a ak tu tato tema bola tak sa ospravedlnujem a mozte ju zmazat
motoristicke zaciatky
Moderátor: Moderators
- lukass
- st. trojkolkár

- Dátum registrácie: Po Okt 15, 2007 10:27 am
- Skúter: neuvedený
motoristicke zaciatky
tu sa mozte pochvalit s akou motorkou ste zacinali
-
iwinko1
ehm no ja som zacinal na babete, troska, pak mal bratranec malu stelu ci jako sa to vola, no dlho nic nebolo a nakoniec pred dvoma rokmi som si pozical na dovolenke v taliansku skutra, nejaku 125ku, behali sme kade tade a 5 minut pred vratenim som sa tak zrubal ze ruka game over koleno na srajdy a bolo, a tedka ma chytili zas skutriky, kupil som aprilku SRku, nejake te penaze som do nej dal nech je podla mojich predstav a uzival som si cele leto
a ted menim valec takze som odstaveny, ale tesim sa ked to zmontujem a do vianoc este bude vela krasnych slnecnych dni
jop
- lukass
- st. trojkolkár

- Dátum registrácie: Po Okt 15, 2007 10:27 am
ja som zacinal na mustangu ale to bol total šrot maximalne isiel tak 30km/h vozil som sa na nom asi 2 tyzdne a potom uz vobec nesiel tak som ho dal dedovi na suciastky, potom som dostal stelu spravili sme tam komplet GO motora a teraz pekne fici ale 1,5 Kw je dost malo a maximalka 45km/h a 50km/h ked fuka vietor 
-
dano
- Speedfight
- cyklista

- Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 10:10 pm
- Kontaktovať užívateľa:
- FoXiK
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
ja som zacinal na babete , pionieri , simsone, jawke 175 , Manet Tatran 125 prerobenej na crossku z gilery arizony ,jawke normalnej 175. aj 250
mno potom to bolo aj vozenie na kamaratovej KTM EXC450 a terajsej Yamke YZ250F ( 2006 ) a mojej zuzke ktoru mam teraz, cel by som toho maneta porobit, mno je to uz veteran , malo co dotoho zohnat, nejde tam dvojka ale je tak setko v motore nove setko aj spojka kolieska mno mozno to je v pake
, mozno ked bude cas a ked nie tak az na stare kolena to spravime
, ma to inak elektricky starter , ventilator na chladenie poistky a take setko,
bol to jeden s prvych Skutrov
tak sa na to dobre kuknite
je to borec , ma to setko origo farbu , 8000 km najazdene , original gumy a su stale ako nove, iba sa fukli a islo sa, svetala smerovky setko stale islo
, isiel vzdy ako novy, po 15 rokoch sme tam s kamaratom naliali benzin, utreli od prachu zo sopy, a po 3 mestroch nam nastartoval a vozili sme sa do vyprazdnenia nadrze
( kamarat ma taky len 100ccm )
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- FoXiK
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
ja som zacinal na babete , pionieri , simsone, jawke 175 , Manet Tatran 125 prerobenej na crossku z gilery arizony ,jawke normalnej 175. aj 250
mno potom to bolo aj vozenie na kamaratovej KTM EXC450 a terajsej Yamke YZ250F ( 2006 ) a mojej zuzke ktoru mam teraz, cel by som toho maneta porobit, mno je to uz veteran , malo co dotoho zohnat, nejde tam dvojka ale je tak setko v motore nove setko aj spojka kolieska mno mozno to je v pake
, mozno ked bude cas a ked nie tak az na stare kolena to spravime
, ma to inak elektricky starter , ventilator na chladenie poistky a take setko,
bol to jeden s prvych Skutrov
tak sa na to dobre kuknite
je to borec , ma to setko origo farbu , 8000 km najazdene , original gumy a su stale ako nove, iba sa fukli a islo sa, svetala smerovky setko stale islo
, isiel vzdy ako novy, po 15 rokoch sme tam s kamaratom naliali benzin, utreli od prachu zo sopy, a po 3 mestroch nam nastartoval a vozili sme sa do vyprazdnenia nadrze
( kamarat ma taky len 100ccm ) 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ja som zacinal na puchojovi aj ked sme mali dlho doma babettu ale na tej som sam nikdy nesiel 
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- theruck
- Site Admin

- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ja asi v 13tich na pionieri. bal som sa jak svina ze mi tatko na to dojde. potom som mal 11 rokov total utlm a potom som sa rozhodol ze si kupim skutra len tak pre srandu. tak som kupil Mr.Z@ck-a. za rok na to sv650s lebo som vlastne vzdycky chcel motorku len som sa toho bal a skuter mi otvoril mysel 
- kukolarik
- moderátor

- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
všetci mate odjazdene jak svina...
Ja som pripad asi sam o sebe. Ako male decko som nikdy po motorke netuzil, ani teraz hadam nie...Vozil som sa na Babete do školy, kupil som si stareho Pioniera, len pre zabavu, troska som sa naucil radit, nejaky cas som sa vozil na MZ150... ale vzdy to bolo len ako doprava, nikdy som nic netunoval, nestriekal, neopravoval, nikdy mi na moto viac nezalezalo, asi tak ako teraz na mobile...
Aj skuter ked som mal v Grecku dva roky, tak ssom poriadne ani nevedel čo mam. Venovať som sa tomu začal až s PSkom, ale aj to je podmienka, ze 90% využitia ma ako dopravny prostriedok po BA, nemienim do neho vraziť ani korunu navyše na veci, ktore nie su nevyhnutne...
osobne sa nepovažujem za mtorkara - aj keď za tuto sezonu mam asi najviac km nabehane spomedzi vas...
Ja som pripad asi sam o sebe. Ako male decko som nikdy po motorke netuzil, ani teraz hadam nie...Vozil som sa na Babete do školy, kupil som si stareho Pioniera, len pre zabavu, troska som sa naucil radit, nejaky cas som sa vozil na MZ150... ale vzdy to bolo len ako doprava, nikdy som nic netunoval, nestriekal, neopravoval, nikdy mi na moto viac nezalezalo, asi tak ako teraz na mobile...
Aj skuter ked som mal v Grecku dva roky, tak ssom poriadne ani nevedel čo mam. Venovať som sa tomu začal až s PSkom, ale aj to je podmienka, ze 90% využitia ma ako dopravny prostriedok po BA, nemienim do neho vraziť ani korunu navyše na veci, ktore nie su nevyhnutne...
osobne sa nepovažujem za mtorkara - aj keď za tuto sezonu mam asi najviac km nabehane spomedzi vas...
podpis som si este nenastavil
- respectman
- cyklista

- Dátum registrácie: Po Aug 14, 2006 3:09 pm
- Skúter: Kymco CV3
Uplne prvý minulý rok(sezónu): Blata B1 ORIGAMI čínska replika: 39.9cm3, ľadák, šport filter, vodou chladené, šport brzdy...Akcelerácia-maximálka brutalná.
Fotky: http://fotoalbumy.azet.sk/respectman/mi ... 2d67602c24
Predal som, že idem kúpiť skúter. Tak som si tento rok aj kúpil: nový CPI Aragon 50.
Fotky: http://fotoalbumy.azet.sk/respectman/mi ... 2d67602c24
Predal som, že idem kúpiť skúter. Tak som si tento rok aj kúpil: nový CPI Aragon 50.
Kymco CV3
- yanchi
- skútrista

- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 8:07 pm
- Skúter: N/A
- Kontaktovať užívateľa:
ako vacsina aj u mna bola prva babetta...najprv 207s jedno rychlostou a potom o par mesiacov neskor 210...s automatickou prevodovkou
ked ma vsak na nej chytili zeleny a predvolali ma na DI bol som ju nuteny predat
odvtedy nic, az teraz zaziarilo nove svetlo v tychto temnych casoch s nazvom Aprilia 
podpis som si este nenastavil