Od 15 - 125ccm ?

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
4BALL
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Aug 30, 2006 12:44 am
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

Od 15 - 125ccm ?

#1 Príspevok od užívateľa 4BALL » St Jan 16, 2008 8:06 pm

Ahojte dnes mi kamos povedal ze vraj od noveho roka sa to zmenilo tak sa pytam ci nieco otom neviete :roll: :roll: alebo fake ?
podpis som si este nenastavil

Plexxak
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Ut Aug 15, 2006 6:27 pm
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa Plexxak » St Jan 16, 2008 8:15 pm

Je to konina...

4BALL
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa 4BALL » St Jan 16, 2008 8:16 pm

tiez si myslim len radsej som sa chcel opytat

Bacil-BA
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
Skúter: Už zasa žiadny

#4 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » St Jan 16, 2008 9:08 pm

Žeby omyslel od 51-do 125ccm ?
Ale to asi tiež nie lebo AM je do 50ccm (a teda max 49,99...) a A1 nad 50ccm (a teda 50+). :wink:
Tak už zasa nič.

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa dr.snake » St Jan 16, 2008 9:25 pm

k*k*ti radsej mali dat jak vonku ked mas na auto aby si mohol mat do 125ccm a 15PS..co je dobre vonku nepreberu len k*k*tiny preberaju
sak magory malcharkoviaa a im geneticky pribuzny b*zeranti

Plexxak
st. cyklista
st. cyklista
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa Plexxak » St Jan 16, 2008 10:01 pm

tak tak a pekne vodicak B by sa daval uz od sedemnastich za upravenych podmienok :)

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa alcatelko » St Jan 16, 2008 10:05 pm

ja by som daval vodicak len na zaklade vysetrenia u psychologa...lebo magori co u nas jazdia su na zaplakanie...a kludne az od 21 Bcko...u vela ludi je 18 rokov skoro (alebo obmedzeny ako u moto...max 1300ccm alebo dakych 70koni :D ) nie je nic horsie ako 18rocny magor na 3kovom bavoraku :lol:
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa dr.snake » St Jan 16, 2008 10:06 pm

alcatelko napísal:ja by som daval vodicak len na zaklade vysetrenia u psychologa...lebo magori co u nas jazdia su na zaplakanie...a kludne az od 21 Bcko...u vela ludi je 18 rokov skoro (alebo obmedzeny ako u moto...max 1300ccm alebo dakych 70koni :D ) nie je nic horsie ako 18rocny magor na 3kovom bavoraku :lol:
a plno poloslepych magorov
alebo ako v amerike B od 15 ale mozes chodit iba do skoly a cez den v noci a zlych podmienok nee :D
Naposledy upravil/-a dr.snake v St Jan 16, 2008 10:07 pm, upravené celkom 1 krát.

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#9 Príspevok od užívateľa alcatelko » St Jan 16, 2008 10:07 pm

ja by som ani sebe nedal vodicak :lol:
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............

Plexxak
st. cyklista
st. cyklista
Kontaktovať užívateľa:

#10 Príspevok od užívateľa Plexxak » St Jan 16, 2008 10:14 pm

alcatelko: kazdy to asi vnimame trochu inak, byvam v casti bratislavy do ktorej chodi jedna jedina linka... Ta ma 4 odchody za hodinu co v podstate nie je take zle... na neuverenie vsak je, ze mne ten autobus vzdy ujde, skratka za posledne 3 dni mi 3 krat tento autobus usiel tak, ze som videl ako odchadza zo zastavky... Moja chyba to nie je, skratka vsetky pripoje na danu linku, ktore v tom case chodia idu tak, ze pridu na zastavku tak ze ja bus na ktory mam nastupit nestihnem... Potom nasleduje ze sa vytocim do stavu nepricetnosti, musim totiz cakat 20 minut, vonku, vo vetre a zime (a ta zima mi skutocne je), ja som clovek co neznasa cakanie, neznasam ked mi bezcielne uteka cas pomedzi prsty, zaroven sa ale snazim byt pokojny... ked si spomeniem ze stacilo aby bol cestovny poriadok posunuty o minutu dozadu tak sa naserem este viac... takze poviem ti tak, akokolvek to znie banalne, ale pre mna je cestovanie MHD utrpenim... medziinym aj kopa inych veci, ale tie sa snazim brat s nadhladom

mam 17 rokov, mam auto, mam skuter (v zime sa nepocita) ale na to auto nemam vodicak... Preco? V com budem o 10 mesiacov iny? Preco ja mam trpiet za mladych magorov na trojkovych bavorakoch? Preco v USA mozu mat vodicaky od 16tich, preco v nemecku od 17 na skusobnu dobu?? sorry viem ze je to offtopic, ale musel som to niekam napisat... :(

