SURNE LUDKOVIA POTREBUJEM HELP S COC NA GILERA

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
mano

SURNE LUDKOVIA POTREBUJEM HELP S COC NA GILERA

#1 Príspevok od užívateľa mano » Ut Aug 07, 2007 11:45 am

ludia moji potrebujem coc na gilera dna motorka ma "e" na stitku....ma niekto skusenosti so zhananim coc na gileru? moja historia:skusal som to najprv cez coc.sk, cocportal.sk nula bodov, potom cez gilera.sk resp carcare s.r.o, nula bodov...povedali mi ze mi vedia dat len potvrdenie smerniciach ci co za rit...proste ze by som musel ist na velku TK do KE a caluje sa tam asi 1600...a ten paperik s tymi smernicami by stal 3000...co kradnem?! taka je moja situation..kto moze nech pomoze...nech vas sila sprevadza a diky vopred

Užívateľov profilový obrázok
momoo
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa momoo » Ut Aug 07, 2007 1:25 pm

a co si cakal mna stal ten coc papier 3800 a komplet vybavenie spz 13000
podpis som si este nenastavil

mano

#3 Príspevok od užívateľa mano » Ut Aug 07, 2007 1:34 pm

no ja by som dal aj 4000 za coc len nech sa nemusim trepat na tu dementnu kontrolu do KE...

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Aug 07, 2007 1:42 pm

nie je len v ke...je ich na slovensku celkom 5...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

mano

#5 Príspevok od užívateľa mano » Ut Aug 07, 2007 1:54 pm

nj..tak zeby som siel do BA? ked ja som z MI..hehe..

momoo
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa momoo » Ut Aug 07, 2007 1:57 pm

a naco ti je coc ked spz zrejme nechces?? a netvrdil si ze "nekradnem" a odrazu by si dal aj 4000 tak co vlastne chces

mano

#7 Príspevok od užívateľa mano » Ut Aug 07, 2007 2:06 pm

clovecku zlaty o co ti ide?nemas do koho vrtat ci co? si to spocitaj...3000+1600+cesta>4000+140 ci nie? a nemusim sa nikam trepat..pochopene? a odkial si vydoloval ze nechcem znacky? no ved kvoli EC zhanam ten certifikat...ci fakt si myslis ze som debil ze si chcem zaramovat papierik do garaze ze mam coc...spamataj sa kamarat

momoo
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa momoo » Ut Aug 07, 2007 2:09 pm

tak si este poriadne precitaj vo volnej diskusii temu s nazvom COC alebo tak nejak .. je to hned na zaciatku a nezakladaj nove temy :evil:

mano

#9 Príspevok od užívateľa mano » Ut Aug 07, 2007 2:14 pm

pocuj trubka...daj pokoj...v tych diskusiach je dokopy hovno...cest vynimkam..kazdy tu hovori inac...ja potrebujem niekoho kto bol v mojej situacii..tak sa ukludni a btw mozem si tu zalozit aj 1000000 tem..so shut up..

mano

#10 Príspevok od užívateľa mano » Ut Aug 07, 2007 2:16 pm

a este nieco trubka, nadpis je ze hladam niekoho kto mi pomoze a nie nejakeho mudrlanta co sa tu bude vytahovat ze za prihlasenie dal 10 ci 15 tisic..takze ak mi vies poradit tak prosimta rad ale ak chces len pindat tak tak si vytvor temu pindanie

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#11 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Aug 07, 2007 2:20 pm

napis do fabriky do italy...skratka ked nezozenies coc tak sa zmier s stk par km od domu...ked pises ze nekradnes a on ti napise co je realne cena za papiere tak co je na tom j.....ja mam tiez e na stitku a bolo mi to prd platne pretoze tiez coc nula bodov a celkove naklady by ma stali viac ako kupit rovnake rovno s tp...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............

mano

#12 Príspevok od užívateľa mano » Ut Aug 07, 2007 2:28 pm

pisal som povodnemu predajcovi v rakusku, tak on mi teraz napisal ze sa mam obratit na generalneho importera co je firma faber tak som im tam napisal a uvidim ze co bude...no jesne ked nebude coc tak pojdem do KE...ale lepsie by to bolo s coc..srry ale chlapik ma trochu vytocil..uplne odveci tu kladol...jak keb so bol idiot ..ah fuck off...ja ju prihlasim aj keb som mal coc zobrat satanovi spod zadku!drzte palce/

btw ty chodis bez papierov alebo ako si to riesil bez coc?diky

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#13 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Aug 07, 2007 2:34 pm

nechodim bez papierov...mam to ako zavodak :lol: bez papierov uz nekupim...nemam na take daco nervy a peniaze...a nic od veci ti nenapisal...len si to mozno nepochopil...

