Vystava motcyklov 2008(13.3.-16.3.2008)
Moderátor: Moderators
Vystava motcyklov 2008(13.3.-16.3.2008)
Caute,viem,ze to je este skoro,ale chcem sa opytat najma tych dalej od BA ci uz niekto rozmyslal,alebo ci sa chysta na vystavu,mohli by sme to v tejto teme nejako naplanovat.(ak je to este skoro tak poprosim tuto temu zmazat,dakujem).
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
praha na 100% a blava na 90% 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
ja busom...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- owwidius
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
- Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
- Kontaktovať užívateľa:
do tej Prahy by sa dalo aj letecky, a to myslim vazne. staci teraz booknut letenku, napr. cez skyeurope, vyjde to spiatocna so vsetkymi poplatkami 600,-sk. hodinu cesta tam, vystava, jedno prazske orosene a hodinu spat domov do BA
Z letiště na Výstaviště Holešovice, (cca 45 min, 12 Kč), Letiště Ruzyně (bus 119) – Dejvická (tram 26) – Strossmajerovo náměstí (tram 17) – Výstaviště
Z letiště na Výstaviště Holešovice, (cca 45 min, 12 Kč), Letiště Ruzyně (bus 119) – Dejvická (tram 26) – Strossmajerovo náměstí (tram 17) – Výstaviště
podpis som si este nenastavil
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
bol som dost sklamany. vystava sa osamostatnila, vacsia vystavna plocha a viac vystavovatelov. klasika znacky ako honda, yamaha, suzuki mali toho dost na okukanie, ale tieto znacky sa daju bezne vidiet aj v showroomoch a neboli pre mna take zaujimave...kedze som si vyberal skutra, kukal som sa viac po tych a cakal som vacsiu ucast...lebo kde si bezne mozes kuknut v predajni gileru nexus, piaggio x9/x8/mp3, peugeot, malaguti takmer vedla seba a podrobnejsie porovnat? nikde. a bohuzial ani na tej vystave. bol tam nexus 250, piaggio mp3 250, nejake malaguti tam bolo tiez, ale z mojho pohladu to bola celkovo ubohost. ako sa tu maju lepsie predavat skutre, ked v predjaniach nie su na omakanie, na vystave tiez nie a podla obrazkov z netu sa vybera velmi zle...
- owwidius
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
- Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
- Kontaktovať užívateľa:
tak slovensko je malinka krajina, asi nie az tak zaujimava
ale si myslim ze na cestach je stale viac masin, tak casom aj ta vystava bude stale vacsia.. dufam aspon. aspon prvy krok bol ze uz nieje spolu s autosalonom. ja som nemal velke naroky, cize sklamany som nebol. mozno skusim mrknut tu prahu

- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
duky5: ciastocne mas veru pravdu. ja som bol sklamany z neucasti Aprilie. pritom bola pisana, ze bude a na vystave ani len 1 motorka.
owwi: no tych 600,- Sk neviem, lebo napr. aj z BA do Kosic maju teraz akciu za 1,-Sk, ale s poplatkami sa to vysplhalo na 1200,-Sk spiatocny... takze tych 600,-Sk sa mi vidi malo.
Ja osobne idem do Prahy vlakom (Pendolino). Cesta vyjde tusim okolo 600,-Sk tam aj spat, je to pohodlne, casovo sa to celkom da (tusim sme cestovali 4,5 h). A vystavisko Holesovice je zo stanice 10 min. peso! Takze ja volim vlak.
owwi: no tych 600,- Sk neviem, lebo napr. aj z BA do Kosic maju teraz akciu za 1,-Sk, ale s poplatkami sa to vysplhalo na 1200,-Sk spiatocny... takze tych 600,-Sk sa mi vidi malo.
Ja osobne idem do Prahy vlakom (Pendolino). Cesta vyjde tusim okolo 600,-Sk tam aj spat, je to pohodlne, casovo sa to celkom da (tusim sme cestovali 4,5 h). A vystavisko Holesovice je zo stanice 10 min. peso! Takze ja volim vlak.
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
owi - mas pravdu, sme maly trh a nedivim sa ze predajcovia nie su ochotny vrazit statisice do skutrov aby ich mali vystavene - tym zacina zacarovany kruh, ked neni co pozriet a neni co kupit, vacsina nekupi 
preto som cakal ze sa aspon vyuzije sanca ako je vystava a tam sa nieco odprezentuje.
ja som tam bol minuly rok prvy krat ako velmi potencionalny kupec, dovtedy vzdy len ocumovat a sadac na motorky, preto to sklamanie....

preto som cakal ze sa aspon vyuzije sanca ako je vystava a tam sa nieco odprezentuje.
ja som tam bol minuly rok prvy krat ako velmi potencionalny kupec, dovtedy vzdy len ocumovat a sadac na motorky, preto to sklamanie....
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
a s tou cenou listka na bus ze 12kc...
14kc je 20min listok cez asi dve pasma...20kc je 60/90min
a na vystavisko jazdi kyvadlova doprava zadara od zastavok metra v okoli...akurat listok sa mi zda ze stal 150kc...ale stal za to...kym to vsetko omrknes cca 2-3hod...ak nezizas ako maluju nahe baby alebo stunt shows medzi halami 

- viper
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Teraz maju akciu na niektore letenky do prahy za 600Sk spiatocny vratane letiskovych poplatkov.mabi napísal:
Kawasaki Versys Touring Edition

- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Presne tak. Do Prahy sa na otocku neda ist.
owwi: tak som kukol na nete tie letenky. Po prve spiatocny let nepripada do uvahy, lebo je iba jediny, a to uz okolo 9:30 rano. A po druhe - skus si este raz pustit skyeurope stranku a toho sprievodcu nakupom listka a dospejes k pribliznej cene 1300,- Sk (vypln tam aj nejake meno a pokracuj dalej). A to som si tam dal este rezervaciu bez sedadla, za co je tiez poplatok!
A Pendolinom cestujes 3 h 45 min (co je v pohodke), a vyjde to na nejakych 700,- Sk tam aj spat + rezervacia miesta. Takze do 1000,- sa zmestis aj s pivom
owwi: tak som kukol na nete tie letenky. Po prve spiatocny let nepripada do uvahy, lebo je iba jediny, a to uz okolo 9:30 rano. A po druhe - skus si este raz pustit skyeurope stranku a toho sprievodcu nakupom listka a dospejes k pribliznej cene 1300,- Sk (vypln tam aj nejake meno a pokracuj dalej). A to som si tam dal este rezervaciu bez sedadla, za co je tiez poplatok!
A Pendolinom cestujes 3 h 45 min (co je v pohodke), a vyjde to na nejakych 700,- Sk tam aj spat + rezervacia miesta. Takze do 1000,- sa zmestis aj s pivom