Kto je odkial?
Moderátor: Moderators
- FoXiK
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
Kto je odkial?
nefim ci to tu uz bolo .. ak ano tak ma zruste
lebo pozname uz vas
... ale som zvedavy sko sme my scootristi rozlezeny po SR ( EU ) ... cize kto kde byva... ja ze Hubina... tj asi 6km od PN
nikto to nempozna pretoze kazdy si mysli ze Konec sveta Neexistuje ale existuje

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
-
iwinko1
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
No "vacsina" a ma tam aj alci ze vo zvolene a pokial viem tam nembyva
aj ja som tam mohol dat PN ale je tam konec sveta
, ako ja pekne iwinko popisal mozte aj vy aspon bude sranda aj ked tu je tema FUN
... ze de ja zijem ze 5kil obyvatelov je ze .. ze kde byvam presne v strede vedla obecneho uradu a obchod spolu so "šenkom" tu mam asi 10m a zastavka pred domom
no neces
jaka parada.. az na to ze sa sem pomaly uz ani autobusy nechodia otacat iba nejake to lietadlo alebo stare vrany ktore zabludili.. a ece sem chodia jadrovy odpad vyvazat.. tu za konec sveta to vyvazaju.. viete no tam je taky velky plot a napisane na tabuli ze Pozor Konec sveta... a potom take vratka zamknute a dalej len jama jak naozaj a len hmla... a nic
lol
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
-
jano1212
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
mam pisane ze zvolen a byvam vo zvolene...
inac je to asi nejvecsia dedina na slovensku
tiez znama ako bryndziaren...kto by hladal na mape je to kusok pod banskou bystricou
ale mame 3 hypermarkety 
Naposledy upravil/-a alcatelko v Po Dec 31, 2007 12:59 pm, upravené celkom 1 krát.
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- THeBaNDiT
- moderátor

- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
chcelo by to pridat hlasovanie, kde by bolo Slovensko rozdelene do vsetkych krajov, a vysiel by nam celkom pekny obrazok o rozlozeni scootristov na Slovensku.
A v prispevkoch kludne pise, z akeho mesta, alebo z akej dediny pri akom meste ste, ale poprosim, nebudte lenivi a piste cely nazov mesta a nie skratku okresu, nie kazdy pozna vsetky skratky aj tych najsamnovsich okresov z 10tisic ludmi v celom okrese...
Ja som z Bardejova a aj byvam v Bardejove, krasne to mesto i krajina navokol.

A v prispevkoch kludne pise, z akeho mesta, alebo z akej dediny pri akom meste ste, ale poprosim, nebudte lenivi a piste cely nazov mesta a nie skratku okresu, nie kazdy pozna vsetky skratky aj tych najsamnovsich okresov z 10tisic ludmi v celom okrese...
Ja som z Bardejova a aj byvam v Bardejove, krasne to mesto i krajina navokol.
- momoo
- motorkár

- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
Mnoo ja som z Čiernych Kľačian, okres Zlaté Moravce a Nitriansky kraj, dedina kde je to podobne ako v Žarnovici mnoo a nato ze mame 1000 obyvatelov tak mame 3krcmyalcatelko napísal:mam pisane ze zvolen a byvam vo zvolene...inac je to asi nejvecsia dedina na slovensku
tiez znama ako bryndziaren...kto by hladal na mape je to kusok pod banskou bystricou
ale mame 3 hypermarkety
podpis som si este nenastavil
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
pekne sa to rozbieha
no jakoze aj u nas je nas plna prdel a hlavne je to ze skoro nikto nema vodicak na moto.. a ze mame plno takych jawiek a selijakych haraburd
ze MADE IN GARAGE.,pozvaras 5trubiek nahodis kolesa motor volant a frcis po roli
take u nas vidis vsade .. motokrau sme mali .. hucalo to az az .. ( bez fcuku to bolo )
a selijake porobene fechtliky a ine srandy .. plno zabavy ,,. najma ked sa stare babky stazuju ze tu robime hluk a ze chodime rychlo.. co ja na babete som tu behal .. tak som na bicykli siel rychlejsie ako na moto.. no strax

- ArMoR
- v podmienke
- Dátum registrácie: Po Aug 20, 2007 1:57 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
aj vieš po maďarsky?rspeed napísal:... Čaňa,10 km od Košíc smerom na madarsko ....
ináč ja som Dunajská Streda PSČ 92901, časť malé blahovo ... máme tu aj max aj hypernovu aj kaufland, aj tesco sa chystá, skútristov aspoň 40 ... to všetko na 27tisic obyvatelov ... ináč tu je nuda, mladý si zábavu nenájdu ani jedna diskotéka tu neni a máme tu aj závodnú trať ...
Prehnal som to, čo?
podpis som si este nenastavil