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#11 Príspevok od užívateľa dr.snake » St Jan 16, 2008 10:17 pm

ciara dakde musi byt.....to iste by si mohol pisat pred rokom ak by bol vodicky od 17-tich..... :D

4BALL
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#12 Príspevok od užívateľa 4BALL » St Jan 16, 2008 11:14 pm

Jasne piste o vodicakoch a
hade to dufam ze sa neobuvas do mna :lol:

martinpn

#13 Príspevok od užívateľa martinpn » St Jan 16, 2008 11:57 pm

s vodicakmi cista pravda kopu mladych lietaju ako magory bo si myslia ze su nejaky BOOSSYY a ed to tak spocitam tak 3 motorkari do 22 rokov a 7 ludi na aute do 22 rokov sa zabilo len v mojom okoli za jeden rok a vsetci leteli ako blazni a nezvladli to

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#14 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Jan 17, 2008 12:04 am

jazdim kazdy den autom a aj tak sa povazujem za zaciatocnika ale ked vidim ako niektory jazdia...si myslia ze su v plechovke ze sa nic nemoze stat...vid ty tupci v ba raci co naprali do stlpa...

dr.snake
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#15 Príspevok od užívateľa dr.snake » Št Jan 17, 2008 8:53 am

alcatelko napísal:jazdim kazdy den autom a aj tak sa povazujem za zaciatocnika ale ked vidim ako niektory jazdia...si myslia ze su v plechovke ze sa nic nemoze stat...vid ty tupci v ba raci co naprali do stlpa...
skusali maximalku..spiti rano o tretej

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#16 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Jan 17, 2008 9:15 am

no ved o tom vravim...si povedali ved co sa moze stat...pri najhorsom to ma airbagy...a potom ich zametali z cesty...

konti
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
Kontaktovať užívateľa:

#17 Príspevok od užívateľa konti » Št Jan 17, 2008 11:30 am

ľudia.... ale takých nieje škoda!!! Smutné by bolo, keby narazil do nejakého druhého auta s mladou rodinou... Ja doprajem každému... Predbieha cez plnú, naproti kamion?? j...m doňho, neuhnem sa ani o centimeter... Keď je taký macher, tak nech sa zaradí... Silou mocou každý jazdí jak pretekár, a najradšej mám takých 22-25 ročných frajerov, v spravidla:biela oktávia, fábia, najlepšie kombi, vzadu mreža, a nálepka firmy... To sú asi fakt najväčší ftáci.

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#18 Príspevok od užívateľa theruck » Št Jan 17, 2008 12:18 pm

a ja mam najradsej takych frajerov jak si ty. ide si svojich 80 a to ze sa niekto ponahla ho nezaujima. akonahle nejazdi niekto podla jeho gusta tak je prenho debil a nevie soferovat atd. ked sa budes raz v nejakej situacii ponahlat a urobis taku vec a taky frajo jak si ty ti neuhne tak si urcite budes hovorit ze si si to zasluzil a ne ze si debil ze si predbiehal cez plnu

konti
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
Kontaktovať užívateľa:

#19 Príspevok od užívateľa konti » Št Jan 17, 2008 12:33 pm

theruck: Ja na ceste nezvyknem zavadzať... Jazdím aj rýchlejšie ako predpisovo... Pomalé autá vadia aj mne, ale keď niekoho neviem BEZPEČNE predbehnúť, tak idem jednoducho za ním!!! Keď sa niekto ponáhľa nemám problém ho pustiť pred seba... Ale jedine ak sa mám kam uhnúť.. keď to cesta nedovoľuje, tak nech ide do péčka
+keď sa ja budem ponáhľať, a predbiehať cez plnú alebo pred kopcom, alebo niekde kde nevidím, tak si svoju chybu narozdiel od teba dokážem pripustiť a ponesiem následky za svoje činy...

jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm

#20 Príspevok od užívateľa jean » Št Jan 17, 2008 2:36 pm

Psycho testy nič neriešili ani pri zbrojákoch tak ich zrušili (vybaví sa po známosti) a the ruck, každý má ísť podľa svojich schopností :wink:, 90 je maximálka nie minimálna rýchlosť. Ale nasere to fest, dnes predo mnou išla škodula 35-45 v zákrutách, ktoré sa dajú prejsť 100kou.

