Speedfight / Speedfight 2
Moderátor: Moderators
- konti
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Speedfight / Speedfight 2
čaute! Chcel by som sa zainteresovaných opýtať, aký je rozdiel medzi týmito dvomi scootmi... Aké sú rozdiely napr. motoricky, výzorovo, funkčne atď. Privítal by som názor niekoho, kto má skúsenosť s oboma, prípadne nejaké fotky by potešili tiež... Díky
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Speedfight / Speedfight 2
kukni si paramete u predajcu a porovnaj velkost rozmery motor atd a budes znat..pochybiujem ze tu je dakto co mal obochk_o_nti napísal:čaute! Chcel by som sa zainteresovaných opýtať, aký je rozdiel medzi týmito dvomi scootmi... Aké sú rozdiely napr. motoricky, výzorovo, funkčne atď. Privítal by som názor niekoho, kto má skúsenosť s oboma, prípadne nejaké fotky by potešili tiež... Díky
podpis som si este nenastavil
- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Kontaktovať užívateľa:
hade to si mýliš s JETFORCE... speedfight 2 má kyvnú vydlu, je AC/LC (LC majú vzadu kotúč), speed1 môže byť aj LC, má iné predné svetlá (len jednu žiarovku a bez šošovky) iné zadné svetlo... to sú asi tie podstatné rozdielydr.snake napísal:jednoznacne speed2 s deltaboxom klasickou vidlom a LC motoroms SPZ a dobry rocnik...cca 50litrov....a mozno viacej...cize o nicom
rozdiely su aj v palubovke, speed1 do 100km/h speed2 do 80km/h
jednotka ma oranzove smerovky
dvojka ma na bovden zamok zadneho kufra(jednotka na tiahlo)
AC su vzadu bubnove
a dvojky maju vsetky take divne farebne kombinacie ako X-race,ta oranzovo modra,WRC repliky (jak keby to bolo auto
) jedina takato edicia sa mi pacila X-fight (uz v serii ma DH od doplera, mini DIGI palubovku od KOSO.........)
jednotka ma oranzove smerovky
dvojka ma na bovden zamok zadneho kufra(jednotka na tiahlo)
AC su vzadu bubnove
a dvojky maju vsetky take divne farebne kombinacie ako X-race,ta oranzovo modra,WRC repliky (jak keby to bolo auto

- konti
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
no tak nech si to zhrniem 

speedfight 2 má kyvnú vidlu, je AC/LC (LC majú vzadu kotúč), speed1 môže byť aj LC, má iné predné svetlá (len jednu žiarovku a bez šošovky)
- to ozaj všetky 2-ky sú iba a jedine v takých farbách??? jednofarebná môže byť len speedfight 1???rozdiely sú aj v palubovke, speed1 do 100km/h speed2 do 80km/h
jednotka ma oranžové smerovky
dvojka ma na bowden zámok zadného kufra(jednotka na tiahlo)
AC su vzadu bubnové
a dvojky majú všetky také divne farebne kombinácie ako X-race,ta oranžovo modra,WRC repliky
- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Kontaktovať užívateľa:
kukni tu..momentálne čo sa predáva http://www.mototraderacing.sk/peugeot-m ... dukty.html
jazdené sú aj iné farebné kombinácie
jazdené sú aj iné farebné kombinácie