Moderátor: Moderators
jo znám a vyděl jsem to trošku to ale přehnali to platilo jen pokud si alespon trochu pomáhal šlapánim ale něco do sebe to mělo a s dnešními koly by to zase bylo lepšíalcatelko napísal:v urob si sam casaku z nejakeho 80teho je navod na vyrobu elekrickeho bicykla...na dve 6v baterky z motorky...dojazd cca 40km rychlost 25km/hz dnesnymi baterkami by to uz bolo o inom...
popravdě řečeno neexistuje 50 tka skutr co svoji maximálku dosáhne v tak krátkém čase jak elektrickejrspeed napísal:...inak vedel som ze el.motor ma slusnu trakciu ale od tohto som to necakal,ono to fakt uz od spodku ide sialene...a v tej buzirke su myslim dva tenke kabliky a pod sedadlom 4 baterie,vyzeraju ako klasika motorkove...
ten skuter ma sused,obchoduje z cinou,donasa z ciny galanteriu a do kontajnera stale nieco prihodi...inak povedal ze nech mu dam vzorku hocicoho,v dalsej zasielke mi donesie celu okopirovanu seriu....proste cina
Takže to kľudne môže byť 48V motor a preto nemusia byť hrubé káble.rspeed napísal:..a v tej buzirke su myslim dva tenke kabliky a pod sedadlom 4 baterie,vyzeraju ako klasika motorkove...
a už jsi vyděl někdy takové to pletené nebo podobné přemostění kostry a těch 100 A asi jo ale jen okamžik a navíc skoč se podívat do kteréhokoliv auta altík 40 A a kablik jakejjean napísal:Bacil, aj pri 48V ide do toho motora cez 20A, cez hentakú cvernu, to robí straty jak hovado. 350W motor si pri pohýňaní kľudne zapýta cez 100A. Predpokladám, že tomto je aspoň 500W, ak nie 750. Tých 10mm2 je také najmenšie minimum. Pokiaľ by ten nárast prúdu vydržala regulačná elektronika, to by sa muselo skontrolovať. A je nepravdepodobné, že by motor bral - cez kostru, lebo je tam uchytený kyvne a to by robilo bordel v tom kĺbe.