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#21 Príspevok od užívateľa theruck » Št Jan 17, 2008 3:09 pm

k_o_nti napísal:theruck: Ja na ceste nezvyknem zavadzať... Jazdím aj rýchlejšie ako predpisovo... Pomalé autá vadia aj mne, ale keď niekoho neviem BEZPEČNE predbehnúť, tak idem jednoducho za ním!!! Keď sa niekto ponáhľa nemám problém ho pustiť pred seba... Ale jedine ak sa mám kam uhnúť.. keď to cesta nedovoľuje, tak nech ide do péčka
+keď sa ja budem ponáhľať, a predbiehať cez plnú alebo pred kopcom, alebo niekde kde nevidím, tak si svoju chybu narozdiel od teba dokážem pripustiť a ponesiem následky za svoje činy...
ja som tym chcel len pvoedat ze vzdycky je to strasne subjektivne. ty vidis len to ze teba niekto ohrozil ale co ak ohrozujes ty niekoho svojou rychlou alebo pomalou jazdou na ktoru mas svoje dovody. situacia na ceste sa furt meni a to ze stretnes za den vela na prvy pohld debilov neznamena ze ty si svaty a ze prave ty vies jazdit. a dam ti jednu radu. ked sa ti stane to co si pisal tak radsej sa uhni mozno tym zachranis zivot a vylepsis si karmu :)

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#22 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Št Jan 17, 2008 5:17 pm

problem mnohych rychlych vodicov je ten, ze cim viac sa im ini ludia uhynaju, tym su ti pretekari sebavedomejsi... priklad: Idem (autom) na rovinke, oproti predbieha pretekar kolonu vozidiel, ja musim brzdit, aby to vobec stihol (pricom ma videl, ale nebral na to ohlad), tak ho kua tak vytrubim a vyblikam, ze mu snad dojde, ze nieco nie je v poriadku... ak by som iba pribrzdil a inac nic, tak si chlapec neuvedomi, ze ma obmedzil (v horsom pripade ohrozil), a mysli si, ze ako vyborne ich obehol a v pohode to stihol... (nepouci sa)

Nemam rad pretekarov, ktori obiehaju v neprehladnych usekoch (dalo by sa snad povedat, ze kiez by bolo kamionov v tych usekoch v protismere viac, aj ked to nie je pekne, ale takyto trubiaci kamion aspon sposobi pretekarovi prihodu v gatiach).
Nemam rad pretekarov, ktori obiehaju celu kolonu ako prvi, ked aj ja chcem obiehat a vykonovo mam na to (clovek caka na vhodnu situaciu, rovinku a volno, a ked uz moze, ohrozi ho zozadu predbiehajuci pretekar).

Jazdievam na aute, ktore s prehladom predci drvivu vacsinu Octavii a pod. (aj ked na to nevyzera, Seat Cordoba 1.6 100konova, ale na svoj objem nesmierne ziva, a s podradzovanim drak), niektori pretekari sa nevedia spratat do koze... Uz v obci ma musi obiehat, 70km/h nestaci... najradsej mam, ked obiehat este v obci nemoze (ide nieco oproti) a potom sa pusti po opusteni obce... velmi rad takymto pretekarom ukazujem zadok, rozhodne sa obiehat, zaradi sa dolava, ja sliapnem a uz sa nechyta, ujdem mu spred nosa. Neskor ho vsak pustim, nepotrebujem sa hnat po ceste 130-140 s nalepencom na zadnom narazniku, ktory ma proste musi pokorit, aj keby sa mal v najblizsej zakrute zabit... taky nech si potom uteka. Ja chodievam v priemere 100-110km/h-120km/h (podla stavu na ceste).

