olej
Moderátor: Moderators
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Re: olej
Bože to ozaj??? a čo sa dá na toto poradiť???KUA šak dám dole plasty alebo čo aby som videl odkial to tečie !!! a poprípade sa potom poradím že tečie mi to tam a tam ako to mám opraviť!!!!miso napísal:Tečie olej pri nadržke vie niekto poradit

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

Re: olej
chcel som radu a nie poucenie,chcem vediet iba co ma caka viem ,že ked to rozoberiem tak to uvidim ale nie som doma ale inak dikVLADY napísal:Bože to ozaj??? a čo sa dá na toto poradiť???KUA šak dám dole plasty alebo čo aby som videl odkial to tečie !!! a poprípade sa potom poradím že tečie mi to tam a tam ako to mám opraviť!!!!miso napísal:Tečie olej pri nadržke vie niekto poradit![]()
![]()
Jak Ti tu má dakto poaradiť ak to sám nevidí !!!!

- Bobo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
Chlapi, neriešte tu fiktívne poruchy! Zbytočne zapĺňate fórum. Presne ako píše Vlady - daj dole plasty, zisti kde to tečie a potom sa pýtaj čo s tým. :help: Takto je to, ako keby si chcel poradiť: "Niekde mi niečo klepe, ako to mám opraviť?" Veď pokiaľ nie je jasné kde a aká je závada, nemôže ti predsa nikto poradiť, ako to máš spraviť.
KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT
ked to niekto mal tak mi jeho rada sa urcite zide pri oprave viem co ma caka asponBobo napísal:Chlapi, neriešte tu fiktívne poruchy! Zbytočne zapĺňate fórum. Presne ako píše Vlady - daj dole plasty, zisti kde to tečie a potom sa pýtaj čo s tým. :help: Takto je to, ako keby si chcel poradiť: "Niekde mi niečo klepe, ako to mám opraviť?" Veď pokiaľ nie je jasné kde a aká je závada, nemôže ti predsa nikto poradiť, ako to máš spraviť.

mal si pravdu problem bol pod sedadlom na nadrzke je tam nejake cidlo a to bolo uvolnene ja som to vycistil a zasilykonoval s tmol takze som to prilepil zajtra pozriem ako to drzitakze diktomii napísal:mne to robilo to iste....rozober to,daj dole sedlo a ked uvidis nadrzku,tak okamzite pochopis kde je problem...to odkial to tieklo,neviem na co to je,len to tam dotlac a bude....mne to drzi,zatial nic netecie