Potrebujem COC!!!
Moderátor: Moderators
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
Potrebujem COC!!!
Mno kupil som scootra tesne pred prazkami a mal som k tomu zlmuvu zo zahranicia ( kupnu ) a technicak a akoze COC pricom tam bolo napisane Confirmity of Data ( cod??? ) mno pytal som sa aj sice po znamosti na okresnou urade ( v PN ) a howorili ze potrebujem COC a ja ze ale toto je potom co? bolo tam aj moje cislo ramu a nejake tie udaje, jedna stranka to je a dole len peciatka yamaha a hore 50vyrocie a tak ... bla bla bla... ja som to kupoval z dubnice n ....a ten chlapik mi howoril ze sa to da prihlasit a tak , tak som mu veril , a nakoniec sa aj dobre vyvinuli ostatne veci co k tomu potrebujem ale to je jedno... Wink Potrebujem zohnat kupnu zmluvu medzi tym chlapikom co som to ja kupoval a medzi tym komu to predaval nemec, ( zo zahranicia mam do Rimavskej to predal ) ale ja mam kupnu z Dubnice , to ale bud zozenem od nich alebo vyriesim po doma Very Happy Very Happy ale problem je to COC , zevraj mam zavolat do yamahy ( co nefiom kde co a ako ? ) ale ze mozno keby im poslem prefoteny technicak tak ze mi to poslu alebo ci to co mam tak ci je to overene a ci to je COC alebo ako... co by bolo asi najlepsie, alebo tu je ece jedna moznost, a to COC kupit na nete npr. coc.sk asi ? Wink zevraj su od 1500,- tak dajme tych 2000 az 2.500 ,- ale zase su tu reci ze od noweho roku sa to zrusi , NEVIETE PORADIT CO S TYMMMM?????????????????????????? Sad PLS
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Potrebujem COC!!!
s tejto tvojej lamanej reci som usudil ze asi narazas na mna bo ja som to tu vysvetloval ako som ja pochodil v yamahe s COC tak si kukni tuto temu a je tam moj asi 2riadkovy prispevok a nieze "nevem co a a ako"186kAr32 napísal:problem je to COC , zevraj mam zavolat do yamahy ( co nefiom kde co a ako ? ) ale ze mozno keby im poslem prefoteny technicak tak ze mi to poslu alebo ci to co mam tak ci je to overene a ci to je COC alebo ako... co by bolo asi najlepsie
http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopic.php?t=1296
podpis som si este nenastavil
- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
STK mam za 5 kileciek max. za litrik ,- nebyvam v blave ale na dedine pri PN
tak tocho tam
a recyklacny na takuto malu motorku nemusis platit, tak to maju napisane na stranke,... 1000kolok na vybavenie na Okr. Urade a tod par drobnosti , ja som vedel ale ze do toho budem MUSET ece dat , lebo ma stal 19000,- a to akoze kamarata 45000,- sice mal papiere a vytuneneho ako ja ale to je 26000,- ece naviac 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
pocuvajte setci JA MAM KUPNU Z NEMECKA ORIGINAL PRAVU takze s tym neni treba nic, ale ja mam kupnu aj od toho chlapika z Dubnice ale medzi tym co to kupoval z nemecka a tym z dubnice si napisem aj doma tak som to myslel, bo oni MUSIA MAT, POTREBUJU , PYTAJU TO , ze tam musi MUSI byt zachovana postupnost , aby napr. zistili ze to nebolo kradnute a tak ... viete moji mudrlanti Very Happy ja sa pytam na to COC , s tou zmluvou asi to tak spravim ze to napisem aj na kolene doma to len aby videli ze to mam o nic ine nejde, a to COC nefim teda ako to bude ci MAM ?? pockat??? alebo si mam ece tento rok KUPIT?????? alebo z tej yamahy zohnat??

