Prihlasenie Aprilia SR 125???
Moderátor: Moderators
- Kabi008
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 10:49 pm
- Skúter: Aprilia SR 125 , KTM 950 Adventure
Prihlasenie Aprilia SR 125???
Caute, nieje tu nahodou niekto kto prihlasoval apriliu sr 125???
podpis som si este nenastavil
- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
- Skúter: neuvedený
na prihlasenie potrebujes technicky , kupno predajnu zmluvu, COC, a doklad o vyradeny z evidencie danej krajiny ak bola tam evidovana a to vsetko teba mat prelozene ak to neni v slovencine alebo cestine ale nepametam sa ake stare motorky sa mozu prihlasovat to si uz nepametam ale sest rocne by asi nemalo byt problemKabi008 napísal:je to dovoz z nemecka, mam k tomu aj ten tech. opis priamo z talianska ale zevraj niekore sr-ky sa nedali prihlasit bo nesplnali normy....ta moja to je r.v.2001 ale neviem ci mi to uznaju....bo ma tie starsie normy....ci nema niekto skusenosti s tymto?

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
No ja mam podobny problem , ale mam Slidera r.v.2002 mam aj COC , Nem. papiere , Kupnu zmluvu od toho z nemecka ( ale je po nemecky ) a potom ece kupnu zmluvu od toho zo slovenska, viem ze potrebujem prelozit TP a mozno ale to potrebujem vedet ci aj kupnu zmluvu, no malo by sa to dat prihlasit ( setko co ma COC ) cize asi po roku 2000-2001
ten od koho som to kupoval tak howoril ze sa to da prihlasit, a tiez aj to ci je vyradena z evidencie ak bola prihlasena ...
Ak mozte poradte aj mne dik

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
- Skúter: neuvedený
podla mojho nazoru ked budes mat vsetky dokumenty co maju byt priloze a tie co maju byt prelozene a splna vsetky poziadavky tak by nemal byt dôvod na to aby sa to nedalo prihlasit .
Lebo ked sa budes stazovat na spravnych miestach tak potom budu mat podriadeny peklo .
Ale toho by som sa moc nebal lebo teraz ma byt planovane prepustanie na uradoch a vsetci sa trasu o svoje fleky a urcite si nechcu robit zlu reklamu
Tot moj nazor
Lebo ked sa budes stazovat na spravnych miestach tak potom budu mat podriadeny peklo .
Ale toho by som sa moc nebal lebo teraz ma byt planovane prepustanie na uradoch a vsetci sa trasu o svoje fleky a urcite si nechcu robit zlu reklamu
Tot moj nazor