mimozemstania naozaj existuju!!!!
Moderátor: Moderators
mimozemstania naozaj existuju!!!!
najprv som tomu nechcel verit ako maly, ale po tychto dvokazoch som nenavratne presvedceny!!!

nezvratny dvokaz cislo dva!!!

a kopa dalsich nezvratnych dvokazow na

a kopa dalsich nezvratnych dvokazow na
Kód: Vybrať všetko
http://www.vesmirnilide.cz/
astar sheran
pozeram GT ze mame podobne hobby
ja totizto uz dlhu dobu sledujem toho typa co tomu celemu "svetelnemu" veli:D je to cech a byval dokonca aj tu priamo v MARTINE!!! cisty uchyl
inak na STV bola diskusna relacia PRE a PROTI a tam bol aj tento magor a normalne zacal vytahovat na zdravych ludi, ze.. toto je Astar sheran a taketo kkt.. mozno to maju niekde v STVcke v archive.. vrelo odporucam !!! 
pozor na CIPOVU TOTALITU!!!

Re: astar sheran
jj to pre a proti som videl, strasne som sa na tom sulal, ze mate nejake dvokazy, a on ze hej, ma ich podobiane a ked vitiahol tu malbu a zacal :gt1: no konecmao napísal:pozeram GT ze mame podobne hobbyja totizto uz dlhu dobu sledujem toho typa co tomu celemu "svetelnemu" veli:D je to cech a byval dokonca aj tu priamo v MARTINE!!! cisty uchyl
inak na STV bola diskusna relacia PRE a PROTI a tam bol aj tento magor a normalne zacal vytahovat na zdravych ludi, ze.. toto je Astar sheran a taketo kkt.. mozno to maju niekde v STVcke v archive.. vrelo odporucam !!!

- respectman
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 14, 2006 3:09 pm
- Skúter: Kymco CV3
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
jasne,, akurat mi vravela moja mama vcera ze sa tam chodi modlit ci co k tym ufonom na madókys:D boze to je kk ten ich intergalakticky veduci..jeffo napísal:to je celosvetova organizacia...nedavno bolo pisane o tom ich velitelovi chipoveho druzstva v plus7dni a ako mal sm problem zastavit svoj smiech...lebo vraj prave v martine nad medokysom je najvacsi vyskyt UFO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inak ten madokys zacina byt dako prezentovany aj medzi skuutristami tak pozor, vid pozadie za tymto neosom - http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopic.php?t=2661 a skoda ze iba marticania vedia o com tocim

- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
no ale chudák chlapec ten ich veliteľ ten za mladi musel veľa fetovať lieov brať a do toho ešte aj alkohol miešať
...a ešte mu možno raz začas dali rodičia lopatou po hlave ..lebo inak si to neviem vysvetliť ako môže byť niekto taký tupec
... hade nepredávaš mu náhodou tú trávu ?

podpis som si este nenastavil
- jeffo
- skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 07, 2006 9:47 pm
- Skúter: Honda PCX 150
ved posudte sami co vsetko trepu:
www.vesmirni-lide.cz www.vesmirnilide.cz www.andele-svetla.cz www.andelesvetla.cz www.universe-people.cz www.universe-people.com
www.cosmic-people.com www.angels-light.org

www.vesmirni-lide.cz www.vesmirnilide.cz www.andele-svetla.cz www.andelesvetla.cz www.universe-people.cz www.universe-people.com
www.cosmic-people.com www.angels-light.org