Jako je to s prepisom
Moderátor: Moderators
- Domco
- motorkár
- Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
- Skúter: Piaggio X8
Jako je to s prepisom
cawko musim prepisat zo znaciek GA na NR ,budem musiet ist aj na nejaku obhliadku Gilera runner 50 alebo sa to vybavi len u policajtov foromov kolkov a papierov ,a este kolko taka sranda ze prepis stoji???........ak tu take bolo tak sa ospravedlnujem ..pardon
Gilera runner => Piaggio X8
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Jako je to s prepisom
www.minv.sk tam to mas prepis medzi okresmiDomco napísal:cawko musim prepisat zo znaciek GA na NR ,budem musiet ist aj na nejaku obhliadku Gilera runner 50 alebo sa to vybavi len u policajtov foromov kolkov a papierov ,a este kolko taka sranda ze prepis stoji???........ak tu take bolo tak sa ospravedlnujem ..pardon
vypapieruje sa to iba u policajtov
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Jako je to s prepisom
chod do brezaku v NR, k policajtom, vypises ziadost, prepises udaje z technicaku do ziadost /udaje o skutry, su tam kolonky/ potom pojdes na obhliadku, ta sa robi na parkovisku pri rieke, ako je futbalovy stadion, je to cesta k parku, tam ti da do tej ziadosti policajt peciatku a podpis a potom sa postavis do rady v brezaku, tusim 1 alebo 2 poschodie, priprav si tusim 1500 Sk - cena kolkov, dam im das ziadost, vypisanu a potvrdenu, kupnu zmluvu, z tej maj aj fotokopiu a rovno im tam das aj EČ GA a oni ti daju znacku NR a to je vsetko, to mas na pol dna, stvrtok maju nestrankovy denDomco napísal:cawko musim prepisat zo znaciek GA na NR ,budem musiet ist aj na nejaku obhliadku Gilera runner 50 alebo sa to vybavi len u policajtov foromov kolkov a papierov ,a este kolko taka sranda ze prepis stoji???........ak tu take bolo tak sa ospravedlnujem ..pardon
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
iba pozre vyrobne cislo na skute, na obhliadke sa caka dlhsie, lebo nie vzdy je tam policajt, ale samotna obhliadka na aute trva cca 30 sekundDomco napísal:diky moc takze na to obhliadku treba ist ,co tam budu pozerat nebudu mat blbe poznamky ze mam tuningovy vyfuk a podobne......a toto viem kde to je byvam kusok odtial na zobori .....dakujem
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
STK kazde 2 roky, ale prva 4 roky od datumu prvej evidencie, a poistka musi byt, ja som poistil cez telefon v Allianz, na 150tku 1400 rocne, vybavene cez telefon, tam mi dali cislo uctu, kde som zaplatil a vsetko mi prislo postou, ked sa pri prepise preukazes papierom z banky, tak ti ju prepisu cislo do allianz je 0800 122 222, tam mne dali najlepsiu sumu, ak je niekto z rodiny s kym byvas, tam poisteny, alebo auto, majetok, tak daju zlavu.Domco napísal:aaaaaaaaaaaaaaaaaa slak ma trafiii cize najskor poistku potom stk a az potom prepis?
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
keby som bol cez tyzden v NR, tak ti vybavim prepis za 5 minut, ale byvam tam len cez vikend, bohuzial, musis si to tam odstatDomco napísal:takze nemusim ist teraz este na stk az v maji 08 ,to je cas a tu poistku pojdem do alianzu to som zistoval otec tam ma auto tak budem mat poistku okolo 650sk co je pohodicka ...vdaka
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ak mas kategoriu L1E - t j do 50 ccm a do 45 km/h tak na STK kazde 4 roky iba. poistka na skutra je tak okolo 1000 SKKDomco napísal:takze nemusim ist teraz este na stk az v maji 08 ,to je cas a tu poistku pojdem do alianzu to som zistoval otec tam ma auto tak budem mat poistku okolo 650sk co je pohodicka ...vdaka