokrom...to sa aj kukolarik moze vyhovorit ze tam dal statistiku aby si otcovia 15r studentov mohli pozriet prieskum...je to rovnaka sprostost ako to co si ty napisal...tak to tu dal...nepaci sa ti to tak to ignoruj, ved keby tu mal kazdy nejaku blbu poznamku na nieco tak je to tu zahltene uz davno...
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
ono je to volné téma tak nevidím duvod proč to nedát jako zajímavost je tam jasně napsané že to je názor němcu o autech já a každej druhej muže mít samozřejmě jinej názor nevadí mi pokud je někdo příznivcem hondy nebo jiného vadí mi jen pokud shazuje ostatní stroje každej stroj má své místo i své příznivce a je také určen jinému okruhu uživatelu
honda je podla mojho nazoru znacka pre ludi bez vlastneho nazoru, takisto ako strieborna farba, strieborne su smetiaky a ciganske mercdesy, inak je to ta najnudnnejsia farba na svete.aumirek napísal:ono je to volné téma tak nevidím duvod proč to nedát jako zajímavost je tam jasně napsané že to je názor němcu o autech já a každej druhej muže mít samozřejmě jinej názor nevadí mi pokud je někdo příznivcem hondy nebo jiného vadí mi jen pokud shazuje ostatní stroje každej stroj má své místo i své příznivce a je také určen jinému okruhu uživatelu
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
No on zrovna tak majitel stříbrné hondy muže tvrdit že ostatní značky a skutry zvlášt jsou vhodné jen pro buziky.A dovedeš si představit jak by bylo na světě hrozně pokud by všichni měli stejnej názor a vkus jako ty nebo třeba jako já nebo kdokoliv jinejgeetee napísal:honda je podla mojho nazoru znacka pre ludi bez vlastneho nazoru, takisto ako strieborna farba, strieborne su smetiaky a ciganske mercdesy, inak je to ta najnudnnejsia farba na svete.aumirek napísal:ono je to volné téma tak nevidím duvod proč to nedát jako zajímavost je tam jasně napsané že to je názor němcu o autech já a každej druhej muže mít samozřejmě jinej názor nevadí mi pokud je někdo příznivcem hondy nebo jiného vadí mi jen pokud shazuje ostatní stroje každej stroj má své místo i své příznivce a je také určen jinému okruhu uživatelu