Moderátor: Moderators
a plno poloslepych magorovalcatelko napísal:ja by som daval vodicak len na zaklade vysetrenia u psychologa...lebo magori co u nas jazdia su na zaplakanie...a kludne az od 21 Bcko...u vela ludi je 18 rokov skoro (alebo obmedzeny ako u moto...max 1300ccm alebo dakych 70koni) nie je nic horsie ako 18rocny magor na 3kovom bavoraku
ja som tym chcel len pvoedat ze vzdycky je to strasne subjektivne. ty vidis len to ze teba niekto ohrozil ale co ak ohrozujes ty niekoho svojou rychlou alebo pomalou jazdou na ktoru mas svoje dovody. situacia na ceste sa furt meni a to ze stretnes za den vela na prvy pohld debilov neznamena ze ty si svaty a ze prave ty vies jazdit. a dam ti jednu radu. ked sa ti stane to co si pisal tak radsej sa uhni mozno tym zachranis zivot a vylepsis si karmuk_o_nti napísal:theruck: Ja na ceste nezvyknem zavadzať... Jazdím aj rýchlejšie ako predpisovo... Pomalé autá vadia aj mne, ale keď niekoho neviem BEZPEČNE predbehnúť, tak idem jednoducho za ním!!! Keď sa niekto ponáhľa nemám problém ho pustiť pred seba... Ale jedine ak sa mám kam uhnúť.. keď to cesta nedovoľuje, tak nech ide do péčka
+keď sa ja budem ponáhľať, a predbiehať cez plnú alebo pred kopcom, alebo niekde kde nevidím, tak si svoju chybu narozdiel od teba dokážem pripustiť a ponesiem následky za svoje činy...
to som nikde nenapisal, naopak pisem, ze vodicak by sa mal davat na scootre, a na motorky by sa mal robit... a v B-cku aspon zakladny vycvik na motorku trebars, a mat to do 125ccm s B-ckom.theruck napísal:a co by si chcel aky vodicak ked si nikdy nesedel na motorke aby ti dali rovno na velku moto?
to iste plati o 300konovom BMW, a moze do neho sadnut hocikto s vodicakom na B (snad tu vidis analogiu).theruck napísal:zober si 125tku crossku - to je cista smrt - stale na zadnom to ide. a bez toho aby si o tom nieco vedel je kravina na to sadat.
skus byt konkretnejsi... ak mas na mysli to vyblikanie a vytrubenie, ked obieha a neberie na mna oprotiiduceho ohlad resp. obieha v neprehladom useku, stojim si za svojim, nic viac spravit nemozem, len ho vyblikat, vytrubit a v ramci svojej bezpecnosti aj pribrzdit ci spratat sa na bok...theruck napísal:p.s. to co tu pises ako jazdis tak to si pekny dobytek
to by som chcel vidiet aj ja, zrejme by pisal "kua, idem si po dedine 90-100, a zrazu predomnou dajaky ko*ot na Cordobe 70km/h a v protismere furt auto... a ked uz mozem konecne obehnut, tak prida a k*rva mi odide spod nosa..." (ak by sa ponahlal do nemocnice ci z ineho vazneho dovodu, tak tak ci tak som ho svojim chovanim neobmedzil, a neskor by som ho pustil)theruck napísal:a chcel by som citat prispevok toho ktoremu hentake nieco urobis pri predbiehani ako to vidi on