Spokojnost Nemcov so znackou

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
kukolarik
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
Skúter: nemam moto
Kontaktovať užívateľa:

Spokojnost Nemcov so znackou

#1 Príspevok od užívateľa kukolarik » Št Júl 12, 2007 9:07 pm

Vsetci dobre sledujte, jak ma tu iste individua roznesu, ale dostal som to mailom, tak postupujem...

http://www.hondaclub.cz/default.asp?wha ... 373&s_id=9
podpis som si este nenastavil

ferencciko
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Pi Jún 01, 2007 11:14 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa ferencciko » Št Júl 12, 2007 9:16 pm

No honda neni zla.... ale bol si niekedy v nemecku na dialnici???? Aasi ee no v pomere Honda ku BMW je to asi 1 ku 50 :lol:

geetee

#3 Príspevok od užívateľa geetee » Št Júl 12, 2007 9:20 pm

ferencciko napísal:No honda neni zla.... ale bol si niekedy v nemecku na dialnici???? Aasi ee no v pomere Honda ku BMW je to asi 1 ku 50 :lol:
a navyse auto neni scooter :-D

ferencciko
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Pi Jún 01, 2007 11:14 pm
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa ferencciko » Št Júl 12, 2007 9:39 pm

ja viem ze auto sak tam boli znacky aut a nie moto :D

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa kukolarik » Št Júl 12, 2007 10:24 pm

ja som v prispevku nespomenu nic o Honda Moto, ale o znacke...

matio
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
Skúter: Motorro Polly 50
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa matio » Št Júl 12, 2007 10:55 pm

je to autach, nepochopene ... :)

geetee

#7 Príspevok od užívateľa geetee » Pi Júl 13, 2007 7:11 am

kukolarik napísal:ja som v prispevku nespomenu nic o Honda Moto, ale o znacke...
to mas jak pegot auta a pegot scootre, su to dve na sebe nezavisle firmy, spolocne maju len logo

tak potom tiez nechapeem preco sem strkas auta

uz som myslel ze si prestal s tym ze v kazdom prispevku sa budes modlit k tej komercnej znacke, co stoji za hovno

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa kukolarik » Pi Júl 13, 2007 8:25 am

geetee napísal: to mas jak pegot auta a pegot scootre, su to dve na sebe nezavisle firmy, spolocne maju len logo
sak to vie asi kazdy, aj to ze peugeot a citroen su dcerske spolocnosti
geetee napísal: tak potom tiez nechapeem preco sem strkas auta
lebo je to volna diskusia, proti hre POKER si nenadaval...
geetee napísal: uz som myslel ze si prestal s tym ze v kazdom prispevku sa budes modlit k tej komercnej znacke, co stoji za hovno
ja sa modlim len k Bohu... dostal som zaujimavu vec na mail, tak som to sem hodil, co ked zaujme niekoho ineho. A moc nemysli... Vies ludia by nemali robit to co nevedia robit poriadne...

geetee

#9 Príspevok od užívateľa geetee » Pi Júl 13, 2007 9:06 am

kukolarik napísal:
geetee napísal: to mas jak pegot auta a pegot scootre, su to dve na sebe nezavisle firmy, spolocne maju len logo
sak to vie asi kazdy, aj to ze peugeot a citroen su dcerske spolocnosti
a renolta si kde zabudol?

duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

#10 Príspevok od užívateľa duky5 » Pi Júl 13, 2007 9:37 am

geetee napísal:komercnej znacke
lol
antikomercaci este nevymreli ? :)
ty mas trisko nike? fuj ty komercak, ja mam nekomercne tricko, mas tenisky adidas? fuj ty komercak, ja mam nekomercne. fuj ty pocuvas komercnu hudbu, ja pocuvam riťmusa :)
loool

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#11 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Júl 13, 2007 9:39 am

Renolta len na lízing!!!! :D :D :D
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

geetee

#12 Príspevok od užívateľa geetee » Pi Júl 13, 2007 12:22 pm

duky5 napísal:
geetee napísal:komercnej znacke
lol
antikomercaci este nevymreli ? :)
ty mas trisko nike? fuj ty komercak, ja mam nekomercne tricko, mas tenisky adidas? fuj ty komercak, ja mam nekomercne. fuj ty pocuvas komercnu hudbu, ja pocuvam riťmusa :)
loool
dojdi na zraz a kukni moje triko :-D tricka s napismy vyrobcou triciek nemusim :)
a ritmusa osobne ani trochu nemusim spolu s ovalom a jeho hl6

ja si vyberam vyrobky podl toho ci sa mi pacia a nie ze na bilborde je vedla toho odfoteny slovensky supersar alebo je to oblubene auto nemcov, nech sa nemci pos eru s hondy, ale ja mam svoj vlastny nazor