A k vodicskym preukazom: dostavat k Bcku iba 50ccm je smiesne... mozem sa prehanat na 300konovom BMW trebars rychlostou 250km/h, ale na motorke/skutriku len 45km/h :evil: , viac by som uz nezvladol? Kazdy z nas moze velmi dobre sam na svojej kozi posudit, ci by zvladol jazdit na 125ccm. Ani to nie je bohvieaky nebezpecny vykon...
Mozno by stalo zakonodarcom za zvazenie davat k Bcku vodicaky hoc az do 250ccm (vratane), ale len na scootre. A na motorky robit vodicak (predsalen radenie na motorke sa uz musi clovek osobitne naucit, riadit scooter dokaze kazdy, kto vie na bicykli).
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#23 Príspevok od užívateľa theruck » Št Jan 17, 2008 5:27 pm

a co by si chcel aky vodicak ked si nikdy nesedel na motorke aby ti dali rovno na velku moto? zober si 125tku crossku - to je cista smrt - stale na zadnom to ide. a bez toho aby si o tom nieco vedel je kravina na to sadat.

p.s. to co tu pises ako jazdis tak to si pekny dobytek a chcel by som citat prispevok toho ktoremu hentake nieco urobis pri predbiehani ako to vidi on :)

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#24 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Št Jan 17, 2008 5:58 pm

theruck napísal:a co by si chcel aky vodicak ked si nikdy nesedel na motorke aby ti dali rovno na velku moto?
to som nikde nenapisal, naopak pisem, ze vodicak by sa mal davat na scootre, a na motorky by sa mal robit... a v B-cku aspon zakladny vycvik na motorku trebars, a mat to do 125ccm s B-ckom.
theruck napísal:zober si 125tku crossku - to je cista smrt - stale na zadnom to ide. a bez toho aby si o tom nieco vedel je kravina na to sadat.
to iste plati o 300konovom BMW, a moze do neho sadnut hocikto s vodicakom na B (snad tu vidis analogiu).
theruck napísal:p.s. to co tu pises ako jazdis tak to si pekny dobytek
skus byt konkretnejsi... ak mas na mysli to vyblikanie a vytrubenie, ked obieha a neberie na mna oprotiiduceho ohlad resp. obieha v neprehladom useku, stojim si za svojim, nic viac spravit nemozem, len ho vyblikat, vytrubit a v ramci svojej bezpecnosti aj pribrzdit ci spratat sa na bok...
Ak mas na mysli to jeho nedokoncene obiehanie, ked chce obehnut mna, robim to takto len tomu, ktory sa v obci nevie spratat do koze... aby si nemyslel, ze on je ten najrychlejsi na svete a dokaze vsetko. Ukazem mu, ze najrychlejsi nie je (to napokon nie som ani ja), a potom ho pustim, nech si uteka...
theruck napísal:a chcel by som citat prispevok toho ktoremu hentake nieco urobis pri predbiehani ako to vidi on :)
to by som chcel vidiet aj ja, zrejme by pisal "kua, idem si po dedine 90-100, a zrazu predomnou dajaky ko*ot na Cordobe 70km/h a v protismere furt auto... a ked uz mozem konecne obehnut, tak prida a k*rva mi odide spod nosa..." (ak by sa ponahlal do nemocnice ci z ineho vazneho dovodu, tak tak ci tak som ho svojim chovanim neobmedzil, a neskor by som ho pustil)

A aby to nevyzeralo tak, ze kazdeho jedneho pretekara najprv necham, nech sa pusti obiehat a potom mu na ukazku zdrhnem - nie, vacsinou sa ani nepusti obiehat, nestihne... :) A taketo moje ciny prevadzam len po dokladnom posudeni situacie v ramci bezpecnosti na ceste (suche pocasie, prehladny usek).
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#25 Príspevok od užívateľa theruck » Št Jan 17, 2008 7:00 pm

no vidis. cize jazdis jak dobytek :) lebo sa snazis brat spravodlivost do vlastnych ruk. to ze svojim trubenim a blikanim znervoznis dalsich 5 soferov to ti uz je u riti takisto nemozes vedet ci ten clovek ktoreho nenechas predbehnut sa sa ponahla lebo mu hori dom alebo s tebu zavodi a iba sa snazi prinutit ta ist rychlejsie ked sa na teba nalepi. skratka moznosti je milion ale ty vidis len tu svoju vymyslenu.

300 konove bmw si nekupis za 10 tisic v tom je ten rozdiel ale to je jedno :) ako aj to co som napisal vyssie. PEACE :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"