marko358
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
Skúter: neuvedený

#14 Príspevok od užívateľa marko358 » Ut Aug 07, 2007 2:49 pm

mano napísal:a este nieco trubka, nadpis je ze hladam niekoho kto mi pomoze a nie nejakeho mudrlanta co sa tu bude vytahovat ze za prihlasenie dal 10 ci 15 tisic..takze ak mi vies poradit tak prosimta rad ale ak chces len pindat tak tak si vytvor temu pindanie
po prve zhrn si prispevky do jedneho a tym si uboho nahanas prispevky a neviem co do neho navazas mas tu 13 prispevkou a robis sa ze si riadny king a co si si take myslel ze kolko bude stat to prihlasenie horny strop je 15 tisic a to je realna suma a nikto sa tu nevytahuje a to ze mozes zalozit kolko chces tem to si iba myslis tvojho usera sa da lahko zablokovat. A ked sa ti tu nelubia prispevky tak mozes ist prec nikto ta tu nedrzi nasilu
a ak sa nemilim aj tak musis ist na vstupnu technicku ak to tak neni tak ma niekto opravte

momoo
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#15 Príspevok od užívateľa momoo » Ut Aug 07, 2007 3:06 pm

veru veru musii ist na vstupnu aj ja sombol v NR a mam to 35km od domu a nebol somtam so scootrom jeden krat ale rovno dvakrat .... a nemozes ist po vlastnych

marko358
st. skútrista
st. skútrista

#16 Príspevok od užívateľa marko358 » Ut Aug 07, 2007 3:07 pm

momoo napísal:veru veru musii ist na vstupnu aj ja sombol v NR a mam to 35km od domu a nebol somtam so scootrom jeden krat ale rovno dvakrat .... a nemozes ist po vlastnych
tak vlastne comu sa chce vyhnut??

mano

#17 Príspevok od užívateľa mano » Ut Aug 07, 2007 9:29 pm

huh...no poprve...neviem co tu ides merat poctom prispevkov...vysvetli pls, podruhe chcem sa vyhnut tej velkej TK a zaroven usetrit trochu peniazkov, potretie momo sorry, nechcel som ta urazit...tot vsjo

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#18 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ut Aug 07, 2007 9:45 pm

pozn. a mne daju COC ak mam rv 1994? :D ...mozno ze si pockam este rok a prihlasim jak v cechach za 2000czk :D

mano

#19 Príspevok od užívateľa mano » Ut Aug 07, 2007 9:52 pm

hehe na 94 coc...fuha...asi ee

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#20 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ut Aug 07, 2007 9:58 pm

na slovensku je vsetko mozneeeeeee :D

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#21 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Aug 07, 2007 10:51 pm

dnes na ta3 vraveli ze do konca roka maju zjednodusit prihlasovanie lebo eu nas chce pokutovat za branenie volneho pohybu tovaru :)

mano

#22 Príspevok od užívateľa mano » St Aug 08, 2007 8:35 am

jupi!...do nich unia!heh...sak to je nenormalne taka buzeracia..a s tou kontrolou originality to ako bude?

mano

#23 Príspevok od užívateľa mano » St Aug 08, 2007 8:55 am

Slovensko podľa Európskej komisie obmedzuje voľný pohyb tovaru, najmä ojazdených áut, v rámci EÚ. Naše pravidlá totiž vyžadujú, aby sa ojazdené autá po dovoze na Slovensko opäť evidovali a kontrolovali po technickej stránke. Tento postup sa Európskej komisii nepozdáva. Slovensku preto stanovila termín dokedy musí tieto prekážky odstrániť.

EK vyzvala Slovensko, aby do 29. augusta prijalo nápravné opatrenia. Inak môže vec skončiť na európskom súde.
Už v súčasnosti je pritom jasné, že tento termín nesplníme. Poslanci majú až do septembra voľno a je nepravdepodobné, že by sa kvôli zmene jedného paragrafu v zákone dokázali zísť v potrebnom počte ešte v auguste. Ministerstvo dopravy zatiaľ návrh na potrebné zmeny v tomto smere parlamentu vôbec nepredložilo.

.....balzam na dusu...btw. pisali mi z rakuskej gilery ze mi poslu coc...uz objednali v taliansku, lenze problem je ze tam sa teraz niekedy zacinaju dovolenky. tak ked to stihnu tak ok. a ked nie tak az v sept. a perlicka:bude to zadara!!!!

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#24 Príspevok od užívateľa alcatelko » St Aug 08, 2007 11:30 am

zadara uplne nie...potrebujes potom sudny preklad :)

marko358
st. skútrista
st. skútrista

#25 Príspevok od užívateľa marko358 » St Aug 08, 2007 3:32 pm

mano napísal:huh...no poprve...neviem co tu ides merat poctom prispevkov...vysvetli pls, podruhe chcem sa vyhnut tej velkej TK a zaroven usetrit trochu peniazkov, potretie momo sorry, nechcel som ta urazit...tot vsjo
tak otazka aky je cenovy rozdiel medzi vstupnou a velkou TK to fakt neviem
a fakt sa mi nelubi ze upny novacik zacne ripat do skalneho clena=mommo (a to ze si novacik som pochopil poctom tvojich prispevkov) . a v to dufam ze sa to zjednoduchsi lebo aj kamarad chce prihlasit doveze a potom mozeme spolu kludne chodit na zrazi ked to prihlasi

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"