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#13 Príspevok od užívateľa kukolarik » Pi Júl 13, 2007 12:26 pm

Vacsina Nemcov, tych preciznych ludi, ktorych uznava cely svet a pocas komunizmu sme im hovorili zapadniari a oni mali vsetko naj... proste vacsina tych ludi povedal asvoj nazor, takze tvoj neodborny je dolezity asi ako kemntar mojho fotra ku slovenskemu hokeju...

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#14 Príspevok od užívateľa theruck » Pi Júl 13, 2007 12:33 pm

kukolarik napísal:ja som v prispevku nespomenu nic o Honda Moto, ale o znacke...
takze samsung chladnicka je tak isto kvalitna ako samsung cd medium?
audi bicygel je tak isto kvalitny jak audi a8?
daewoo auto je tak isto kvalitne ako daewoo mikrovlnka?

geetee

#15 Príspevok od užívateľa geetee » Pi Júl 13, 2007 12:36 pm

kukolarik napísal:Vacsina Nemcov, tych preciznych ludi, ktorych uznava cely svet a pocas komunizmu sme im hovorili zapadniari a oni mali vsetko naj... proste vacsina tych ludi povedal asvoj nazor, takze tvoj neodborny je dolezity asi ako kemntar mojho fotra ku slovenskemu hokeju...
ved necmi su v nemecku mensina, akurat mohli robit tak prieskum a araboch,turkoch a inych pristahovalcoch.

a strieborne vozidlo si moze kupit len clovek bez nazoru, teraz sa to postupne zacina menit a farba pre trtkov je v takych zemitych odtienoch

geetee

#16 Príspevok od užívateľa geetee » Pi Júl 13, 2007 12:37 pm

theruck napísal:
takze samsung chladnicka je tak isto kvalitna ako samsung cd medium?
ty co riesis, sak kuko odbornik ti to tu vysvetlil, aj ty si podstatny ako jeho foter pri hokeji :gt2:

skoda ze sa to nalepilo aj na syna :gt1:

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#17 Príspevok od užívateľa kukolarik » Pi Júl 13, 2007 2:46 pm

theruck napísal: takze samsung chladnicka je tak isto kvalitna ako samsung cd medium?
Sefe, neviem kto tu o moto hovori, ja stale o autach a ked Honda auto je super, moto moze byt hnoj...
Dal som to sem ako zaujimavost, aj keby som mal Yamahu, tak to sem dam... nehladaj ziaden suvis, staci ze GT a qyxza ho hladaju vzdy a vsade...
Dobre sa vyserem vecer a co povedia? Ze urcite tym chvalim sedadlo Hondy, lebo keby sa pohodlne nesedelo, tak sa dobre nevyseres...

geetee

#18 Príspevok od užívateľa geetee » Pi Júl 13, 2007 3:20 pm

kukolarik napísal:Sefe, neviem kto tu o moto hovori, ja stale o autach a ked Honda auto je super, moto moze byt hnoj...
Dal som to sem ako zaujimavost, aj keby som mal Yamahu, tak to sem dam... nehladaj ziaden suvis, staci ze GT a qyxza ho hladaju vzdy a vsade...
Dobre sa vyserem vecer a co povedia? Ze urcite tym chvalim sedadlo Hondy, lebo keby sa pohodlne nesedelo, tak sa dobre nevyseres...
akurat hnacku dostanes s toho sedadla

tomu ver ze to je hnoj :)

lebo pises len o tom a stale dookola? naco si sem ... taku kravinu, ked si to udajne myslel len tak o autach(cista nahoda ze to tiez honda :gt1: ) ked chcem taku kravinu tak kuknem bleskovky, toto je forum o scootroch, si to mylis s bulvarom, ale to je zrejme profesionalna deformacia s prace

jeffo
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ne Máj 07, 2006 9:47 pm
Skúter: Honda PCX 150