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
tak tu svoju kupnu z nemecka si daj do zadneho vrecka na riflach. hlavne ze my seci mame papire a ty nam to tu vysvetlis jak si objavil ameriku. gratulujem :pottytrain1:186kAr32 napísal:pocuvajte setci JA MAM KUPNU Z NEMECKA ORIGINAL PRAVU takze s tym neni treba nic, ale ja mam kupnu aj od toho chlapika z Dubnice ale medzi tym co to kupoval z nemecka a tym z dubnice si napisem aj doma tak som to myslel, bo oni MUSIA MAT, POTREBUJU , PYTAJU TO , ze tam musi MUSI byt zachovana postupnost , aby napr. zistili ze to nebolo kradnute a tak ... viete moji mudrlanti Very Happy ja sa pytam na to COC , s tou zmluvou asi to tak spravim ze to napisem aj na kolene doma to len aby videli ze to mam o nic ine nejde, a to COC nefim teda ako to bude ci MAM ?? pockat??? alebo si mam ece tento rok KUPIT?????? alebo z tej yamahy zohnat??
- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Theruck necem sa s tebou hadat ale > spytaj sa na obvodnom urade ci kde to budes prihlasovat co k tomu este potrebujes. myslim ako obsahovo oproti tomu tvojmu COD << ja to mam uz davno zistene neni som az taky debil
, ja som nic nepowedal tak tu hned nevyskakuj , klud ... ja som powedal len ze sa pytam na coc , skusenosti ako by ste to spravili vy a podobne ...

- momoo
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
tak to mate potom pekne pri*ebany OU ked musis mat vsetky kupne zmluvy mne stacila od toho slovaka od ktoreho som kupil ... je to podla mna blbost ze musis mat KZ od vsetkych predajcov ... keby malo scooter 50 ludi predomnou tak to si mozu na OU rovno zalozit jeden fascikel na kupne zmluvy ... podla mna ti staci len kupna od toho z dubnice a COC si bud kupis v yamahe alebo nekupis, pockas a kupis az na novy rok na www.coc.sk ti ho nezozenu ... ja som tam tiez skusal ... a hade za to COC z yamahy netreba preklady bo je to v slovenskom jazyku 

- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
hej? ja som myslel ze kopiu COC lebo len ta sa dava dalsi krat lebo original dava vyrobca s vozidlom..a vydava to vyrobca a ten neni slovak ne?...alebo to moze vydat generalny importer? neviem no ale viem ze na 99perc su v cudzich jazykoch nie slovancinemomoo napísal:tak to mate potom pekne pri*ebany OU ked musis mat vsetky kupne zmluvy mne stacila od toho slovaka od ktoreho som kupil ... je to podla mna blbost ze musis mat KZ od vsetkych predajcov ... keby malo scooter 50 ludi predomnou tak to si mozu na OU rovno zalozit jeden fascikel na kupne zmluvy ... podla mna ti staci len kupna od toho z dubnice a COC si bud kupis v yamahe alebo nekupis, pockas a kupis az na novy rok na www.coc.sk ti ho nezozenu ... ja som tam tiez skusal ... a hade za to COC z yamahy netreba preklady bo je to v slovenskom jazyku
- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
toto je moje COC ?? ) ( COD
) mno je to take abo co? oni powedali ze potrebujem COC ale ze co je toto nepowedali , *ebovia su tam uplni , akoze oni sami nevedia co treba, ax ... no comment

- momoo
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
hade vobec nemusi .. ja som mal origo a bolo bez ochrannych prvkov ..
to co je nad ciarou som mal na moojom COC na jednej strane a to co je pod ciarou .. ani nie tolko udajov som mal zas na dalsej strane .. podla mna povedali ze to nieje coc preto lebo to nieje v nasom jazyku
to co je nad ciarou som mal na moojom COC na jednej strane a to co je pod ciarou .. ani nie tolko udajov som mal zas na dalsej strane .. podla mna povedali ze to nieje coc preto lebo to nieje v nasom jazyku
- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
sak si daj do googlu ze coc alebo celu vylozenu skratku certif.......bla .. mno a tam su tiez len take a niektore su len take ... lenze ked to bolo z nemecka tak to v nasom jazyku asi nebude, to by sa dal dat preklad na to
ale ti magori ani nevedia co to je, powedli ze potrebujem coc. a co ked je coc take iste ( ak howori ako momoo ) ze to by bolo mozno zbytocne ... to su taky *ebnuti ludia tam, aj ked tam mam znamu ale ona to len tak okolo vybavovala bo je sekretarka u riaditela ale nema taketo veci na starosti ale aj tak , je to tam jak u *ebnutych na dvore ty kks. ax
... sami nevedia co to je , nech skontaktuju yamahu a optaju sa , keby to ja zistim a pofim , povie ze mno dobre , a zavola tam aj ona ( ako to pozname ) ze ci to je tak ,ale nemoze tam zavolat a optat , popripade odfaxovat ci to je ono, teraz to mozno vyzera inak ale sak to je z roku 2000 tak co tu spekuluju ...

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ale zas bude treba kontrolu originality pri predaji inak to neprihlásiš...a to je ešte väčšia pakáreň a za viac bubákov..šak čo ??? šofér vodič dojná krava pre štát....
Ale možno to bude plaťiť len na autá 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.