Mno kupil som scootra tesnepred prazkami a mal som k tomu zlmuvu zo zahranicia ( kupnu ) a technicak a akoze COC pricom tam bolo napisane Confirmity of Data ( cod??? ) mno pytal som sa aj sice po znamosti na okresnou urade ( v PN ) a howorili ze potrebujem COC a ja ze ale toto je potom co? bolo tam aj moje cislo ramu a nejake tie udaje, jedna stranka to je a dole len peciatka yamaha a hore 50vyrocie a tak ... bla bla bla... ja som to kupoval z dubnice n ....a ten chlapik mi howoril ze sa to da prihlasit a tak , tak som mu veril , a nakoniec sa aj dobre vyvinuli ostatne veci co k tomu potrebujem ale to je jedno...

Potrebujem zohnat kupnu zmluvu medzi tym chlapikom co som to ja kupoval a medzi tym komu to predaval nemec, ( zo zahranicia mam do Rimavskej to predal ) ale ja mam kupnu z Dubnice , to ale bud zozenem od nich alebo vyriesim po doma

ale problem je to COC , zevraj mam zavolat do yamahy ( co nefiom kde co a ako ? ) ale ze mozno keby im poslem prefoteny technicak tak ze mi to poslu alebo ci to co mam tak ci je to overene a ci to je COC alebo ako... co by bolo asi najlepsie, alebo tu je ece jedna moznost, a to COC kupit na nete npr. coc.sk asi ?

zevraj su od 1500,- tak dajme tych 2000 az 2.500 ,- ale zase su tu reci ze od noweho roku sa to zrusi , NEVIETE PORADIT CO S TYMMMM??????????????????????????

PLS