#19 Príspevok od užívateľa jeffo » Pi Júl 13, 2007 3:27 pm

kukolarik napísal:[/i]... toto je forum o scootroch, si to mylis s bulvarom, ale to je zrejme profesionalna deformacia s prace...[/i]
tak co tu robi poker a ine zahlcovace miesta???

geetee

#20 Príspevok od užívateľa geetee » Pi Júl 13, 2007 3:33 pm

jeffo napísal:
kukolarik napísal:[/i]... toto je forum o scootroch, si to mylis s bulvarom, ale to je zrejme profesionalna deformacia s prace...[/i]
tak co tu robi poker a ine zahlcovace miesta???
to je daka zaluba a preto je vo volnej diskusii, ale kuko tu nema pomali ine prispevky len reklama na hondu, sak hodil to sem pre zaujmavost, co nenahadzal aj ine prieskumi kde honda nedopadla na prvom mieste, len tak pre zaujmavost
a kolko je tu potencialnych hracov online pokru? a mozu si privirobit aj na tuning lbo 15r studenti nemaju moc inych moznosti

a na co je nastrocnym(90%fora) ze honda auta rajcuju nemcov? aj ked by mal dostat teraz dake auto tak bud to bude BMW (alebo podobne) alebo nema moc na vyber a bude to daky favorit

najblizsie az mi dojde spam na mail tak sem hodim link, aby ste si mohli vytrepat tiez, hlavne chodi reklama na lacne tabletky

jeffo
skútrista
skútrista

#21 Príspevok od užívateľa jeffo » Pi Júl 13, 2007 4:40 pm

...mozno mu islo len o reklamu ale ta vyhovorka s tym pokrom...to sa aj kukolarik moze vyhovorit ze tam dal statistiku aby si otcovia 15r studentov mohli pozriet prieskum...je to rovnaka sprostost ako to co si ty napisal...tak to tu dal...nepaci sa ti to tak to ignoruj, ved keby tu mal kazdy nejaku blbu poznamku na nieco tak je to tu zahltene uz davno...

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm

#22 Príspevok od užívateľa aumirek » Pi Júl 13, 2007 5:22 pm

ono je to volné téma tak nevidím duvod proč to nedát jako zajímavost je tam jasně napsané že to je názor němcu o autech já a každej druhej muže mít samozřejmě jinej názor nevadí mi pokud je někdo příznivcem hondy nebo jiného vadí mi jen pokud shazuje ostatní stroje každej stroj má své místo i své příznivce a je také určen jinému okruhu uživatelu

geetee

#23 Príspevok od užívateľa geetee » Pi Júl 13, 2007 6:12 pm

aumirek napísal:ono je to volné téma tak nevidím duvod proč to nedát jako zajímavost je tam jasně napsané že to je názor němcu o autech já a každej druhej muže mít samozřejmě jinej názor nevadí mi pokud je někdo příznivcem hondy nebo jiného vadí mi jen pokud shazuje ostatní stroje každej stroj má své místo i své příznivce a je také určen jinému okruhu uživatelu
honda je podla mojho nazoru znacka pre ludi bez vlastneho nazoru, takisto ako strieborna farba, strieborne su smetiaky a ciganske mercdesy, inak je to ta najnudnnejsia farba na svete.

jeffo
skútrista
skútrista

#24 Príspevok od užívateľa jeffo » So Júl 14, 2007 9:39 am

...keby si mal hondu tak uz vidim jak toto iste napises...

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm

#25 Príspevok od užívateľa aumirek » So Júl 14, 2007 10:00 am

geetee napísal:
aumirek napísal:ono je to volné téma tak nevidím duvod proč to nedát jako zajímavost je tam jasně napsané že to je názor němcu o autech já a každej druhej muže mít samozřejmě jinej názor nevadí mi pokud je někdo příznivcem hondy nebo jiného vadí mi jen pokud shazuje ostatní stroje každej stroj má své místo i své příznivce a je také určen jinému okruhu uživatelu
honda je podla mojho nazoru znacka pre ludi bez vlastneho nazoru, takisto ako strieborna farba, strieborne su smetiaky a ciganske mercdesy, inak je to ta najnudnnejsia farba na svete.
No on zrovna tak majitel stříbrné hondy muže tvrdit že ostatní značky a skutry zvlášt jsou vhodné jen pro buziky.A dovedeš si představit jak by bylo na světě hrozně pokud by všichni měli stejnej názor a vkus jako ty nebo třeba jako já nebo kdokoliv jinej

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"