YUKI 50 new speedy
Moderátor: Moderators
-
kekso
YUKI 50 new speedy
chcel by som si ho podswietit ......mam ho 4 dni a mam 250 km
....chcem tam dat neon aa tak postupne
wiete ako hehe ........ale potrebowal by som poradit kde ho tam dat?????
-
kekso
tu je ten spodok newiem ci som to dobre pofotil ale tak newedel som ako to mam pofotit http://picasaweb.google.com/kekso2/SpodokSkutra
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Tak OK ja Ti poradím kup si neony lahni pod scooter a primeriavaj kde sa dajú umiestniť aby sa tam rozmerovo zmestili a boli aj nejako trocha chránená pred nejakými kamienkami alebo aby si ich neurval o obrubník alebo tak pod. ja mám jeden nad zadným kolesom a druhý nad predným...a keď ma zastavia zelení tak budem tvrdiť že to mám montážne osvetlenie podvozku pre prípad poruchy tak jak na rušnoch býva a že to mám deformáciu z povolania .... a len som to zabudol vypnúť.....
A neskús napísať kde si to máš kúpiť taký NEON alebo ako sa to zapája lebo sa to tu už X krát preberalo!!! 
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
-
kekso
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
A nebolo by lepšie nájsť dakoho v mieste Tvoho bydliska kto sa vyzná do elektriky ??? šak ani poriadne nenapíšeš čo a ako si zapojil a teraz BABO RAĎ!!!!prečo ti to nefachá.... ak si to pripol na predné svetlo tak asi si odpálil inventor pretože do neho ide striedavý prúd ....
Keby si nebol hnilý si to tu všetko najprv naštudovať čo je tu popísané o neonoch tak by si vedel aspoň trocha čo a ako ....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!